Masa mode ON ;)
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- zekke
- weteran forumowych bitew
Re: Masa mode ON ;)
jestes powaznie pierdolniety.
Dobra, tak już poważnie,ciężko być zdrowym. Przestań pierdolić, ja Twym wrogiem nie jestem. Nigdy nim nie byłem. Chodzisz w innej lidze i zapewne wadze.
- zekke
no splyn, pisalem juz dawno.
splyn? Czyżby chodziło Ci o krakowski spleen? Przecież na TO jesteś za młody.
- zekke
splyn.
- Triceratops
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Watpie czy statham w ogole widzial ten plan na oczy :D No ale widac z jakiej to gazety :D Takich planow "stathama" jest pelno a kazdy innyzekke pisze:ten artykul o treningu stathama z mens health to niezla komedia
http://www.celebritiesfitness.com/jason ... t-and-diet
woodpecker from space
-
- rasowy masterfulowicz
Śledztwo czy facet na zdjęciu ma 6 % bf. Tego na masterfulu jeszcze nie było! Gratuluje żyłki detektywa ;)
I AM MORBID
- zekke
no, jeden kumaty patrzeTriceratops pisze:Watpie czy statham w ogole widzial ten plan na oczy :D No ale widac z jakiej to gazety :D Takich planow "stathama" jest pelno a kazdy innyzekke pisze:ten artykul o treningu stathama z mens health to niezla komedia
jakie sledztwo, to oczywiste, poza tym to TEMAT O SILOWNI/CWICZENIACH w dziale OFFTOP.Mort pisze:Śledztwo czy facet na zdjęciu ma 6 % bf. Tego na masterfulu jeszcze nie było! Gratuluje żyłki detektywa ;)
535 pewnie wolalby rozkminy o sraniu waleniu konia i wielkosci swojej dziury w dupie ; (
- Alsvartr
- rasowy masterfulowicz
Ja się na tym kompletnie nie znam. Zaciekawiło mnie, wrzuciłem w eter, dobrze że ktoś mnie poprawił.Triceratops pisze:Watpie czy statham w ogole widzial ten plan na oczy :D No ale widac z jakiej to gazety :D Takich planow "stathama" jest pelno a kazdy innyzekke pisze:ten artykul o treningu stathama z mens health to niezla komedia
“I cannot begin to describe how much I don’t care." - Dylan Moran
- zekke
no i to jest przyklad zdrowego podejscia a nie spinania dupy
-
- rasowy masterfulowicz
Masz racje, mozna sie pobawic ;)
to wyglada normalnie. Byłeś kiedyś tak wyżyłowany jak on? Żyły widoczne od doły do góry brzucha? Zareczam ze mozna sie wtedy tak napiac, ze pol kciuka wkladasz w pionowa doline na srodku. A skosne lepiej sie eksponuje inaczej napinajac abs.zekke pisze: srodek wyglada kurwa jak namalowany na potrzeby filmu.
I AM MORBID
- zekke
nie chce mi sie juz o tym dyskutowac, wszystko napisalem w poprzednich postach, przeczytaj, zlukaj foty ktore wkleilem etc.
- Triceratops
tez szczerze watpie w te 6% bf na tej fotce stathama. takie poziomy to juz chyba niefizjologiczne sa, tylko do pozowania i zawodow sie nadaja z tego co wiem, jeden gora 2 dni ale nie na krecenie filmu pare tygodni
woodpecker from space
-
- rasowy masterfulowicz
6% pewnie nie ma, ale kogo kurwa obchodza cyferki? ;) forme w jakiej jest na zdjeciu spokojnie mozna utrzymac na wiele tygodni
I AM MORBID
- Triceratops
no jasne ze tak . zwlaszcza, ze ma ten luksus, ze moze siedziec na silce ile chce. praca marzenie ;)
woodpecker from space
- zekke
Mort - piszesz to odpowiadam, o tym rozmawialem z Alsvartrem - o bf i tym domniemanym treningu stathama. on tam nie jest nawet konkretnie wyzlowany, nie o to chodzi ze ten odstep miedzy miesniami byl szeroki bo to kwestia genow bardziej a nie formy w tym wypadku - po prostu przy takim dziwnym srodku ma zero widocznych miesni skosnych - zlukaj foty ktore wkleilem wczesniej - niebo a ziemia w porownaniu do stathama. no ale to teraz juz tylko aktor.
Tric - tu nawet nie ma w co watpic, wystarczy zlukac foty ludzi z 6%. Poza tym statham ile by nie pakowal to bedzie wygladal jak gowno pod katem typowo kulturystycznym, niestety nie ma do tego genow. Oczywiscie taka sylwetka jest jak nabardziej wporzadku, a pod filmy to w ogole jest zupelnie wystarczajaca.
Tric - tu nawet nie ma w co watpic, wystarczy zlukac foty ludzi z 6%. Poza tym statham ile by nie pakowal to bedzie wygladal jak gowno pod katem typowo kulturystycznym, niestety nie ma do tego genow. Oczywiscie taka sylwetka jest jak nabardziej wporzadku, a pod filmy to w ogole jest zupelnie wystarczajaca.
- Triceratops
Przede wsystkim on ma juz ponad 40 lat i chociaz to niby nic nie znaczy, bo byli przeciez mistrzowie, ktorzy zaczynali w tym wieku i do czegos doszli, to on jest jednak aktorem a nie pakerem, wiec pakuje na tyle ile jest mu potrzebne.
Geny wszak mozna uruchamiac za pomoca odpowiednich substratow w koncu, moze jakby sie zawzial to byc cos zrobil ale nie jest kulturysta, to fakt niezaprzeczalny :) Nikt Z nas nie jest i jego wygladem z pewnoscia prawie kazdy by sie zadowolil :)
Geny wszak mozna uruchamiac za pomoca odpowiednich substratow w koncu, moze jakby sie zawzial to byc cos zrobil ale nie jest kulturysta, to fakt niezaprzeczalny :) Nikt Z nas nie jest i jego wygladem z pewnoscia prawie kazdy by sie zadowolil :)
woodpecker from space
- zekke
ja tam zadowolilbym sie wygladem plitta a nie stathama ; ) co do genow to mialem na mysli budowe miesni brzucha pod katem estetycznym, tego juz nie zmieni raczej, pomijam jakies bzdury typu implanty podskorne bo to juz zart ; )
Ja obstawiam, że to jest 5,35968%. Kolega Zekke jest ideałem. Wszystko dobiera idealnie. Współczuję jego znajomym, kobiecie i potomstwu. Jak coś ma 6,1 to wpierdol i obraza. Inna sprawa, że czuję się wyróżniony mogąc, choć przez chwilę obcować z kimś takim. Czuję się zaszczycony, taki lepszy. Wszystko się do mnie uśmiecha. Nawet pewne mięśnie zauważyłem w swej "kafarowatej" sylwetce.Mort pisze:Śledztwo czy facet na zdjęciu ma 6 % bf. Tego na masterfulu jeszcze nie było! Gratuluje żyłki detektywa ;)