Bo już kiedyś pisałem, że Metallica to obecnie taka grupa wsparcia potrzebująca pocieszenia, no to ich pocieszamy.Kurt pisze:Strasznie pocieszny się ten temat zrobił :D
SLAYER vs METALLICA
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
-
aryman
- postuje jak opętany!
Re: SLAYER vs METALLICA
Urodziłem się Hebrajczykiem, ale potem przeszedłem na narcyzm. (W. Allen)
-
[V]
- mistrz forumowej ceremonii
idz sprawdz czy nie pocieszam twojej matki.
:D
:D
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
- hcpig
Ale naprawdę, nie możecie się od tej Metalliki, tak po prostu, wreszcie odpierdolić?
Yare Yare Daze
-
aryman
- postuje jak opętany!
Idż posłuchać "Lulu" :)
Na dwa posty jednocześnie odpisałem he,he...
Na dwa posty jednocześnie odpisałem he,he...
Ostatnio zmieniony 31-05-2012, 19:09 przez aryman, łącznie zmieniany 1 raz.
Urodziłem się Hebrajczykiem, ale potem przeszedłem na narcyzm. (W. Allen)
-
[V]
nie da sie man,zjebane to jest.aryman pisze:Idż posłuchać "Lulu" :)
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
- Adrian696
- zahartowany metalizator
kawałki robi cały czas - zreszta w jego absencji upatruje szanse na zajebisty materiał, nie jest w stanie grac tras, ale riffy wymysla, jak to powiedział - zająłby sie czyms innym ale mu sie nie chce :D[V] pisze:a plyta SLAYER chyba w tym roku bedzie nie?ktos wie czy Jeff mial jakikolwiek udzial w komponowaniu?
Drone pisze:Dla mnie (dla mnie!) pozostajesz zjebem i oficjalnie wciągam cię na listę wrogów.
-
[V]
Troche taka dziwna sytuacja, nie? Naprawde chodzilo o...ukaszenie pajaka?
- Adrian696
- zahartowany metalizator
Gdzies było zdjecie jak ta jego reka wyglada... wiesz, problem jest tego typu, ze moze sobie pobrzdakac kilka-kilkanascie minut i dziekujemy, reka sztywnieje, nie ma czucia.
Drone pisze:Dla mnie (dla mnie!) pozostajesz zjebem i oficjalnie wciągam cię na listę wrogów.
-
[V]
huh,nieciekawie,nie chcialbym aby ktos inny sie paletal czy to na scenie czy tez w studiu zamiast Jeffa.
- Dragazes
- w mackach Zła
Wszędzie piszą, że to przez ukąszenie pająka.
Tutaj są zdjęcia jak ta choroba wygląda: http://en.wikipedia.org/wiki/Necrotizing_fasciitis http://pl.wikipedia.org/wiki/Martwicze_ ... wi%C4%99zi
Tutaj są zdjęcia jak ta choroba wygląda: http://en.wikipedia.org/wiki/Necrotizing_fasciitis http://pl.wikipedia.org/wiki/Martwicze_ ... wi%C4%99zi
Should the compact Disc become soiled by fingerprints, dust or dirt, it can be wiped with a clean and lint free soft, dry cloth. If you follow these suggestions, the Compact Disc will provide a lifetime of pure listening enjoyment.
- Kraft
- weteran forumowych bitew
Autentycznie szkoda mi gościa. Słabo to widzę, coś długo trwa ten rehab. Holt niby się ładnie zgrywa z resztą ale jeden cyniczny uśmieszek Jeffa na gigu kasuje starania tego pierwszego ;)
-
535
Wpadasz Pan w histerię. Niepotrzebną. Przecież ja cały czas powtarzam, że SLAYER jest lepszy nawet nie uwzględniając wszystkich "wpadek" M. Poza tym także uważam, że po 1990 Zabójca spuścił z tonu. Wiele zespołów po 1990 roku cenię znacznie wyżej , niż SLAYER. Mało tego. Uważam, że VOIVOD jest bardziej wartościową kapelą , niż M i S razem, a także z osobna. W ogóle mylisz mnie z kimś innym, co mnie obchodzi jakieś forum. Ja nie biorę swych przekonań z pisaniny w internecie, nie odkryłem tego także przedwczoraj. To moje własne prywatne zdanie, a że trochę śmiechu jest przy okazji... Nie denerwuj się, rozumiem, że to dla Ciebie zespół ważny, ale nie reaguj tak jakbym obrzucił chujami M, Ciebie i połowę Twych znajomych oraz rodziny. To nie ja.hcpig pisze:Powtarzasz stereotypy równie idiotyczne jak te krążące o Slayer, że od połowy lat 90' to wieśniaki, sprzedajne dresy w trampkach grające nu-metal dla pieniędzy (wejdź sobie na forum NWN, gdzie królują teksty w stylu 'Decade of aggression, two decades of shit' itp. robisz tak samo tylko z Metą). Demagogia i hucpa.535 pisze:Jakie demagogiczne?
WSTYD KURWA!
Rzucił "Master lepszy", założył gogle i się śmieje. Ja bym chciał szczegółowo. Jeżeli piszesz, że Master lepszy, to podaj chociaż, która płyta lub płyty są lepsze od tych dwóch powyżej.[V] pisze:Master lepszy.aryman pisze:RiB=MoP.
- nicram
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Chyba zestawienie Tomka z Glenem i Romanem nietrafione. Obaj pokazali, że katolikami nie są, co więcej dość zajadle z tą religią walcząc...535 pisze:No to "tera bedzie" problem. Polowanie na pozerów czas zacząć... Tomek jest pierwszy, Glen,..., dawać mi tu ich wszystkich!!! Na koniec Roman. I muszę wyrzucić wszystkie farby oraz szminki. Spalić resztkę płyt i kaset...potem zameldować u proboszcza...Zadanie wykonane. Panowie, zaraz zawołam Marię, a Ona już się Was zapyta konkretnie.
all the monsters will break your heart
- hcpig
Spoko peace bro, ale jak piszesz swoje zdanie to nie używaj figur typu 'to oczywiste', poza tym Metallica to miszcze, zobacz komu zły Merciless na złej "The Awakening", pierwszej płycie ze złego DSP złego Euronymousa dedykował swój debiut.535 pisze:Wpadasz Pan w histerię. Niepotrzebną. Przecież ja cały czas powtarzam, że SLAYER jest lepszy nawet nie uwzględniając wszystkich "wpadek" M. Poza tym także uważam, że po 1990 Zabójca spuścił z tonu. Wiele zespołów po 1990 roku cenię znacznie wyżej , niż SLAYER. Mało tego. Uważam, że VOIVOD jest bardziej wartościową kapelą , niż M i S razem, a także z osobna. W ogóle mylisz mnie z kimś innym, co mnie obchodzi jakieś forum. Ja nie biorę swych przekonań z pisaniny w internecie, nie odkryłem tego także przedwczoraj. To moje własne prywatne zdanie, a że trochę śmiechu jest przy okazji... Nie denerwuj się, rozumiem, że to dla Ciebie zespół ważny, ale nie reaguj tak jakbym obrzucił chujami M, Ciebie i połowę Twych znajomych oraz rodziny. To nie ja.
Yare Yare Daze
-
535
...ale przecież dla mnie to oczywiste i nie obchodzi mnie kto co komu dedykował...
-
Nasum
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Chodziło chyba o to, że Tom jako katolik wrzeszczy że bóg nienawidzi nas wszystkich, a Glen jako zadeklarowany satanista wziął ślub kościelny. Ponoć to plotka, no ale kto tam wie...nicram pisze:Chyba zestawienie Tomka z Glenem i Romanem nietrafione. Obaj pokazali, że katolikami nie są, co więcej dość zajadle z tą religią walcząc...535 pisze:No to "tera bedzie" problem. Polowanie na pozerów czas zacząć... Tomek jest pierwszy, Glen,..., dawać mi tu ich wszystkich!!! Na koniec Roman. I muszę wyrzucić wszystkie farby oraz szminki. Spalić resztkę płyt i kaset...potem zameldować u proboszcza...Zadanie wykonane. Panowie, zaraz zawołam Marię, a Ona już się Was zapyta konkretnie.
-
535
Ty tak poważnie?nicram pisze:Chyba zestawienie Tomka z Glenem i Romanem nietrafione. Obaj pokazali, że katolikami nie są, co więcej dość zajadle z tą religią walcząc...535 pisze:No to "tera bedzie" problem. Polowanie na pozerów czas zacząć... Tomek jest pierwszy, Glen,..., dawać mi tu ich wszystkich!!! Na koniec Roman. I muszę wyrzucić wszystkie farby oraz szminki. Spalić resztkę płyt i kaset...potem zameldować u proboszcza...Zadanie wykonane. Panowie, zaraz zawołam Marię, a Ona już się Was zapyta konkretnie.
- Wódz 10
- rasowy masterfulowicz
Kill'Em All jest zajebiście dziki; Ride The Lightning jest chirurgiczny, zimny i momentami powalający; Master Of Puppets ma przebłyski ale generalnie wydaje mi się być wykalkulowany i kwadratowy.
Przy Reign In Blood nosi mnie po ścianach i podłogach, niezależnie od pomieszczenia. Tak to widzę. Głos jest na Vesanię, żeby był CHAOS.
Przy Reign In Blood nosi mnie po ścianach i podłogach, niezależnie od pomieszczenia. Tak to widzę. Głos jest na Vesanię, żeby był CHAOS.
I dream of colour music,
And the intricacies of the machines that make it possible
And the intricacies of the machines that make it possible
- Herezjarcha
- w mackach Zła
A Araya to dopiero na starość się zrobił wierzący czy wcześniej się dobrze maskował? Serio pytam, bo nie wiem.