Zależy co jest w tych pigułach, mogę nie zdążyć. :DMort pisze:Ale to żaden problem. Kiedyś razem się z tego posta pośmiejemy ;)
SLAYER vs METALLICA
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Kraft
- weteran forumowych bitew
Re: SLAYER vs METALLICA
-
Mort
- rasowy masterfulowicz
- Ihasan
- rasowy masterfulowicz
- Kontakt:
będziemy pizgać aż miło :)
- Kraft
Ale jak wykwintnie podany, i przez kogo! ;)Mort pisze:Więc znowu spożyłeś jakiś "produkt kolekcjonerski". ;)
- Headcrab
- Kontakt:
A ja tak:Nerwowy pisze:Immolation > Metallica > Slayer > Black Sabbath > Led Zeppelin
tak to widzę
Immolation => Slayer > Black Sabbath > Metallica > Led Zeppelin
Ỏ̷͖͈̞̩͎̻̫̫̜͉̠̫͕̭̭̫̫̹̗̹͈̼̠̖͍͚̥͈̮̼͕̠̤̯̻̥̬̗̼̳̤̳̬̪̹͚̞̼̠͕̼̠̦͚̫͔̯̹͉͉̘͎͕̼̣̝͙̱̟̹̩̟̳̦̭͉̮̖̭̣̣̞̙̗̜̺̭̻̥͚͙̝̦̲̱͉͖͉̰̦͎̫̣̼͎͍̠̮͓̹̹͉̤̰̗̙͕͇͔̱͕̭͈̳̗̭͔̘̖̺̮̜̠͖̘͓̳͕̟̠̱̫̤͓͔̘̰̲͙͍͇̙͎̣̼̗̖͙̯͉̠̟͈͍͕̪͓̝̩̦̖̹̼̠̘̮͚̟͉̺̜͍͓̯̳̱̻͕̣̳͉̻̭̭̱͍̪̩̭̺͕̺̼̥̪͖̦
-
Mort
- rasowy masterfulowicz
Headcrab, szkoda, ze edytowales, poprzednia bardziej mi sie podobala.
Headcrab pisze: A ja tak:
Immolation > Slayer > Slayer > Black Sabbath > Metallica > Led Zeppelin
I AM MORBID
- hcpig
- mistrz forumowej ceremonii
Co wy pierdolicie że Hetfield nie umie śpiewać (kolejny stopień żenady w tej dyskusji), to jest z nielicznych wokalistów thrashowych (ex-thrashowych), który umie to robić, reszta to piejce, wyjce, albo co prawda niezłe typy ale operujące tylko jedną manierą lub jednym wcieleniem wokalnym.
Yare Yare Daze
- Zenek
- nicram
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
A ja tak:Headcrab pisze:A ja tak:Nerwowy pisze:Immolation > Metallica > Slayer > Black Sabbath > Led Zeppelin
tak to widzę
Immolation => Slayer > Black Sabbath > Metallica > Led Zeppelin
Immolation=Black Sabbath>Metallica>Led Zeppelin>>>>>>>>>>>>>>>>>Slayer
ale ogólnie to ciężko...;-)
all the monsters will break your heart
-
535
Nie zgadzam się. Jego maniera nie podoba mi się od momentu, kiedy pierwszy raz usłyszałem ten zespół. I możesz bombardować "żenadami" i "wieśniakami" w każdym temacie. Ja uważam, że James jest miernym wokalistą. I nawet nie chodzi mi o koncerty, ale także nagrania studyjne. Co jakiś czas próbuję to przełamać, bo to dobra muzyka, ale niestety. Nie jestem w stanie znieść jego zaśpiewów. Podobnie mam z Kingiem Diamondem i co mi zrobisz? Też będziesz określał to "wieśniactwem"?hcpig pisze:Co wy pierdolicie że Hetfield nie umie śpiewać (kolejny stopień żenady w tej dyskusji), to jest z nielicznych wokalistów thrashowych (ex-thrashowych), który umie to robić, ....
- vicek
- zahartowany metalizator
black sabbath= led zeppelin = metallica = slayer no kurwa wszystkie te kapele są dla mnie równie zajebiste
- hcpig
To że Ci się nie podoba jego maniera czy coś nie oznacza że jest złym wokalistą, ja np. nienawidzę Anselmo, ale w życiu bym nie powiedział, że to kiepski wokal i odwrotnie, strasznie lubię Killiana albo Portaro, ale w życiu bym nikomu nie udowadniał, że to są dobrzy wokaliści. No ale dla Ciebie obiektywnie lepszymi mikrofonistami (w stosunku do 'złego' Hetfielda) są Sheepdog i Petrozza także sorry - LOL.535 pisze:Nie zgadzam się. Jego maniera nie podoba mi się od momentu, kiedy pierwszy raz usłyszałem ten zespół. I możesz bombardować "żenadami" i "wieśniakami" w każdym temacie. Ja uważam, że James jest miernym wokalistą. I nawet nie chodzi mi o koncerty, ale także nagrania studyjne. Co jakiś czas próbuję to przełamać, bo to dobra muzyka, ale niestety. Nie jestem w stanie znieść jego zaśpiewów. Podobnie mam z Kingiem Diamondem i co mi zrobisz? Też będziesz określał to "wieśniactwem"?
Yare Yare Daze
- Adrian696
nie sorruj nam tu Jaster - zwyczajnie przepros i sie oddal - jakiego emo black metalu posłuchac ;)
Drone pisze:Dla mnie (dla mnie!) pozostajesz zjebem i oficjalnie wciągam cię na listę wrogów.
- hcpig
Wy nie jesteście krytycy Metalliki tylko memowi 'nienawidziciele którzy będą nienawidzieć' - tu jest problem :)
Yare Yare Daze
-
535
No i co w tym dziwnego? Petrozza i Ventor na Pleasure To Kill "mordują" thrashowego Hetfielda bez kłopotu. Gdzie tu widzisz jakieś kontrowersje?
-
est
Ja bym osobiście wolał zeby nagrali pełnosłuchalną płytę;)Zenek pisze:Radzę poczekać, aż Metallica nagra kolejną pełnogrającą płytę.
Mogliby dojebać jakiegoś konkreta.
To może jednak potrwać.
- Adrian696
kolejny jemioł co nie umie czytac - kazdy z tych KRYTYKÓW Metki stawia na piedestale płyty od 1 do 4 (ja nawet debiut Mety wyzej niz debiut Slayerka) - ale ze twierdzimy ze reszta to gówno, to nienawidzimy dla nienawidzeniahcpig pisze:Wy nie jesteście krytycy Metalliki tylko memowi 'nienawidziciele którzy będą nienawidzieć' - tu jest problem :)
Drone pisze:Dla mnie (dla mnie!) pozostajesz zjebem i oficjalnie wciągam cię na listę wrogów.
- hcpig
- Zenek
-
535
Ja nie twierdzę, że gówno. Twierdzę tylko ,że nie należy stawiać temu pomników, bo to Metallica. To samo z Hetfieldem. Gadanie o tym jakoby był wybitnym wokalistą thrashowym, rockowym, czy country jest zwykłym nawijaniem makaronu na uszy. Dobrze, nie jest mierny, jest przeciętny.