Masa mode ON ;)
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
-
- rasowy masterfulowicz
Re: Masa mode ON ;)
Ciężko pisac o tym, co najlepiej pokazać :) Nie mam pod ręką żadnego almanachu, szukałem kiedys na sieci filmików specjalistycznych ćwiczeń, bynajmniej nie kulturystycznych i było ciężko, a najlepszy nawet opis słowny nie zastąpi pokazu.
Jak coś, to zaraz na PM coś wysmażę.
Jak coś, to zaraz na PM coś wysmażę.
-
- mistrz forumowej ceremonii
a z jakimis suplami jedziecie dziewczyny?
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
-
- rasowy masterfulowicz
Tylko witaminy, glukozamina i moja stara.
- Triceratops
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Suple sa dla frajerow ;)[V] pisze:a z jakimis suplami jedziecie dziewczyny?
woodpecker from space
- Shamrock
- zaczyna szaleć
taa z supli to tylko tunczyk albo biały ser kostka bez dodatkow 3x dziennie :DTriceratops pisze:Suple sa dla frajerow ;)[V] pisze:a z jakimis suplami jedziecie dziewczyny?
- zekke
- weteran forumowych bitew
Pelson - wielkie dzieki za pm, mozliwe ze rzuce pozniej jakiegos reply z pytaniami jesli cos nie bedzie dla mnie jasne.
V - standard bez koksow, ostatnio jakies notoryczne zmeczenie mnie trzyma (za mala ilosc snu) - byl magnez/wapn, witaminy, joint therapy - przecietny efekt na granicy placebo, jak nie odpoczniesz to nie ma innej opcji przynajmniej dla mnie. poza tym standard, stack od czasu do czasu, na wage od dawna juz nic nie biore. zeszla mi 'spinka' na kilogramy zarowno na obciazeniu jak i w ciele, ide bardziej w strone 'build fit' lol ; ).
V - standard bez koksow, ostatnio jakies notoryczne zmeczenie mnie trzyma (za mala ilosc snu) - byl magnez/wapn, witaminy, joint therapy - przecietny efekt na granicy placebo, jak nie odpoczniesz to nie ma innej opcji przynajmniej dla mnie. poza tym standard, stack od czasu do czasu, na wage od dawna juz nic nie biore. zeszla mi 'spinka' na kilogramy zarowno na obciazeniu jak i w ciele, ide bardziej w strone 'build fit' lol ; ).
- Melepeta
- w mackach Zła
Zekke, wykonując dokładnie dwa ćwiczenia z linku http://www.twojkregoslup.pl/pomoc-i-lec ... /cwiczenia (rysunek 2 i rysunek ostatni ) jesteś w stanie na tyle uzbroić swój kręgosłup w tarczę by bez problemu kontynuować ćwiczenia z obciążeniem. Ważne jest to by brzuch przy wykonywaniu powyższych ćwiczeń był napinany!!!!! Dopiero po powrocie do pozycji wyjściowej go luzujemy. Aha i co bardzo ważne , napinamy brzuch jedynie od pępka w dół oraz hmm że tak się wyraże "do pierwszego napięcia - skurczu" Na pewno nie na maxa oraz powyżej pępka ponieważ pracują wówczas inne partie mięśniowe i cała robota psu na budę. Powodzenia - skuteczność w tym przypadku i systematyczność mode on. Zajebiste efekty dają regularne odwiedziny na basenie i styl grzbietowy.
Six o clock.
-
tez wpierdalem tunczyka ale calkiem niedawno poczas jakiejs dyskusji ktos zwrócil mi uwage ze ta ryba zawiera duzo rtęci i...faktycznie wielu ludzi na lamach prasy zajmujacej sie tematem o tym wspomina,wiec znaczaco ograniczylem jego spozycie.Shamrock pisze:taa z supli to tylko tunczyk albo biały ser kostka bez dodatkow 3x dziennie :DTriceratops pisze:Suple sa dla frajerow ;)[V] pisze:a z jakimis suplami jedziecie dziewczyny?
poza tym wiadomo:ryz brazowy,kasza,kurczak,warzywa,ser bialy,jajecznica,omlety,ryby,owsianka z owocami,orzechy etc etc
a z odzywek:wybrane produkty muscletech i maximuscle (przed i po treningu) i raz na jaki czas batony proteinowe w ramach przekaski.
ale wiadomo,jak to w zyciu,idealna diete utrzymac trudno i czasem jakas butelka whiskey musi peknac;)
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
- zekke
tunczyk raz w tyg spokojnie, czesciej raczej nie ma sensu.
- Melepeta
- w mackach Zła
Troche tuny trzeba by ojebać zeby mogło poważnie zaszkodzić. O wiele bardziej szkodzą popularne napoje o zasięgu globalnym :D
Six o clock.
-
Melepeta pisze:Troche tuny trzeba by ojebać zeby mogło poważnie zaszkodzić.
jest gdzies w sieci artykul o gosciu który jadl 3-4 puszki tygodniowo i po jakims czasie skarzyl sie na zmeczenie,sennosc,bóle zoladkowo-jelitowe,lekarz nie wiedzial co jest grane,zrobili mu badanie na obecnosc metali ciezkich we krwi i poziom rteci byl bardzo wysoki.
a tak na marginesie to najchetniej spróbowalbym miesa z bizona;D Branch Warren ,jeden z czolowych kulturystow swiata,raz ,dwa razy do roku wybiera sie na polowania,bizony(a) którego udaje mu sie ustrzelic wiezie do rzeznika i ten pomaga mu przerobic zwierzaka na steki i burgery;)pózniej do zamrazarki i jest zarcia na dwa miesiace;D
- Triceratops
Pewnie musial wpierdalac na kilogramy. Faktem jest, ze pelno w sieci artykulow o zatruciu ryb a tunczyki jako bedace praktycznie na szczycie lancucha pokarmowego gromadza najwiecej tzw toksyn. Ale sa tez arty, ze to wszystko kit i bajka, jak zwykle trudno sie w tym polapac, ogolnie zamiast tunczyka lepiej jest wpierdalac zwykle sledzie, makrele, sardynki czy szproty.
Ostatnio zmieniony 04-07-2012, 10:50 przez Triceratops, łącznie zmieniany 1 raz.
woodpecker from space
-
najlepiej swieze ryby,jak z puszki to tylko w sosie wlasnym.
- zekke
wystarczy trzymac sie prostego zalozenia - jesli ryba to dla urozmaicenia diety od czasu do czasu, a nie jako podstawowe dzienne zrodlo bialka i problem solved. ja nie jem ryby praktycznie w ogole bo jakos nie smakuje mi zbytnio, subiektywnie czuje jakby to bylo mieso 2 kategorii ; ) carnivore all the way.
btw co dla was subiektywnie daje lepsze odczucia po treningu - plaska gryf czy skos hantle?
btw co dla was subiektywnie daje lepsze odczucia po treningu - plaska gryf czy skos hantle?
- Random Apex
Maksymalne dopuszczalne pobranie rtęci, tolerowane przez organizm zdrowego człowieka, wynosi tygodniowo 0,005 mg / kg ciała, w tym 0,0016 mg związków metylortęciowych na 1 kg masy ciała. Oznacza to, że osoba ważąca 70 kg może przyjąć 0,35 mg rtęci (w tym 0,1 mg metylortęci) na tydzień
Zawartość rtęci w mg/kg w tuńczykach poszczególnych producentów, według badań na zlecenie "Świata Konsumenta"
Lisner 0,028
Graal 0,033
Heinz 0,054
Laguna 0,054
SuperFish 0,078
Rio Mare 0,081
Neptun 0,124
King Oscar 0,131
Abba 0,295
Łosoś 0,376
Czyli wniosek jeden: nie jedzcie 10 puszek na tydzień i kupujcie tuńczyka dobrych firm.
Zawartość rtęci w mg/kg w tuńczykach poszczególnych producentów, według badań na zlecenie "Świata Konsumenta"
Lisner 0,028
Graal 0,033
Heinz 0,054
Laguna 0,054
SuperFish 0,078
Rio Mare 0,081
Neptun 0,124
King Oscar 0,131
Abba 0,295
Łosoś 0,376
Czyli wniosek jeden: nie jedzcie 10 puszek na tydzień i kupujcie tuńczyka dobrych firm.
You've got nothing to lose but your lives.
- Morph
- Kontakt:
Tuńczyk marki Łosoś :D?
Give birth to something dead
Give birth to something old
Give birth to something old
- Random Apex
http://www.lososustka.com.pl/katalog-pr ... -tunczyka/ w sumie ja tego nigdzie nie widziałam, może na Pomorzu to jakaś uznana, elitarna marka.Morph pisze:Tuńczyk marki Łosoś :D?
You've got nothing to lose but your lives.
- Triceratops
Ciekawe czy jest losos marki tunczyk, ktos wie?? opierdolilbym z kaparami i ciastem marchewkowym
woodpecker from space
- Triceratops
Dla mnie hantle skoszekke pisze:btw co dla was subiektywnie daje lepsze odczucia po treningu - plaska gryf czy skos hantle?
@vulter, co za suple bierzesz przed i po?
woodpecker from space
- dr Kill
- postuje jak opętany!
W rybach morskich jest zwiększona zawartość rtęci, dlatego nie powinno ich się jadać częściej niż 1-2 razy w tygodniu. Na przykład Japończycy mają znacznie więcej rtęci w swoim organizmie gdyż podstawą ich diety są właśnie ryby. Należy także często wietrzyć pokój jeżeli ktoś ma plastikowe okna, również ze względu na rtęć.[V] pisze:tez wpierdalem tunczyka ale calkiem niedawno poczas jakiejs dyskusji ktos zwrócil mi uwage ze ta ryba zawiera duzo rtęci i...faktycznie wielu ludzi na lamach prasy zajmujacej sie tematem o tym wspomina,wiec znaczaco ograniczylem jego spozycie.
Ostatnio zmieniony 04-07-2012, 12:36 przez dr Kill, łącznie zmieniany 1 raz.