Panowie! Wracajcie!
Moderator: Gore_Obsessed
-
- weteran forumowych bitew
Re: Panowie! Wracajcie!
nie dałeś cukerbergowi na tace
- Mental
bambi, zdejmą ci bana jak zjesz kanapkę z szynką. jedną... małą... kanapeczkę... z szyneczką... (zawartość mięsa ok. 20 %)
You may raise your chalice of nothing
And salute the leech that you are
And salute the leech that you are
- Castor
Czy ten cały facebook jest dla Ciebie aż tak ważny? Ty chyba żyć bez niego nie możesz?Bambi pisze:Jak kurwa istnieje? A ja nawet odnaleźć ani poczytać nie mogę! Mi kilka dni temu zniknęła z facebooka. :(
- maciek z klanu
- mistrz forumowej ceremonii
-
- rasowy masterfulowicz
- rob
- w mackach Zła
Adrianu, Adrianu no nie daj się prosić, będę wpierdalał czosnek i lajkował fan page Marka Zuckerberga tylko zapisz mnie do elity, plis! ;)Adrian696 pisze:Ty sie nie załapałes na promocje :)rob pisze:Jaka grupa psia mać?
jebać frajerów
- Adrian696
- zahartowany metalizator
jesli tak bardzo tego chcesz - to w sumie ok - ale dla pewnosci napisz mi to jeszcze raz :)rob pisze:Adrianu, Adrianu no nie daj się prosić, będę wpierdalał czosnek i lajkował fan page Marka Zuckerberga tylko zapisz mnie do elity, plis! ;)Adrian696 pisze:Ty sie nie załapałes na promocje :)rob pisze:Jaka grupa psia mać?
Drone pisze:Dla mnie (dla mnie!) pozostajesz zjebem i oficjalnie wciągam cię na listę wrogów.
- nicram
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
ja też, poza tym to forum straciło gdy nie ma przepychanek DRONE - ADRIAN ;-)TORTURER pisze:Faktycznie bez udzialu Drone'a,brakuje czegos,gosc byl specyficzny,ale lubilem jego styl.
all the monsters will break your heart
- witchfinder
-
rob pisze:Adrianu, Adrianu no nie daj się prosić, będę wpierdalał czosnek i lajkował fan page Marka Zuckerberga tylko zapisz mnie do elity, plis! ;)Adrian696 pisze:Ty sie nie załapałes na promocje :)rob pisze:Jaka grupa psia mać?
nie ma pejsów> niema pejsbuka
- Adrian696
nie dronizuj :)kakademona pisze: nie ma pejsów> niema pejsbuka
Drone pisze:Dla mnie (dla mnie!) pozostajesz zjebem i oficjalnie wciągam cię na listę wrogów.
Nie, nie masz racji. Kontakty utrzymuję tylko i wyłącznie z własną Małżonką...Castor pisze:z Bonnym to na pewno kontakt ma kolega 535, mam rację??
Te wiadra szlamu, które na siebie wylewali określasz stratą? Jaki problem, by coś takiego zaaranżować? Pytanie tylko, w jakim celu?nicram pisze: ...poza tym to forum straciło gdy nie ma przepychanek DRONE - ADRIAN ;-)
- nicram
Szlam był tylko na końcu, w początkowym stadium była to całkiem niezłej klasy, techniczna szermierka słowna. :-)
all the monsters will break your heart
- Maleficio
- Kontakt:
Odp: Panowie! Wracajcie!
tak to jego ogrodnikCastor pisze:z Bonnym to na pewno kontakt ma kolega 535, mam rację??
- Gore_Obsessed
Powiem tyle: kiedyś tu (przynajmniej) bywały osobowości. Obecnie forumowicze (tak gdzieś od dwóch-trzech lat) w większości zlewają mi się w jedną bezkształtną masę, której nicki i awatary nic mi nie mówią, a gusta to jedna wielka tajemnica. Często czytam post jakiegoś użytkownika mając wrażenie, że to ktoś nowy, a potem okazuje się, że napisał już tych postów dwa tysiące i na forum siedzi trzy i pół roku.
Only SŁUCHANIE płyt is real!
- witchfinder
Będąc członkiem masy mam podobne wrażenie ;-)
O tempora, o mores! ||| HARDCORE JP OGIEŃ JP
Re: Odp: Panowie! Wracajcie!
Fakt. Jestem "fizyczny". Nie wstydzę się tego. Lepsze to, niż kreowanie się na inteligenta, który swe papiery odbierał w okolicach Rynku Kleparskiego. Słomę z butów i z głowy ciężko usunąć. Nie sądzisz Pan, Panie Kolego?Maleficio pisze:tak to jego ogrodnikCastor pisze:z Bonnym to na pewno kontakt ma kolega 535, mam rację??
- Mol
wypraszam sobie ;)Gore_Obsessed pisze:Powiem tyle: kiedyś tu (przynajmniej) bywały osobowości. Obecnie forumowicze (tak gdzieś od dwóch-trzech lat) w większości zlewają mi się w jedną bezkształtną masę, której nicki i awatary nic mi nie mówią, a gusta to jedna wielka tajemnica. Często czytam post jakiegoś użytkownika mając wrażenie, że to ktoś nowy, a potem okazuje się, że napisał już tych postów dwa tysiące i na forum siedzi trzy i pół roku.
-
- mistrz forumowej ceremonii
Uważam, że jak nie wrócą do końca tygodnia to forum powinno zostać zamknięte raz na zawsze bo masa się wylewa.
- Riven
- Kontakt:
Drone raczej nie wroci, obrazil sie na nas :) szkoda.
this is a land of wolves now