Tłuste bity i chędogie zajawki spuściportów
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- Only_True_Believers
- rasowy masterfulowicz
Re: Tłuste bity i chędogie zajawki spuściportów
blok ekipa - bieda
to jest hip hop !
to jest hip hop !
Black metal is the last bastion of white people culture. Everything else has been degenerated.
- Zenek
- weteran forumowych bitew
- dr Kill
- postuje jak opętany!
Do Małpy jakoś się przekonać nie mogę, chociaż ten wałek fajny.
Ktoś tutaj pisał na temat Tabasko, że to dobre, a nawet bardzo. Nie wiem kto to był, ale ja tego słuchać nie mogę. Gdyby nie Ostry to nie wiem czy bym chociaż raz przeleciał całą płytę. Produkcja dobra, ale niektóre teksty i ci pozostali kolesie tak działają mi na nerwy, że to się słuchać nie da.
Trzeci Wymiar - Dolina Klaunoow
To jest zajebisty materiał. Ostatnio mocno go katowałem. Świetna produkcja i dobre teksty. Praktycznie każdy kawałek na takim samym, wysokim poziomie. Jedynie na początku przeszkadzały pewne elementy rege które próbowali przemycić. Teraz już żadnego zgrzytu, powiem więcej, fajne są.
Na poprzedniej stronie wrzucałem tytułowy, a tutaj dwa inne:
Ktoś tutaj pisał na temat Tabasko, że to dobre, a nawet bardzo. Nie wiem kto to był, ale ja tego słuchać nie mogę. Gdyby nie Ostry to nie wiem czy bym chociaż raz przeleciał całą płytę. Produkcja dobra, ale niektóre teksty i ci pozostali kolesie tak działają mi na nerwy, że to się słuchać nie da.
Trzeci Wymiar - Dolina Klaunoow
To jest zajebisty materiał. Ostatnio mocno go katowałem. Świetna produkcja i dobre teksty. Praktycznie każdy kawałek na takim samym, wysokim poziomie. Jedynie na początku przeszkadzały pewne elementy rege które próbowali przemycić. Teraz już żadnego zgrzytu, powiem więcej, fajne są.
Na poprzedniej stronie wrzucałem tytułowy, a tutaj dwa inne:
- Morph
- mistrz forumowej ceremonii
- Kontakt:
No to masz problem, bo to fajna płyta.GrzesiekP pisze: Ktoś tutaj pisał na temat Tabasko, że to dobre, a nawet bardzo. Nie wiem kto to był, ale ja tego słuchać nie mogę. Gdyby nie Ostry to nie wiem czy bym chociaż raz przeleciał całą płytę. Produkcja dobra, ale niektóre teksty i ci pozostali kolesie tak działają mi na nerwy, że to się słuchać nie da.
Give birth to something dead
Give birth to something old
Give birth to something old
- dr Kill
- postuje jak opętany!
Żadnego problemu nie mam, po prostu nie mam zamiaru do niej wracać :)
- Agnósdej
- zaczyna szaleć
Mocny obecnie hype na to. Warto badać cały album. Tekstowo dobre, bity tłuste, jest podnieta na Pitchforku.
Producent R.A.P Music- El-P też wydał w tym roku płytę godną uwagi:
Agnós!!! Dej! Dej! Dej!
-
- postuje jak opętany!
Ciekawe połączenie folku i rapu wyszło Donatanowi:
Niezłą nawijkę zapodał Słoń.
- dr Kill
- postuje jak opętany!
Szkoda tylko, że Sobota zjebał kawałek. Chada też słabo, ale nie denerwuje aż tak bardzo.Aegir pisze:Ciekawe połączenie folku i rapu wyszło Donatanowi:
-
- postuje jak opętany!
Może trochę za mocno powiedziane, choć rzeczywiście wypada słabiej na tle Słonia i Chady, który z kolei pojechał całkiem przyzwoicie. W każdym razie czekam na pełen album - zapowiada się jako najbardziej intrygujące (zjawiskowe!) wydawnictwo w polskim rapie A.D. 2012. Jestem ciekaw, czy powstanie u nas więcej tego typu rzeczy.GrzesiekP pisze: Szkoda tylko, że Sobota zjebał kawałek.
Tutaj jeszcze jeden przedsmak nadchodzącej Równonocy:
- dr Kill
- postuje jak opętany!
Dla mnie Sobota to burak i jego zwrotki mogło by totalnie nie być. Za Chadą też nie przepadam, chociaż tutaj zachwytu nie wywołuje, ale odruchów wymiotnych też nie stwierdziłem.
Zobaczymy co z całości wyjdzie, na pewno sprawdzę.
Zobaczymy co z całości wyjdzie, na pewno sprawdzę.
- Wódz 10
- rasowy masterfulowicz
Na taki stuff natrafiłem:

Deltron 3030. Główny sprawca zamieszania - Dan The Automator. Całość futurystyczna, kombinowana, niesztampowa. Kawałek wyżej - Morricone w kosmosie, western cyberpunk. Rewelacja. Bity niebywałe. Jadę 3 przesłuchanie.
"Protecting the brain from conspiracies against my cosmos"

Deltron 3030. Główny sprawca zamieszania - Dan The Automator. Całość futurystyczna, kombinowana, niesztampowa. Kawałek wyżej - Morricone w kosmosie, western cyberpunk. Rewelacja. Bity niebywałe. Jadę 3 przesłuchanie.
I dream of colour music,
And the intricacies of the machines that make it possible
- YNKE
- w mackach Zła
Dobry strzał Jarek, trzeba się będzie zapoznać.Wódz 10 pisze:Na taki stuff natrafiłem:
„Z delikatną ostrożnością pierdzę, żebym się nie zesrał”
- Wódz 10
- rasowy masterfulowicz
Jest jeszcze wersja bez wokali i z początku się zastanawiałem czy po takową nie sięgnąć, ale szybko olałem poszukiwania ;) Natomiast rozpocząłem poszukiwanie oryginalnego materiału, który tu jest samplowany, mianowicie William Sheller (tagowany jako chanson, symphonic prog, electronic).YNKE pisze:Dobry strzał Jarek, trzeba się będzie zapoznać.Wódz 10 pisze:Na taki stuff natrafiłem:
Do tego dochodzi ta okładka...Chociażby dla niej warto ten album kupić, trzymać, nie puszczać (a jak to musi na vinylu wyglądać). Piękny futuryzm.
I dream of colour music,
- HobGoblin
- zaczyna szaleć
sotatnio odkryłem jakiegoś SŁONIA. Generalnie chujem wieje, jak w większości hip - hopu, poza czymś, co zwie się "horrorcore" i nosi tytuł ( płyta ) "chore Melodie". To mnie wkręciło.
Ceterum censeo Mosquam delendam esse.
- maciek z klanu
- mistrz forumowej ceremonii
słoń mial okolo rok moze wiecej temu jakis taki szatanski kawałek. bardzo dobry byl
Jestem Maciek, szukam klanu.Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo
- yossarian84
- rasowy masterfulowicz
Słoń to stary metalowiec i ma chyba sporo szatańskich kawałków
-
- postuje jak opętany!
No cały jego materiał z Mikserem zatytułowany jest w końcu "Demonologia" i mroku tam pod dostatkiem.
- dr Kill
- postuje jak opętany!
"Chore Melodie" zdecydowanie lepsze, "Demonologia" mocno mi się wkręciła na początku, teraz nawet nie mam ochoty słuchać, a jak włączę sobie jego solową płytkę to z przyjemnością poleci cała. Bardzo lubię jego flow. Ostatnia płyta WSRH według mnie jest średnia, chociaż ten wałek jest świetny: ale "Chore Melodie" warto przesłuchać. Starszych dokonań z Shellerem nie znam.
- moonfire
- zahartowany metalizator
Nie wiem, czy był tu niejaki Beat Assailant. HH z jazzową sekcją, żywymi instrumentami, bujający i energetyczny.
- a to do Bonda się nadaje jak mało co.
- a to do Bonda się nadaje jak mało co.
- zekke
- weteran forumowych bitew
gdzies sie tu juz przewinelo :
- nie dosc ze dobry bit i kawalek wkreca sie automatycznie to klip z tymi panienkami miazdzy
+ nowy brx:
calkiem dobra plytka chociaz wolalem semtex
+ bonus jajcarski klip rytmusa (jesli ktokolwiek tu kojarzy) , mizga
- nie dosc ze dobry bit i kawalek wkreca sie automatycznie to klip z tymi panienkami miazdzy
+ nowy brx:
calkiem dobra plytka chociaz wolalem semtex
+ bonus jajcarski klip rytmusa (jesli ktokolwiek tu kojarzy) , mizga