SLAYER vs METALLICA
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Re: SLAYER vs METALLICA
Dlatego lepiej nie słuchać ludzi bez twarzy i wtedy problem sam się rozwiązuje.
-
- mistrz forumowej ceremonii
jasne,tak bylo,Kerry kocha debiut Slipknot,wszyscy to wiedza.Dziwnym nie jest bo to zajebisty death metal jest ;DDRiven pisze:jestem prawie pewien, ze King wspominal w ktoryms wywiadzie ze w tamtym czasie sporo sluchal Slipknota i to nie przeszlo bez echa na tym materiale. niskostrojone gitary, proste riffy..zwlaszcza na tle wczesniejszych albumow. sam na to nie wpadlem ale cos jest na rzeczy.
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
- Riven
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
- Kontakt:
ale mowisz o debiucie czy o pierwszej plycie z coreyem? bo to kompletnie inna muza w zasadzie z tego co pamietam.
self-titled i iowa poza paroma denerwujacymi patentami to calkiem niezle granie, chociaz zupelnie nie w moim guscie.
self-titled i iowa poza paroma denerwujacymi patentami to calkiem niezle granie, chociaz zupelnie nie w moim guscie.
this is a land of wolves now
-
- rasowy masterfulowicz
Ja tego nie slysze ale slysze, ze w Slipknot jest sporo Slayera. Wiem o wywiadzie w ktorym KK mowil, ze Slipknot to bedzie nowy Slayer, ale to bylo po premierze Iowa a nastepne plyty Slipknot pokazaly, ze przepowiednia Kinga sie nie sprawdzi.Riven pisze:jestem prawie pewien, ze King wspominal w ktoryms wywiadzie ze w tamtym czasie sporo sluchal Slipknota i to nie przeszlo bez echa na tym materiale. niskostrojone gitary, proste riffy..zwlaszcza na tle wczesniejszych albumow. sam na to nie wpadlem ale cos jest na rzeczy.
I AM MORBID
-
Technicznie mówie o drugiej plycie, ale o tej która oni uznaja za debiut i która byla najlepiej sprzedajacym sie debiutem w historii Roadrunner. :DRiven pisze:ale mowisz o debiucie czy o pierwszej plycie z coreyem? bo to kompletnie inna muza w zasadzie z tego co pamietam.
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
- Kraft
- weteran forumowych bitew
Kill 'Em All > Show No Mercy
Ride The Lightning = Hell Awaits
Master Of Puppets = Reign In Blood
...And Justice For All > South Of Heaven
Black Album = Seasons In The Abyss
Load > Divine Intervention
Reload = Diabolus In Musica
St. Anger < God Hates Us All
Death Magnetic = Christ Illusion
??? - World Painted Blood
i bonusowo
Garage Inc. > Undisputed Attitude
4 zwycięstwa Mety, 5 remisów, 1 zwycięstwo Slayera
Czysta matematyka, nie ma że boli :)
i bonusowo
Ja pierdolę, nie wierzę...
Zestaw Decade Of Aggression > trzy dekady brzdąkania Mety.
Zestaw Decade Of Aggression > trzy dekady brzdąkania Mety.
Ostatnio zmieniony 26-05-2012, 17:55 przez 535, łącznie zmieniany 1 raz.
-
muzyka to nie matematyka.nie da sie wszystkiego sprowadzic do cyferek i wykresów.
- Self
- rasowy masterfulowicz
Muzyka to matematyka, no ja pierdolę, takiego strzału to tu nie było dawno.
Slayer >>>> Meta >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> (...) >>>>>>>>>>>> pierdolenie Krafta
i nie ma że boli
Slayer >>>> Meta >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> (...) >>>>>>>>>>>> pierdolenie Krafta
i nie ma że boli
-
kurwa, Krafcik... litości... jesteś trzeźwy czy pijesz aktualnie? :)Kraft pisze:Kill 'Em All > Show No Mercy
i bonusowo
- Kraft
picie w niczym nie przeszkadza :)
Dawać mi tu ZŁOTE WARY. MoP = Rib, AJAF>SoH,Metallica=SitA - to jest prowokacja!
e
Jeszcze GARAGE>UA...Odpadam.
e
Jeszcze GARAGE>UA...Odpadam.
Ostatnio zmieniony 26-05-2012, 17:59 przez 535, łącznie zmieniany 1 raz.
-
ale serio się pytam, pisałeś to na poważnie, czy prowokujesz i jaja sobie robisz?Kraft pisze:picie w niczym nie przeszkadza :)
-
ja pierdole ten temat to jeden wielki pijacki spam :D
-
albo sen szaleńca. ja już sam nie wiem :)[V] pisze:ja pierdole ten temat to jeden wielki pijacki spam :D
- Kraft
co to to nie, piszę z głębi serducha, tak to widzę :)535 pisze: to jest prowokacja!
Serce to mi podpowiada, że każda płyta nagrana przez VOIVOD jest bardziej wartościowa, niż to o czym kiedykolwiek pomyślała ta zajebista i superwpływowa Metallica. Nawet powiem więcej. Ja tak uważam.Kraft pisze:co to to nie, piszę z głębi serducha, tak to widzę :)535 pisze: to jest prowokacja!
- Kraft
Voivod z pewnością zasługiwało na większy posłuch niż otrzymało wśród mas, ale ich nie ma w ankiecie ;)535 pisze:Serce to mi podpowiada, że każda płyta nagrana przez VOIVOD jest bardziej wartościowa, niż to o czym kiedykolwiek pomyślała ta zajebista i superwpływowa Metallica. Nawet powiem więcej. Ja tak uważam.
Nie ma ich w ankiecie, ale JA jestem w tym temacie. Póki mnie Szef nie wywali to możesz traktować, że VOIVOD jest w tej ankiecie, ba jest obecny w każdej ankiecie i w każdym temacie. Poza tym dzięki postaci Jasonica, ma do tego pełne prawo.
- Kraft
No dobra, jeśli chcesz to ze mnie wycisnąć... Voivod było bardziej wpływowe od Mety, jeśli brać pod uwagę ilość zespołów które cenię, a które inspirowało, ale nie bardziej wartościowe. Meta jednak doskonale się broni po latach. W zasadzie im więcej współczesnego ścierwa wyłazi, tym lepiej się broni :)