SLAYER vs METALLICA
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Dragazes
- w mackach Zła
Re: SLAYER vs METALLICA
Serio zaliczasz Lulu do dyskografii Metalliki? IMO to płyta Reeda.
Should the compact Disc become soiled by fingerprints, dust or dirt, it can be wiped with a clean and lint free soft, dry cloth. If you follow these suggestions, the Compact Disc will provide a lifetime of pure listening enjoyment.
- Morph
- mistrz forumowej ceremonii
- Kontakt:
Jakby była dobra, to by była Reeda. Jest chujowa, więc jest Mety :D
Give birth to something dead
Give birth to something old
Give birth to something old
- Skaut
Ano, Slayer to wręcz zespół jednej płyty i powinien się znaleźć w tym temacie: viewtopic.php?f=4&t=4366[V] pisze:cos w tym jest.Zenek pisze:Nie, nie, Metallica ma bardzo ciekawą i zróżnicowaną dyskografię, Slayer raczej mniej i cierpi cały czas na syndrom nagraliśmy RIB i co teraz kurwa?tego nie przeskoczymy ;)
Coś tam było! Człowiek!
Chyba odwrotnie to Kolega D. interpretuje. Nieistotne. Miał być marketing, miało być zarządzanie, a jest smutno i wszystkich wzięło na spanie.Morph pisze:Jakby była dobra, to by była Reeda. Jest chujowa, więc jest Mety :D
-
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Re:
Nie do końca. Slayer nagrał fenomenalna płytę ale ten temat ma za zadanie "podajcie Wasze typy na zespol,ktory po wydaniu jednej plyty stracil Waszym zdaniem impet na natepnych wydawnictwach". Po Rib Slayer nie stracił impetu, nadal grzał i grzeje równo, na wysokim poziomie, juz bardziej pasowałaby tu Meta, która swymi poszukiwaniami ten impet zatraciła.Skaut pisze:Ano, Slayer to wręcz zespół jednej płyty i powinien się znaleźć w tym temacie: viewtopic.php?f=4&t=4366[V] pisze:Cos w tym jest.Zenek pisze:Nie, nie, Metallica ma bardzo ciekawą i zróżnicowaną dyskografię, Slayer raczej mniej i cierpi cały czas na syndrom nagraliśmy RIB i co teraz kurwa?tego nie przeskoczymy ;)
Chyba że była to ironia, w takim razie nie ma o co kruszyć kopii.
- Dragazes
- w mackach Zła
Nijak to interpretuje. Jeszcze zanim udostępnili choćby fragmenty albumu to Hammett mówił, że to nie będzie płyta Metalliki. W ogóle mnie Lulu nie interesował i nie interesuje, a słyszałem może kilka minut.535 pisze:Chyba odwrotnie to Kolega D. interpretuje. Nieistotne. Miał być marketing, miało być zarządzanie, a jest smutno i wszystkich wzięło na spanie.Morph pisze:Jakby była dobra, to by była Reeda. Jest chujowa, więc jest Mety :D
Should the compact Disc become soiled by fingerprints, dust or dirt, it can be wiped with a clean and lint free soft, dry cloth. If you follow these suggestions, the Compact Disc will provide a lifetime of pure listening enjoyment.
- Skaut
To była ironia, ale dobrze, że wszystko ładnie wyjaśniłeś. :)Nasum pisze:Nie do końca. Slayer nagrał fenomenalna płytę ale ten temat ma za zadanie "podajcie Wasze typy na zespol,ktory po wydaniu jednej plyty stracil Waszym zdaniem impet na natepnych wydawnictwach". Po Rib Slayer nie stracił impetu, nadal grzał i grzeje równo, na wysokim poziomie, juz bardziej pasowałaby tu Meta, która swymi poszukiwaniami ten impet zatraciła.Skaut pisze:Ano, Slayer to wręcz zespół jednej płyty i powinien się znaleźć w tym temacie: viewtopic.php?f=4&t=4366[V] pisze:Cos w tym jest.
Chyba że była to ironia, w takim razie nie ma o co kruszyć kopii.
Coś tam było! Człowiek!
Ja Ci odpowiem inaczej. Widziałbyś jakby tu Chłopaki szaleli, gdyby SLAYER wziął w takim projekcie udział. Adrian zacząłby się w taki sposób to tłumaczyć. Potem zamknęliby forum, a Chłopu zabrakłoby stopki do wpisywania inwektyw, na wrogów. Tylko dlatego, że od jakiegoś czasu , panuje tu (wyważona) kultura z zabarwieniem pijackiego żartu, taką wersję można przełknąć, jak to czyni pewien ptak o zdeformowanym nieco dziobie, hej!Dragazes pisze:Nijak to interpretuje. Jeszcze zanim udostępnili choćby fragmenty albumu to Hammett mówił, że to nie będzie płyta Metalliki. W ogóle mnie Lulu nie interesował i nie interesuje, a słyszałem może kilka minut.535 pisze:Chyba odwrotnie to Kolega D. interpretuje. Nieistotne. Miał być marketing, miało być zarządzanie, a jest smutno i wszystkich wzięło na spanie.Morph pisze:Jakby była dobra, to by była Reeda. Jest chujowa, więc jest Mety :D
-
Zaraz wyjdzie na to, że Slayer to banda zakompleksionych frustratów. Nie wierzę, że to napisałeś. Moje serce krwawi. I to jeszcze w takim temacie. :D[V] pisze:Cos w tym jest.Zenek pisze:Nie, nie, Metallica ma bardzo ciekawą i zróżnicowaną dyskografię, Slayer raczej mniej i cierpi cały czas na syndrom nagraliśmy RIB i co teraz kurwa?tego nie przeskoczymy ;)
A to oni kiedyś o coś rywalizowali?535 pisze:Dla mnie RiB i SoH mogą występować zamiennie, ale piątka już nie , choć jest blisko. Jest potężnym ciosem po którym Metallica w meczu Slayer vs Metallica już nigdy się nie podniosła. To było K.O. ostateczne i taki jest też wynik całej rywalizacji. Reszta to luźne zapiski. Metallica z każdą płytą odświeża i potwierdza otrzymany wpierdol, aż do pełnego lulu. Slayer, natomiast, jedzie wytyczonym torem, rozmieniając wygraną na drobne, ale co ważne w dzisiejszych czasach, nie dając dupy...i nie znacząc terenu obornikiem.
- witchfinder
- weteran forumowych bitew
O zwycięstwo w ankiecie na Masterfulu! Czarnym koniem sondażu okazała się VESANIA.
O tempora, o mores! ||| HARDCORE JP OGIEŃ JP
-
Spójrz za okno.
-
Zgadza się. I zimno.
-
Nie. To temperatura przedpokojowa.
-
- pr0metheus
- zahartowany metalizator
Ja z Wilczej Kłody. To blisko, więc nie będę dublował mapy.est pisze:Nie. Z Ciepłowa.
http://maps.google.pl/maps?hl=pl&biw=11 ... a=N&tab=wl