Motoryzacja ogółem
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- Nerwowy
- zahartowany metalizator
Re: Motoryzacja ogółem
Ja bym poczekał na Fiestę ST. Wiem, że przy Mini czy DSie to plasticzane wozidło, ale wierzę, że Ford tego nie spierdoli i będzie to najlepiej jeżdzący mały hatchback na rynku ;).
De Mysteriis Dom Niggeriis
Slayer to kał i ogólnie rzecz biorąc beznadziejna kapela.
- Morph
- mistrz forumowej ceremonii
- Kontakt:
Oglądałem Fiestę w sobotę (trzydrzwiówkę w wersji Sport i 5d w wersji Titanium) - BARDZO mi nie przypadła do gustu. W dodatku nienormalnie wyceniona :D. Gorsze wrażenia miałem tylko z nowego Clio. So far najfajniej wypadają 208 vs. C4 i Juke.
Give birth to something dead
Give birth to something old
-
- weteran forumowych bitew
to kwestia gustu ja wiem , ale Juke dla mnie nie przyjęcia nawet gdyby jeździł na wodę.
- Adrian696
no Juke w srodku - masa OK - ale te swiatła....
Drone pisze:Dla mnie (dla mnie!) pozostajesz zjebem i oficjalnie wciągam cię na listę wrogów.
-
no własnie.mam z nim problem jak kiedys z micrą ( ta co na prawie jazdy była ) .mijały lata , a dla mnie była niestrawna.
ale są rózne gusta.mojej zonie podoba sie bardzo bardzo Juke.
ale są rózne gusta.mojej zonie podoba sie bardzo bardzo Juke.
- Scaarph
-
czyli.....samochód dla bab ;))) Morph pokaż cycki !
- Alsvartr
- rasowy masterfulowicz
Trzeba mieć kurwa jaskrę i jedno jajo żeby będąc facetem z krwi i kości kupić Juke'a. Ewentualnie najebane pod kopułą.
“I cannot begin to describe how much I don’t care." - Dylan Moran
- Morph
- Kontakt:
Eh, widzę że was Volkswagenem ciosali.
Juke z pozycji kierowcy jest zajebiście wygodny, ma bardzo funkcjonalne wnętrze i nie razi sztampą. Może się nie podobać, zgoda, ale obiektywnie brzydki nie jest. Za 2 tygodnie go sobie wezmę na wybieg, ale pewnie odpadnie przez słaby silnik.
Juke z pozycji kierowcy jest zajebiście wygodny, ma bardzo funkcjonalne wnętrze i nie razi sztampą. Może się nie podobać, zgoda, ale obiektywnie brzydki nie jest. Za 2 tygodnie go sobie wezmę na wybieg, ale pewnie odpadnie przez słaby silnik.
Czemu? Dobrze wyposażony kosztuje mniej więcej tyle ile w miarę przyzwoite Polo.535 pisze:Juke? Panowie, nie za te pieniądze. Za połowę z tego...może.
Jeżdżenie przez cztery dni Micrą to jedna z największych traum mojego życia :D :D.kakademona pisze:no własnie.mam z nim problem jak kiedys z micrą ( ta co na prawie jazdy była ) .mijały lata , a dla mnie była niestrawna.
- Alsvartr
- rasowy masterfulowicz
:D:D:DMorph pisze:Może się nie podobać, zgoda, ale obiektywnie brzydki nie jest.

Przeciez to sie niebezpiecznie zbliża do pułapu fiata multipli i pontiaca azteca :D
- Morph
- Kontakt:
Przesadzasz ;)
Na początku też tak twierdziłem, potem zacząłem się zastanawiać, po obejrzeniu z bliska i pomacaniu okazuje się naprawdę ciekawym wyborem.
W zasadzie tylko jego bagażnik to kuriozum, bo jest mniejszy niż w 208 :D
Z ciekawostek - oglądałem auta 8 różnych marek i ŻADNE nie miało tak paskudnie chujowego wnętrza jak VW.
Na początku też tak twierdziłem, potem zacząłem się zastanawiać, po obejrzeniu z bliska i pomacaniu okazuje się naprawdę ciekawym wyborem.
W zasadzie tylko jego bagażnik to kuriozum, bo jest mniejszy niż w 208 :D
Z ciekawostek - oglądałem auta 8 różnych marek i ŻADNE nie miało tak paskudnie chujowego wnętrza jak VW.
- Adrian696
a to święta prawda - tam nie ma stylistów, oni maja tylko księgowychMorph pisze: Z ciekawostek - oglądałem auta 8 różnych marek i ŻADNE nie miało tak paskudnie chujowego wnętrza jak VW.
Drone pisze:Dla mnie (dla mnie!) pozostajesz zjebem i oficjalnie wciągam cię na listę wrogów.
Może dlatego, że ja patrzę na samochód bardziej przez pryzmat użyteczności. I pal sześć stylistykę tego konkretnego modelu. Rozumiem, że może się podobać, ale dwuosobowy samochód w cenie, według tabeli, około 70, czy nawet 80 tysięcy to żart. Nie wiem co oni tam montują do tych Żuków, ale prawdopodobnie, ani tym pojechać, ani zapakować, a już z pewnością nie jedno i drugie. Oczywiście wszystko rozbija się o punkt wyjścia, czyli zasobność portfela, więc z mojej strony to tylko takie luźne dywagacje.Morph pisze:Czemu? Dobrze wyposażony kosztuje mniej więcej tyle ile w miarę przyzwoite Polo.535 pisze:Juke? Panowie, nie za te pieniądze. Za połowę z tego...może.
- Morph
- Kontakt:
Pod kątem użyteczności absolutnie rozdaje Duster, między Megane a Juke rzuciłem okiem na Dustera i rzucenie okiem zamieniło się w kilkunastominutowe oglądanie. Fajny czołg wielozadaniowy.
-
w Juku podobno sa jakieś silinki 180 KM.tyle pozostało mi z tego co nadawała mi żona.
Jak przy 180KM trafić tym w drogę? Muszę sobie te parametry, tak z ciekawości sprawdzić.
-
swoją drogą wczoraj mijał mnie Lexus IS i tak sobie przypomniałem ,że to auto podoba mi sie niezmiennie od lat.
wracając do evoque to na tyle poważnie do niego podchodzę ,że za tydzień jadę drugi raz, tym razem bez żony, dzięki czemu w spokojnej atmosferze wypytam o więcej ważnych szczegółów , które dla kobiet nie są istotne, a potem w trakcie uzytkowania mogą budzić ich zdziwienie.
nie chciałby ktoś E90? 2008 rok,1,8 benzyna, z salonu, serwisowana, niski przebieg 64.000 , jakby coś to zapraszam na priv.
wracając do evoque to na tyle poważnie do niego podchodzę ,że za tydzień jadę drugi raz, tym razem bez żony, dzięki czemu w spokojnej atmosferze wypytam o więcej ważnych szczegółów , które dla kobiet nie są istotne, a potem w trakcie uzytkowania mogą budzić ich zdziwienie.
nie chciałby ktoś E90? 2008 rok,1,8 benzyna, z salonu, serwisowana, niski przebieg 64.000 , jakby coś to zapraszam na priv.
Ostatnio zmieniony 16-06-2012, 10:16 przez kakademona, łącznie zmieniany 1 raz.
- Alsvartr
- rasowy masterfulowicz
Panowie, ale weźcie sobie jakies awatary wtawcie bo nie wiem kogo czytam. Może być czarna kratka dla jednego i biała dla drugiego. nawet wam w paincie mogę zrobić ;)