SLAYER vs METALLICA
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Zenek
- weteran forumowych bitew
-
- mistrz forumowej ceremonii
Re: SLAYER vs METALLICA
:lol:
- Zenek
Żyj dalej mrzonkami podtrzymywanymi przez MTV i Bravo Girl. Najlepszy zespół, najlepszy perkusista, najlepszy wokalista, najlepsza okładka, najlepszy teledysk, najlepsza płyta, najlepszy utwór, naj, naj, naj..., a rzeczywistość nie skrzeczy, tylko wyje, a co gorsza wyła zawsze, tylko wstyd było się przyznać przed starszymi kolegami.
-
Dołożyłem swój głos na Slayer i dalej jest 48%. Bez sensu.
-
- rasowy masterfulowicz
-
Matematyka to szatański twór.
- Kurt
- rasowy masterfulowicz
Humor kolegi widzę nie opuszcza. Death Magnetic rozumiem również tak samo dobre?Zenek pisze:Radzę słuchać St.Anger do skutku aż do nawrócenia ;)
The madness and the damage done.
- Zenek
Humor humorem, ale radzę psioczącym na St.Anger kiedyś zapuścić sobie późnym wieczorem rozkręcić ją na kolumnach porządnie i posłuchać bez uprzedzeń, przez tą płytę przestałem kompletnie się interesować tym zespołem, jakiś czas temu wróciłem do niej i przeprosiłem się z nią, bardzo dobry materiał, poszli pod prąd zdecydowanie, oczywiście wtedy dostaje się bęcki i od pismaków i zramolałych thrashersów z Testament, którzy przez 20 lat grali jazz i kolędy ;)
A Death Magnetic, to całkiem fajny materiał coś na poziomie World Painted Blood tylko loudness war na tych obu płytach wkurwia...takie 7-8/10
z tej epki z odrzutami z Death Magnetic pochodzi chyba najlepszy kawałek Metallici od dawien dawna: ta sama zajebistość co w latach 80-ych
I tak, jestem fanbojem, który na przestrzeni lat nie raz był zawiedziony, ale z perspektywy lat jest więcej niż zadowolony.
A Death Magnetic, to całkiem fajny materiał coś na poziomie World Painted Blood tylko loudness war na tych obu płytach wkurwia...takie 7-8/10
z tej epki z odrzutami z Death Magnetic pochodzi chyba najlepszy kawałek Metallici od dawien dawna: ta sama zajebistość co w latach 80-ych
I tak, jestem fanbojem, który na przestrzeni lat nie raz był zawiedziony, ale z perspektywy lat jest więcej niż zadowolony.

- Silent_Sea
ALE BĘDZIE BURZA !Zenek pisze:... Death Magnetic, to całkiem fajny materiał coś na poziomie World Painted Blood ...
... aczkolwiek fakt obie płyty siebie warte ;)
Marzyłem, żeby to było miejsce spotkań kulturalnych ludzi.
- Adrian696
- zahartowany metalizator
byc moze byłaby burza, gdyby napisał to ktos normalny, ale zenek nie slucha przeciez metalu, wiec oczywistym jest ze chuja sie na nim zna - ot taki folklor masterfulowy :)
Drone pisze:Dla mnie (dla mnie!) pozostajesz zjebem i oficjalnie wciągam cię na listę wrogów.
- Zenek
jak to nie słucham jak słucham od 12 roku życia, to wredne pogłoski ;) Radzę poczekać, aż Metallica nagra kolejną pełnogrającą płytę i zamknie ryja hejterom. Schowacie się do dziury bo będzie wam głupio, mark my words.

Jakim "hejterom" Zenonie? My tu wszyscy lubimy Metallice, tylko stawiamy ją w należnym dla niej miejscu. Bez patrzenia przez pryzmat marketingu i milionów sprzedanych, nie wiadomo komu, płyt. Pamiętaj, że media nawet z zera zrobią bohatera, a co dopiero z bardzo dobrego zespołu.
- Morph
- Kontakt:
Nie wiem jak tam hejterzy, fanboye, etc., ale zaraz się u mnie zaczyna GHUA. I nie wymieniłbym tego na żaden album Mety, może poza Load.
Give birth to something dead
Give birth to something old
Give birth to something old
- Kurt
- rasowy masterfulowicz
Jeżeli St. Anger to jest bardzo dobry materiał a Death Magnetic jest na poziomie World Painted Blood (nota bene gorszego niż poprzednik :D)) to się za cholerę nie dogadamy :D
The madness and the damage done.
-
St.Anger - Frantic,Some kind of Monster,Unnamed feeling - te utwory sa calkiem w porzadku.Oczywiscie gdyby nie ta koszmarna produkcja.W dobrym humorze i przy butelce znalazlbym jeszcze jeden sluchalny utwór.reszta do zapomnienia.
Death Magnetic ,troche lepiej,kilka utworów wrzucam raz na ruski rok w playliste,ale wiadomo,ze to slaba plyta.
World Painted Blood>>>>>>>>>>>Death Magnetic
Death Magnetic ,troche lepiej,kilka utworów wrzucam raz na ruski rok w playliste,ale wiadomo,ze to slaba plyta.
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
- Kraft
Gadasz tak jakby Slayer nie odebrał Grammy albo zakazywał puszczania klipów w MTV czy umieszczania zdjęć na kowerach magazynów. W latach 80-tych media miały Metę w głębokim poważaniu, można nawet powiedzieć że ci kolesie klepali biedę aż do wydania Mastera. Na wyżyny wznieśli ich fani i po części intensywny tapetrading w _podziemiu_535 pisze:Pamiętaj, że media nawet z zera zrobią bohatera, a co dopiero z bardzo dobrego zespołu.
Nie wiem jak inne metaświry, ale ja odpowiadając hejterom czuję się już jakbym okładał martwego konia ;)
Mogę tą drogą przesłać moje najszczersze kondolencje.Kraft pisze: ... czuję się już jakbym okładał martwego konia ;)
-
- rasowy masterfulowicz
Lubie cala i brzmienie tez.[V] pisze:St.Anger - Frantic,Some kind of Monster,Unnamed feeling - te utwory sa calkiem w porzadku.Oczywiscie gdyby nie ta koszmarna produkcja.W dobrym humorze i przy butelce znalazlbym jeszcze jeden sluchalny utwór.reszta do zapomnienia.
Tutaj bylbym bardziej powsciagliwy, bo nie ma przepasci miedzy WPB a Death Magnetic. Metallica nie powinna sie wstydzic Death Magnetic, bo to dobra plyta. Slayer mnie rozczarowal, pierwsze 8 albumow to petardy, ktore mam nawet w zapasowych egzemplarzach, bez slabych punktow. A na WPB obok rozkurwiajacych Psychopathy Red, Hate Worldwide czy Unit 731 znalazlo sie miejsce dla Playing with Dolls i Beauty Through Order, ktora sa jak na Slayer za slabe.Death Magnetic ,troche lepiej,kilka utworów wrzucam raz na ruski rok w playliste,ale wiadomo,ze to slaba plyta.
Ostatnio zmieniony 05-06-2012, 16:24 przez Mort, łącznie zmieniany 1 raz.
I AM MORBID