SLAYER vs METALLICA

Zasada tworzenia tematu - NAZWA ZESPOŁU + ewentualnie tytuł płyty lub inna treść jeżeli coś chcemy dodać.

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed

Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
ODPOWIEDZ

SLAYER czy METALLICA

Slayer
75
49%
Metallica
30
20%
Acid Drinkers
10
7%
Vesania
38
25%

Liczba głosów: 153
[V]
mistrz forumowej ceremonii

Re: SLAYER vs METALLICA

05-06-2012, 22:49

535 pisze:Ja nie twierdzę, że gówno. Twierdzę tylko ,że nie należy stawiać temu pomników, bo to Metallica. To samo z Hetfieldem. Gadanie o tym jakoby był wybitnym wokalistą thrashowym, rockowym, czy country jest zwykłym nawijaniem makaronu na uszy. Dobrze, nie jest mierny, jest przeciętny.
Petrozza lepszy.

Terror from the right ,terror from the left.

Generalnie to dzialasz na zasadzie generatora który wypluwa z siebie SPAM.
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
Awatar użytkownika
KreatoR
weteran forumowych bitew

05-06-2012, 22:51

Ventor lepszym wokalistą, a Mille gitarzystą.
Zenek pisze:
535 pisze:Dobrze. Temat wokalu mamy wyjaśniony. Przejdźmy do fryzur. (te czterdzieści stron trzeba czymś wypełnić) Pudel Jamesa + wąsy nadają się do westernu bez charakteryzacji.
Teraz to chyba, jakaś Ucieczka z San Quentin, albo biografia Biohazard a nie western ;)
Obrazek
Jak powstanie film o Metallice, to Hetfielda zagra Mickey Rourke :D
[V]

05-06-2012, 22:55

535 pisze:To samo mogę powiedzieć o Tobie.
Wlasnie niewiele masz do powiedzenia, co by tam tylko poujadac, jakiegos suchara zapodac, fotke wkleic i takie tam generalnie pierdolenie bez ladu i skladu co by to wyszlo na moje, bo ja wiem ze Hetfield spiewal country w telewizji, a z Load i Reload znam 3 piosenki. Kurwa, z czym do ludzi man.
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
535

05-06-2012, 22:58

Zaraz się obrazisz, albo do bicia będziesz brał. To widzę tutaj taki standard. Przeczytałeś zdanie prawdy i nerwy puszczają?
Awatar użytkownika
Zenek
weteran forumowych bitew

05-06-2012, 23:06

a pokwitowanie na to zdanie prawdy podpisał?
Obrazek
535

05-06-2012, 23:27

Nie podpisał, bo jak doczytał, że Ventor lepszy od idola z dzieciństwa to zmiął i rzucił się do przekleństw...
535

06-06-2012, 06:45

Jeszcze jedna fotka. Cytując popularne na tym forum określenie, którym szermują osobnicy mający wiele do powiedzenia: "panowie wyglądają na tym zdjęciu jak gówno"

Obrazek
Awatar użytkownika
Kraft
weteran forumowych bitew

06-06-2012, 07:43

535 pisze:"panowie wyglądają na tym zdjęciu jak gówno"
Proszę cię nygusie :)
Fotki z tego roku

Obrazek
Obrazek

A teraz sobie odpowiedz - który wygląda jak młody bóg, a który jak zapijaczony menel? ;)
535

06-06-2012, 07:49

Nie wiem co Ty rozumiesz z tego co czytasz. To nie moje słowa. To cytat. Fakt , podmieniłem fotkę, żeby pasowała do tematu i komentarzy Kolegi V, ale nie bierz sobie tego do serca.
Awatar użytkownika
Kraft
weteran forumowych bitew

06-06-2012, 08:00

Ale żeś tą opinię kolegi zaaprobował, to teraz łykaj żabę ;)
[V]

06-06-2012, 08:06

te,535 idz sobie zalozyc jakis temat po pijaku i tam wylewaj swoje frustracje.
Awatar użytkownika
Adrian696
zahartowany metalizator

06-06-2012, 08:07

ale najebany 535 i tak pisze sensowniej od kilku tutaj fanboyów Metki ;)
zobacz Vulture co Jaster wczoraj wysmażył o Whiplash :)
Drone pisze:Dla mnie (dla mnie!) pozostajesz zjebem i oficjalnie wciągam cię na listę wrogów.
Awatar użytkownika
Blackult
rasowy masterfulowicz

06-06-2012, 08:09

Kraft pisze:
535 pisze:"panowie wyglądają na tym zdjęciu jak gówno"
Proszę cię nygusie :)
Fotki z tego roku

Obrazek
Obrazek

A teraz sobie odpowiedz - który wygląda jak młody bóg, a który jak zapijaczony menel? ;)
Hejtfield wygląda tak że równie dobrze mógłby grać w The Offspring, ale to oczywiście świadczy tylko i wyłącznie o jego wielkiej klasie he, he, he, no i ma naszywe WEAPON
535

06-06-2012, 08:10

[V] pisze:te,535 idz sobie zalozyc jakis temat po pijaku i tam wylewaj swoje frustracje.
Nie płacz już, szkoda tatuaży. Poza tym dużemu twardemu chłopcu nie wypada.

@Kraft
Najbardziej dotknęło mnie podejrzenie jakobym trzymał jakieś nagrania M na półce. Otóż nie. Znów posłużę się cytatem, (poznajesz? V) : "Na bieżąco pozbywam się gówna z półek".

Dość tych pieszczot. Muszę coś jeszcze zrobić, a potem: wypierdalać z lewego w kierunku na Ostravę, "bede" jechał...

e
I jeszcze jedno. Od soboty/niedzieli nie piłem piwa, a alkoholu nie piję w ogóle, więc nie wiem o co Wam chodzi Chłopcy.
Awatar użytkownika
Kraft
weteran forumowych bitew

06-06-2012, 08:26

aaa, nie pijesz, to sporo wyjaśnia ;)

dobra, coś na zluzowanie zwieraczy. Slayer wannabies w boksie obok Slayera, hehe
http://www.youtube.com/watch?v=CLe3MFFP9XI

Tom is tryin' to sleep man! lol
[V]

06-06-2012, 08:49

Adrian696 pisze:ale najebany 535 i tak pisze sensowniej od kilku tutaj fanboyów Metki ;)
zobacz Vulture co Jaster wczoraj wysmażył o Whiplash :)
Pojebalo mu sie z Pantera zdrowo, dziwne w sumie bo hcpig lubi thrash i takiego babola zasadzil. ;)
[V]

06-06-2012, 08:53

Adrian696 pisze:
hcpig pisze:Przecież CoO to jedna z serii płyt tych zespołów thrashowych, które pod wpływem sukcesu Czarnego Albumu zaczęły łagodzić swój styl, często porzucając thrash w całości czyli to co już przerabiałem na tym forum milion razy - odpowiednik Countdown to Extinction, Force of Habit, Something Wicked, Kin, Ritual etc. - każdy z tych album to straszne sofciarstwo w porównaniu z poprzednikami, ale nie znaczy to że każdy musiał grać tak samo ani tym bardziej jak Metallica - każdy łagodził swój styl. Whiplash z nich wszystkich miał najbardziej spóźniony refleks.
LOL ten spozniony refleks to sie u nich nazywał rozpad zespołu na 6 lat :)
i nie pod wpływem Metki złagodnieli - trzeba byc głuchym zeby tego nie słyszec :)

przypisywnie Czernemu Albumowi absolutnie wszytskich zmian na scenie lat 90 swiadczy o "skromenj" wiedzy muzycznej
reasumujac - z Whiplash pierdolisz starszne bzdury
hehehehe
Awatar użytkownika
Riven
Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Kontakt:

06-06-2012, 08:54

@Kraft
ale grają! czapki z glow!
this is a land of wolves now
535

07-06-2012, 01:21

Wróciłem i niewiele mam do powiedzenia. Lombardo znakomity-pierdolony zwierzak. Araya mimo ciężkiego początku (WPB) w bardzo dobrej dyspozycji, a to jak wiemy, u innych wokalistów różnie wygląda. King -wycinanka za wycinanką. Martwi brak pogromcy pająków. Emerytura? Raczej druga młodość. Takie jest życie. Jedni kwitną, a inni się zwijają... To ich granie brzmi tak świeżo, że gdybym nie usłyszał, to trudno byłoby mi w to uwierzyć. Oznakowanie dróg w tym rejonie to inna historia. Na szczęście moja wbudowana w głowę nawigacja, doprowadziła mnie do lodówki. Teraz spokojnie mogę się napić. Wasze zdrowie.
ODPOWIEDZ