;DDDDDDDyossarian84 pisze:ciężko jednak traktować serio kogoś kto nazywa się Cyprian Łakomy...
MGŁA
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
-
- mistrz forumowej ceremonii
Re: MGŁA
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
- yossarian84
- rasowy masterfulowicz
skończyło się zajebiście :)
-
- weteran forumowych bitew
my tu sobie gadu gada ,ze Mgła taka droga a ostatnia płyta Sphere ? tych wogóle pogięło z ceną.
-
ounou.u mnie wciąż się kręci- tym bardziej ,że kupiłem dwie sztuki.
-
ja mam dwie, bo jak jedna jest w zmywarce to słucham drugiej
-
sto procent w tym roku Mgła na podium ( chyba ,ze ukaże sie coś za 15 zł z wysyłką )
- Mistrz
- postuje jak opętany!
dokładnie tak jest. wolę sobie siąść w spokoju, jak mam wolne i nie mam nic do roboty, odpalić tłustego gibona i delektować się ulubionym albumem niż bezceremonialnie słuchać go sto razy dziennie podczas pracy, jedzenia, srania itd.
ale oczywiście takie podejście zarezerwowane mam dla naprawdę wybitnych albumów; takie zazwyczaj zanim osiągną ten status przechodzą przez fazę bardzo częstego słuchania (choć bywają wyjątki - np. "Drawing Down The Moon" już po pierwszym odsłuchu wylądował w tym elitarnym gronie).
ale oczywiście takie podejście zarezerwowane mam dla naprawdę wybitnych albumów; takie zazwyczaj zanim osiągną ten status przechodzą przez fazę bardzo częstego słuchania (choć bywają wyjątki - np. "Drawing Down The Moon" już po pierwszym odsłuchu wylądował w tym elitarnym gronie).
- Alsvartr
- rasowy masterfulowicz
Ja dopiero przedwczoraj odrzuciłem na rzecz czwartej Metalliki. Świetna płyta, nie pamietam kiedy ostatni raz katowałem tak ostro cokolwiek black metalowego. I to w każdej możliwej porze dnia i okoliczności.Morph pisze:Mgła jest już passe, dawno temu się ukazała, już tylko Scaarph słucha, czasem Bloodcult zarzuci :D.
“I cannot begin to describe how much I don’t care." - Dylan Moran
- Morph
- mistrz forumowej ceremonii
- Kontakt: