SLAYER vs METALLICA
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
-
- mistrz forumowej ceremonii
Re: SLAYER vs METALLICA
no kurwa chuj kurwa
gdzie to:
i to
gdzie to:
i to
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
- Adrian696
- zahartowany metalizator
:) ale inspiracje Slayera to troche inny HC od Biohazard :)Kraft pisze: Tylko tak się jakoś man składa, że i Korn czerpał z hardcore'a, starego psycho rapu. Koncertowali choćby z Biohazard i House Of Pain i nikt w tamtym czasie nie widział w tym mezaliansu. Dla mnie nawiązania klimatyczne do jedynki i dwójki Korna są bezsprzeczne.
Drone pisze:Dla mnie (dla mnie!) pozostajesz zjebem i oficjalnie wciągam cię na listę wrogów.
-
Takie hollywoodzkie to jest i wkurwia mnie, ale piosenka ok.hcpig pisze:Jakiej gwiazdorskiej? Tylko 4 Metallikowców plus anonimowy tłum napastujący Jasona, uwielbiam ten klip jest taki AMERYKAŃSKI a wtedy wszystko co AMERYKAŃSKIE było zajebiste a co ruskie - chujowe i dziadowskie :)[V] pisze:fajne,tylko to videlo w gwiazdorskiej obsadzie podnosi mi poziom cukru:)
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
-
za mlody jest;)Adrian696 pisze::) ale inspiracje Slayera to troche inny HC od Biohazard :)Kraft pisze: Tylko tak się jakoś man składa, że i Korn czerpał z hardcore'a, starego psycho rapu. Koncertowali choćby z Biohazard i House Of Pain i nikt w tamtym czasie nie widział w tym mezaliansu. Dla mnie nawiązania klimatyczne do jedynki i dwójki Korna są bezsprzeczne.
- Kraft
- weteran forumowych bitew
Kto pierdoli ten pierdoli. Jak słucham Wicked czy Desire słyszę kornowe patenty, nawet specyficzna maniera wokalna Daviesa się Tomowi udzieliła, te jego postękiwania hehe. Bitter Peacy to tradycyjny slejerowy strzał w pysk, zgoda. Tyle że ta płyta nie ogranicza się do Biiter Peace.[V] pisze:pierdolisz glupoty.
-
- rasowy masterfulowicz
Że co? Słuchałem i słucham dużo obu kapel i to co napisales to gówno prawda.Kraft pisze: Uderzali w tony, które przynajmniej klimatem nawiązywały do Korna.
I AM MORBID
- Kraft
Gówno prawda, pierdolisz głupoty, za młody jest. No chuj wbijam w takie argumenty :)
Ostatnio zmieniony 01-06-2012, 18:52 przez Kraft, łącznie zmieniany 1 raz.
- hcpig
Też nie lubię jakiś gówien z Seagalem itp. ale ten klip to taki trochę pastisz ww z przymrużeniem oka, poza tym jest epicki, zwłaszcza moment kiedy Hetfield ucieka przed tornadem. A Lars wyskakując z okna to w sumie się zabił. :)[V] pisze:Takie hollywoodzkie to jest i wkurwia mnie, ale piosenka ok.
Yare Yare Daze
-
- rasowy masterfulowicz
Ale czym innym Ci odpowiedziec skoro Twoja teza jest niedorzeczna.Kraft pisze:Gówno prawda, pierdolisz głupoty, za młody jest. No chuj wbijam w takie argumenty :)
Doslucham Diabolusa i wychodze na koncert SLAYER.
I AM MORBID
-
hej,stare filmy z Stevenem to kult czlowieku:)hcpig pisze:Też nie lubię jakiś gówien z Seagalem[V] pisze:Takie hollywoodzkie to jest i wkurwia mnie, ale piosenka ok.
- Kraft
-
fakt,ze Tom chcial troche inaczej potraktowac wokale nie oznacza zaraz jakiejs fascynacji Davisem.szukasz analogii i zwiazków nie tam gdzie trzeba.posluchaj sobie najlepszej zrzyny z Korn -Roots.
- Kraft
Roots swoją drogą, ale nie powiesz mi że to są tradycyjne zaśpiewy Toma, albo że pochodzą ze starej szkoły HC. Takie to masz na UA. Klimatyczne i wokalne nawiązania z Korna - tak. Zrzynka, jakieś bezmyślne małpowanie - nie.
-
Tom wprowadzal juz drobne zmiany na Divine intervention w zakresie wokali. Dla przypomnienia kiedy ta plyta ukazywala sie na rynku o Korn nie slyszal jeszcze nikt. Klimat Diabolus in Musica nie ma nic wspolnego z klimatem muzyki Korn. A jakies minutowe postekiwania o niczym nie swiadcza, to takie twoje myslenie zyczeniowe.
- Kraft
Może i wprowadził, ale na pewno nie w takim kierunku. Nawet te wolniejsze momenty robi na "wścieku".[V] pisze:Tom wprowadzal juz drobne zmiany na Divine intervention w zakresie wokali.
Myślenie życzeniowe by było, gdybym wiele lat temu nie zarzucił cackania się w wyłapywanie genialności tej płyty, bo to Slayer. Leży i zbiera kurz. Co nie znaczy że innym bronię takich poszukiwań. ;)to takie twoje myslenie zyczeniowe.
Miałem już nic nie pisać, by nie wyjść na antyfana M, miałem dzisiaj nie pić piwa, bo jutro w chuj roboty, ale Kolega zaatakował znienacka tak mocno, że nie mogę się powstrzymać przed wyjściem do sklepu, a wcześniej komentarzem. Weź Pan teraz ten genialny Reload postaw obok Phobos i wszyscy posłuchajmy w skupieniu.hcpig pisze:Z Reload wywalić 3-4 zapychacze i zostaje genialna płyta, jedna z najlepszych w '97.
e
OCH KURWA!!! błąd, wróciłem od bramki...Uświadomiłem sobie, że nie można porównywać tych dwóch zespołów, bo grają w innych ligach. I teraz pytanie, Drodzy Przyjaciele. Kto gra w ekstraklasie, a kto podaje piłki zza bramki?
- hcpig
Patrzę na półkę - kasety stoją wyżej niż cd's, Reload mam akurat na taśmie a Phobos na srebrnym krążku, tyle na temat stawiania obok :)
Yare Yare Daze
-
+1[V] pisze:pierdolicie glupoty.
- Rattlehead
- zahartowany metalizator
ankieta jak nic535 pisze:Weź Pan teraz ten genialny Reload postaw obok Phobos i wszyscy posłuchajmy w skupieniu.
e
OCH KURWA!!! błąd, wróciłem od bramki...Uświadomiłem sobie, że nie można porównywać tych dwóch zespołów, bo grają w innych ligach. I teraz pytanie, Drodzy Przyjaciele. Kto gra w ekstraklasie, a kto podaje piłki zza bramki?
support music, not rumors
-
oczywiscie bardziej cenie Metallike niz Voivod.