Kraft pisze:Raczej strach by takich jak Ty fanatyków nie podkurwiać, bo nagle kasy na papu może braknąć :)
nie wiedziałem, ze muzycy w dzisiejszych czasach zyja z wydawania płyt, byłem pewien, ze z koncertów :)
Kraft pisze:Zresztą, niemal przed każdą premierą podkreślają że nie chcą zawieść fanów, że to na pewno będzie Slayer, bankowo nie będzie akustyki itd.
rozumiem, ze inne zespoły w wywiadach mówia, ze maja w dupie fanów i zawioda ich z przyjemnoscia :)
Kraft pisze:Także ograniczają się nie tylko stylowo, ale i instrumentalnie by przypadkiem bęcków nie zebrać za "rozmiękczenie".
LOL ale konkretnie jaki instrument powinni dorzucic
Kraft pisze:No wybacz, ale wszelkie próby grania r'n'r przez nich kończyły się katastrofą.
na której płycie, nagrali autorski rockowy kawałek??
Kraft pisze:A niby za co znaleźli się w Rock and Roll Hall of Fame?
pewnie za to samo za co The Jackson 5, ABBA, Bee Gees, Madonna :) ale masz swiadomosc ze ta instytucja to prywatne Muzeum :)
Kraft pisze:Ja wiem że przeciętnemu słuchaczowi Slayera to się w głowie nie mieści, ale Meta odskoczyła wszystkim zespolikom z Bay Area kompletnie poza ich zasięg.
co udowodniła na Death Magnetic
Kraft pisze:Zazdrość o sukces komercyjny Mety ewidentnie przesłania Ci fakty :)
LOL przestań juz - nie znasz sie na muzyce piszac ze Metka to KANON ROCKa a pozny Slayer to nu-metal... no nie znasz sie - no mozesz biadolic o sukcesach komercyjnych, srotach pierdotach, ale tak jak udowodniłes kiedys spustami na Dying Fetus ze sie nie znasz na Death Metalu, tak dzis udowodniłes ze na innych gatunkach tez sie nie znasz :)