No chyba masz rację. Ostatni raz wchodzę tu trzeźwy...[V] pisze:ja pierdole ten temat to jeden wielki pijacki spam :D
SLAYER vs METALLICA
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Self
- rasowy masterfulowicz
Re: SLAYER vs METALLICA
Nic z nikogo nie wyciskam, ja tego nie liczyłem. Niezły ten Ulver, może dlatego, że to nie ich utwory.
-
- mistrz forumowej ceremonii
ja właśnie kończę butelkę, ale i tak ciężko mi to ogarnąćSelf pisze:No chyba masz rację. Ostatni raz wchodzę tu trzeźwy...[V] pisze:ja pierdole ten temat to jeden wielki pijacki spam :D
- empir
- zahartowany metalizator
napisał gościu ze świniakiem w avatarzeKraft pisze:nie rzucaj pereł przed wieprze.
Widocznie Cię w sklepie oszukali. Upili i wody dolali.Heretyk pisze:ja właśnie kończę butelkę, ale i tak ciężko mi to ogarnąćSelf pisze:No chyba masz rację. Ostatni raz wchodzę tu trzeźwy...[V] pisze:ja pierdole ten temat to jeden wielki pijacki spam :D
-
najwidoczniej :)
- Self
- rasowy masterfulowicz
Ja dopiero zacząłem i chyba kilka szkieł będzie musiało pęknąć, żebym to wszystko ogarnął.Heretyk pisze:ja właśnie kończę butelkę, ale i tak ciężko mi to ogarnąć
-
powodzenia życzę
- antek_cryst
- postuje jak opętany!
Kerry może się zachwycać pierwszym slipknotem ( bo i jest czym ), co nie zmienia faktu, że obydwa zespoły mają zupełne inne podeście do pisania riffów, komponowania utworów. Wystarczy posłuchać obydwu płyt (debiut slipknota i GHUA) by zrozumieć, że to kompletnie inne bajki[V] pisze:jasne,tak bylo,Kerry kocha debiut Slipknot,wszyscy to wiedza.Dziwnym nie jest bo to zajebisty death metal jest ;DDRiven pisze:jestem prawie pewien, ze King wspominal w ktoryms wywiadzie ze w tamtym czasie sporo sluchal Slipknota i to nie przeszlo bez echa na tym materiale. niskostrojone gitary, proste riffy..zwlaszcza na tle wczesniejszych albumow. sam na to nie wpadlem ale cos jest na rzeczy.
uważam, że cudownie być pijanym. Nawet chyba lepiej niż oświeconym.
- Scaarph
ja może i wolę metallicę, ale przy tym poście to się srogo uśmiałem, aż mi gluty poszły :)Kraft pisze:Kill 'Em All > Show No Mercy
Ride The Lightning = Hell Awaits
Master Of Puppets = Reign In Blood
...And Justice For All > South Of Heaven
Black Album = Seasons In The Abyss
Load > Divine Intervention
Reload = Diabolus In Musica
St. Anger < God Hates Us All
Death Magnetic = Christ Illusion
??? - World Painted Blood
i bonusowo
Garage Inc. > Undisputed Attitude
4 zwycięstwa Mety, 5 remisów, 1 zwycięstwo Slayera
Czysta matematyka, nie ma że boli :)
- Mistrz
- postuje jak opętany!
tylko czwarta nierówność jest prawdziwa :)
- empir
Poprawiłem bo się zdrowo pierdolnąłeś a jak profesor zobaczy to maturę oblejeszKraft pisze:Kill 'Em All = Show No Mercy
Ride The Lightning = Hell Awaits
Master Of Puppets < Reign In Blood
...And Justice For All < South Of Heaven
Black Album <<<<<< Seasons In The Abyss
Load <<<<<< Divine Intervention
Reload <<<<<< Diabolus In Musica
St. Anger <<<<<< God Hates Us All
Death Magnetic <<<<<< Christ Illusion
LULU<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<< World Painted Blood
i bonusowo
Garage Inc. = Undisputed Attitude
-
no, kolega Empir w miarę poprawnie
- Kraft
- weteran forumowych bitew
Ale coś tą przewagę nad Slayerem musi wypracowywać. Więc albo ostatecznie wolisz Slayera, albo jedziesz szczerze co się tu nie zgadza :) No chyba że znaczenie mają czynniki pozamuzyczne.Scaarph pisze:ja może i wolę metallicę, ale przy tym poście to się srogo uśmiałem, aż mi gluty poszły :)
- Adrian696
widze ze polemika z głuptakiem który kiedys stwierdził,ze Metallica zjada Black Sabbath trwa w najlepsze
a ta lista dobra jest :) zrobie printscreena i przykleje na biurkiem - w koncu nie codzien trafiaja sie idiotyzmy tego kalibru :)
a ta lista dobra jest :) zrobie printscreena i przykleje na biurkiem - w koncu nie codzien trafiaja sie idiotyzmy tego kalibru :)
Drone pisze:Dla mnie (dla mnie!) pozostajesz zjebem i oficjalnie wciągam cię na listę wrogów.
- Kraft
- weteran forumowych bitew
Ja pierdolę durniu, czy tak ciężko zrozumieć że ktoś subiektywnie stawia konkretny zespół ponad inne? Na tych skurwielach się wychowałem i nikt na mojej liście nie wyskoczy wyżej. Proste. Co nie znaczy że masz mi przytakiwać, ale osobiste wycieczki i spinanie dupska świadczą o jakiejś ułomności.
- Scaarph
no więc dla świętego spokoju zmieniłbym w liście kolegi empira jedynie linijkę trzecią i czwartą - i dałbym tam znaki równości. metallica po czwartej płycie mnie nie interesuje, metallica, którą ja wielbię wydała tylko cztery płyty. co do dalszych nierówności na liście pełna zgoda z empirem, ale tak jak mówię - zlewam to bo to już dla mnie inny, nieistotny zespół. zatem co przeważa u mnie na korzyść metalliki? już pisałem - bardziej mi się podoba. na tych płytach wjechałem w metal. slayer przyszedł ciut później, ale już takiego efektu na mnie nie wywarł.Kraft pisze:Ale coś tą przewagę nad Slayerem musi wypracowywać. Więc albo ostatecznie wolisz Slayera, albo jedziesz szczerze co się tu nie zgadza :) No chyba że znaczenie mają czynniki pozamuzyczne.Scaarph pisze:ja może i wolę metallicę, ale przy tym poście to się srogo uśmiałem, aż mi gluty poszły :)
czyli w sumie jebać święty spokój :) mój zestaw nierówności wyglądać by mógł tak:
Kill 'Em All >= Show No Mercy
Ride The Lightning >= Hell Awaits
Master Of Puppets >= Reign In Blood
...And Justice For All >= South Of Heaven
a reszta tak jak to empir ślicznie wyłożył. no ale to jest obraz tego co się u mnie w głowie dzieje, nie mam monopolu na rację więc nie ma co sobie tego zbytnio do siebie brać. oprócz tych dalszych rzecz jasna, bo to fakty niepodważalne :)
edit: swoją drogą to zupełnie mi się nie podoba jak, nawet gdy przyznaję że wolę metallicę, to i tak mi próbujesz wmówić, że jednak wolę slayer :)
- Adrian696
lolek, ale nie denerwuj sie - wiekszego idioty niz tymi zestawieniami juz z siebie nie zrobisz - a o ile pamietam to w polemice z Boroowa powoływałes sie na Sakiewicza, to z tym durniem do innych tez nie szarzuj bo po co maja nas brac za rodzenstwo :)Kraft pisze:Ja pierdolę durniu, czy tak ciężko zrozumieć że ktoś subiektywnie stawia konkretny zespół ponad inne? Na tych skurwielach się wychowałem i nikt na mojej liście nie wyskoczy wyżej. Proste. Co nie znaczy że masz mi przytakiwać, ale osobiste wycieczki i spinanie dupska świadczą o jakiejś ułomności.
rozumiem, ze jak tata woził maluchem do przedszkola, to przez gardło nie przejdzie ze Maserati jest troche lepsze :)
Drone pisze:Dla mnie (dla mnie!) pozostajesz zjebem i oficjalnie wciągam cię na listę wrogów.
- Adrian696
i wylatujesz z FB ;)Scaarph pisze: Ride The Lightning >= Hell Awaits
Master Of Puppets >= Reign In Blood
...And Justice For All >= South Of Heaven
- vicek
ludzie dajta spokój to tylko muzyka :D