Panowie! Wracajcie!
Moderator: Gore_Obsessed
Panowie! Wracajcie!
Czytam sobie to forum od dłuższego czasu i powiem Wam, że cholernie brakuje mu tu dwóch osób. Bonnego i Drone. Masterful bez wpisów tych dwóch kolegów jest jak uśmiech modelki, której ktoś wybił przednie zęby. Jeśli panowie wciąż czytacie to forum to apeluję do Was - wracajcie!
Wpisujcie miasta! :)))
Wpisujcie miasta! :)))
- witchfinder
- weteran forumowych bitew
Re: Panowie! Wracajcie!
Podobna myśl właśnie mnie wczoraj naszła w temacie o Meta vs Sleja.
Co prawda jakoś szerzej nigdy nie miałem okazji podyskutować, ale swoje się naczytałem.
Podpisuję się pod wnioskiem.
Co prawda jakoś szerzej nigdy nie miałem okazji podyskutować, ale swoje się naczytałem.
Podpisuję się pod wnioskiem.
O tempora, o mores! ||| HARDCORE JP OGIEŃ JP
-
czy to jest wniosek formalny?
tak - to jest wniosek formalny - lista mówców wciąż otwarta :)
- TORTURER
- w mackach Zła
Faktycznie bez udzialu Drone'a,brakuje czegos,gosc byl specyficzny,ale lubilem jego styl.
Death Dwells in Love
-
- rasowy masterfulowicz
I AM MORBID
-
- mistrz forumowej ceremonii
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
-
bonego lubiłem , nawet kiedys zrobił mi niespodzianek i przysłał płytę unseen terror , której długo szukałem.drone był fajny dopóki nie zaczął brac poważnie tego co sie tu dzieje i tego co sam pisał, choć podejrzewam go o jakieś katolickie powiązania, może jak sie rok szkolny skończy to wróci ;)
natomiast brakuje mi dłuższych postów mariana tak naprawdę ;) no i mańka choć nigdy się z nim nie zgadzam.
natomiast brakuje mi dłuższych postów mariana tak naprawdę ;) no i mańka choć nigdy się z nim nie zgadzam.
-
- rasowy masterfulowicz
A co się stało z grupą facebook tak na marginesie? Usunięta czy tylko mnie wyjebano? :D
HAILSA!!!!!
- Mental
nie wiem jak tam bonny, ale drone ponoć dołączył do striborg.
You may raise your chalice of nothing
And salute the leech that you are
And salute the leech that you are
-
a co to ten striborg? to ci co buduja drogi? a nie....to strabag....
- Clochard
Bambi pewnie nie spełniasz wymagań ;)
- Castor
z Bonnym to na pewno kontakt ma kolega 535, mam rację?? Jeśli tak, to niech szepnie mu słówko żeby wrócił ;)
@535 Powiedz, mu że jesteśmy ciekawi co myśli o "utilitarianie".
A jeśli idzie o Drona to jedynie Adrian696 może go namówić do powrotu. Przed odejściem Drona jechali po sobie równo, a jak Adrian by teraz napisał że się za nim stęsknił, to Drone by wrócił. To chyba oczywiste, nie ;)
A jeśli idzie o Drona to jedynie Adrian696 może go namówić do powrotu. Przed odejściem Drona jechali po sobie równo, a jak Adrian by teraz napisał że się za nim stęsknił, to Drone by wrócił. To chyba oczywiste, nie ;)
-
- rasowy masterfulowicz
czyli co? istnieje ta grupa nadal!!!???maciej pisze:Bambi pewnie nie spełniasz wymagań ;)
HAILSA!!!!!
- rob
- w mackach Zła
Sromowce Niżne aspirujące do bycia miasteczkiem.Maria Konopnicka pisze:Wpisujcie miasta!
jebać frajerów
- Clochard
Tak.Bambi pisze:czyli co? istnieje ta grupa nadal!!!???maciej pisze:Bambi pewnie nie spełniasz wymagań ;)
- rob
- w mackach Zła
Jaka grupa psia mać?Bambi pisze:czyli co? istnieje ta grupa nadal!!!???maciej pisze:Bambi pewnie nie spełniasz wymagań ;)
jebać frajerów
- Adrian696
- zahartowany metalizator
promocja była :)Bambi pisze:A co się stało z grupą facebook tak na marginesie? Usunięta czy tylko mnie wyjebano? :D
Bonny twierdzi, ze to zajebisty album i ma racjeCastor pisze:z Bonnym to na pewno kontakt ma kolega 535, mam rację?? Jeśli tak, to niech szepnie mu słówko żeby wrócił ;)
nie tesknie - niech zdycha pod płotem (pewnie teraz wróci mi na złość) :)Castor pisze:A jeśli idzie o Drona to jedynie Adrian696 może go namówić do powrotu. Przed odejściem Drona jechali po sobie równo, a jak Adrian by teraz napisał że się za nim stęsknił, to Drone by wrócił. To chyba oczywiste, nie ;)
Ty sie nie załapałes na promocje :)rob pisze:Jaka grupa psia mać?
Drone pisze:Dla mnie (dla mnie!) pozostajesz zjebem i oficjalnie wciągam cię na listę wrogów.
-
rob pisze:Jaka grupa psia mać?Bambi pisze:czyli co? istnieje ta grupa nadal!!!???maciej pisze:Bambi pewnie nie spełniasz wymagań ;)
grupa Michnika.to nie dla nas Rob.mamy proste nosy.
Adrian nie podobasz mi sie w tych sunglasses.niemodne.teraz moden aviatory albo łejferery.zajrzyj do tematów modowych i sie podszkol , a nie udzielasz się na czosnkowym fejsbuku.
Ostatnio zmieniony 06-06-2012, 18:50 przez kakademona, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- rasowy masterfulowicz
Jak kurwa istnieje? A ja nawet odnaleźć ani poczytać nie mogę! Mi kilka dni temu zniknęła z facebooka. :(
HAILSA!!!!!