SLAYER vs METALLICA
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Bloodcult
- mistrz forumowej ceremonii
Re: SLAYER vs METALLICA
nie jest podejrzana, jest po prostu obiektywna ;)
- Morph
- Kontakt:
Czemu? Ja "Load" bezgranicznie wielbię (co do nuty), a Czarnego praktycznie słuchać nie mogę.[V] pisze: tak skrajna rozbieznosc w ocenie tych plyt jest mocno podejrzana:D
Give birth to something dead
Give birth to something old
- Adrian696
- zahartowany metalizator
peknie ci zyłka a chuja udowodnisz :)
93 rok - zobacz jakie wali fałsze i ile dzwieków mu ucieka
93 rok - zobacz jakie wali fałsze i ile dzwieków mu ucieka
Drone pisze:Dla mnie (dla mnie!) pozostajesz zjebem i oficjalnie wciągam cię na listę wrogów.
-
o kurwa nie zesraj sie,zaraz ci wysypie sto linków gdzie araya sadzi ziemniaki i co?
:D
:D
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
- Adrian696
i gówno - ba ja wiem, ze Tomek spiewac nie potrafi :) z tym, ze ja nie robie z niego wokaliste wszech czasów
Drone pisze:Dla mnie (dla mnie!) pozostajesz zjebem i oficjalnie wciągam cię na listę wrogów.
Prawie dobrze. Znakomity utwór z wyraźnie męczącym się frontmanem.
e
Za trudny materiał "se" napisał.
Ostatnio zmieniony 04-06-2012, 21:00 przez 535, łącznie zmieniany 1 raz.
-
nigdzie nie napisalem ze Hetfield to wokalista wszechczasów
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
- Skaut
- Adrian696
troche dodałem, zeby mi sie puenta zgadzała ;)[V] pisze:nigdzie nie napisalem ze Hetfield to wokalista wszechczasów
- Riven
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
- Kontakt:
ej skonczmy juz ten temat, przeciez wszyscy wiedza kto jest krolem, a zostalo to po raz kolejny udowodnione na ziemi polskiej dnia 1 czerwca :)
this is a land of wolves now
-
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Limp bizkit? Ej, bez przesady;))))))
- Morph
- Kontakt:
Re:
Nie no, jak ma nas być trzech to litr trochę mało :DSkaut pisze:+1Morph pisze:Czemu? Ja "Load" bezgranicznie wielbię (co do nuty), a Czarnego praktycznie słuchać nie mogę.[V] pisze:tak skrajna rozbieznosc w ocenie tych plyt jest mocno podejrzana:D
Wpadaj z tym litrem do Wroca :]
Give birth to something dead
-
ogladalem sobie ostatnio koncerty wielkiej czwórki i tak sobie mysle co tez ten Anthrax robi w towarzystwie tych znakomitych zespolów. Nie jest to jakas totalnie slaba muzyka,ale zawsze mnie troche dziwilo,ze zaszli tak daleko w sensie rozpoznawalnosci,jakiegos tam sukcesu komercyjnego i dorobili sie wiernej bazy fanów.
chetnie widzialbym na ich miejscu np.Exodus.
- TORTURER
- w mackach Zła
Litra pije sie w dwóch,zeby potem "pójsc na miasto" ewentualnie do nocnego po drugi ;)
Death Dwells in Love
-
- w mackach Zła
byłem na tym ostatnim koncercie na bemowie, na poprzednim zresztą też, Hetfield śpiewał zupełnie dobrze więc nie wiem o co kaman[V] pisze:co za bzdury,wokal Hetfielda to w duzej mierze efekt studyjnych zabiegów i innych sztuczek tak?byles na koncertach promujacych black album,load,reload?nie? ja bylem.i za kazdym razem wokalnie bylo bez zarzutu. Poza tym wystarczy sobie obejrzec np Cunning stunts i wszystko jasne. Dzisiaj,z racji i wieku i stazu na scenie roznie z tym wokalem bywa ale w okresie promowania wspomnianych plyt byl nie do wyjebania i kazdy ci to powie.Adrian696 pisze:tej, ale błagam - przestan pisac takie bzdury[V] pisze:
to malo widzisz i slyszysz. no sorry,ale na black album i Load slychac jak chuj ze mamy do czynienia z facetem obdarzonym sporym talentem wokalnym i ciekawa barwa glosu i to jest cos co dla mnie nie podlega dyskusji.jest jakas granica w byciu fanboyem Slayera i szydzeniem z wszystkiego co robi Metallica.
to czy ktos potrafi spiewac czy nie - to usłyszymy nie na płycie, bo w studio mozna zrobic z Gracjana Roztockiego nowego Elvisa, ale na koncertach - a an koncertach james wypada czasami katastrofalnie, szczegolnie w kawałach z płyt o ktorych wspomniałes
jest granica w byciu fanboyem Metallicy a byciem głuchym ;)
- Adrian696
a ja Overkill[V] pisze:ogladalem sobie ostatnio koncerty wielkiej czwórki i tak sobie mysle co tez ten Anthrax robi w towarzystwie tych znakomitych zespolów. Nie jest to jakas totalnie slaba muzyka,ale zawsze mnie troche dziwilo,ze zaszli tak daleko w sensie rozpoznawalnosci,jakiegos tam sukcesu komercyjnego i dorobili sie wiernej bazy fanów.
-
mam dwie plyty na pólce ale nigdy sie nie moglem do nich w pelni przekonac i pewnie juz tak mi zostanie.
- Adrian696
no nic - pozostaje mi sie pomodlic o Twa zbłąkaną dusze[V] pisze:mam dwie plyty na pólce ale nigdy sie nie moglem do nich w pelni przekonac i pewnie juz tak mi zostanie.
- Zenek
- weteran forumowych bitew
A mnie zupełnie nie dziwi, energetyczne chwytliwe riffy, świetne bębny, granie totalnie na luzie. Włącz sobie jeszcze raz Among The Living albo Persistence In Time :P[V] pisze:ogladalem sobie ostatnio koncerty wielkiej czwórki i tak sobie mysle co tez ten Anthrax robi w towarzystwie tych znakomitych zespolów. Nie jest to jakas totalnie slaba muzyka,ale zawsze mnie troche dziwilo,ze zaszli tak daleko w sensie rozpoznawalnosci,jakiegos tam sukcesu komercyjnego i dorobili sie wiernej bazy fanów.
A co do śpiewania Hetfielda w latach 90-ych na koncertach, to dużo zależy od tego jak bardzo najebany był, słyszałem takie bootlegi z konsolety, że bania mała i Slayerek może się schować, ale również takie, gdzie wykonania były totalnie położone. :P

Na płytach też był pijany?, bo jego zaśpiewy są tam też obecne i to jest ten element, którego nie jestem w stanie przejść.