SLAYER vs METALLICA
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Headcrab
- weteran forumowych bitew
- Kontakt:
Re: SLAYER vs METALLICA
Proponuje ankietę: Dave Lombardo vs Lars Ulrich.
Ỏ̷͖͈̞̩͎̻̫̫̜͉̠̫͕̭̭̫̫̹̗̹͈̼̠̖͍͚̥͈̮̼͕̠̤̯̻̥̬̗̼̳̤̳̬̪̹͚̞̼̠͕̼̠̦͚̫͔̯̹͉͉̘͎͕̼̣̝͙̱̟̹̩̟̳̦̭͉̮̖̭̣̣̞̙̗̜̺̭̻̥͚͙̝̦̲̱͉͖͉̰̦͎̫̣̼͎͍̠̮͓̹̹͉̤̰̗̙͕͇͔̱͕̭͈̳̗̭͔̘̖̺̮̜̠͖̘͓̳͕̟̠̱̫̤͓͔̘̰̲͙͍͇̙͎̣̼̗̖͙̯͉̠̟͈͍͕̪͓̝̩̦̖̹̼̠̘̮͚̟͉̺̜͍͓̯̳̱̻͕̣̳͉̻̭̭̱͍̪̩̭̺͕̺̼̥̪͖̦
- Adrian696
- zahartowany metalizator
Lombardo miał wypadek i jest po amputacji konczyn, ze chcesz im porównywać??Headcrab pisze:Proponuje ankietę: Dave Lombardo vs Lars Ulrich.
Drone pisze:Dla mnie (dla mnie!) pozostajesz zjebem i oficjalnie wciągam cię na listę wrogów.
- vicek
ja nie potrafię powiedzieć która lepszaAdrian696 pisze:no właśnie tez mi tak wychodziło, ale zastosowałem jeszcze kryterium - wpływ płyty na scene i wszyło ze jednak Piekło zasiało wiecej złego na scenie niz Błyskawice :)empir pisze: przy całej mojej sympatii dla Slayera to obiektywnie rzecz biorąc drugie płyty wychodzą na remis
- Riven
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
- Kontakt:
Hell Awaits bez watpienia. HA to proto-death metal i rzyg prosto z piekla, wole. :D
this is a land of wolves now
-
Może który więcej potrafi wypić albo który wciągnie dłuższą kreskę?535 pisze:W jakiej konkurencji?
- Glene
Dla mnie rowniez debiut Mety lepszy od debiutu Zabojcy
Może lepiej, który ma dłuższy....szlafrok.Nasum pisze:Może który więcej potrafi wypić albo który wciągnie dłuższą kreskę?535 pisze:W jakiej konkurencji?
- vicek
tak , ale na rajdzie masz piękny riff w fajt fajer łyt fajer i kupe innych mocarnych momentów , nawet lars gra na dwie stopy , wokal hatfilda jest bardzo git na tym albumieRiven pisze:Hell Awaits bez watpienia. HA to proto-death metal i rzyg prosto z piekla, wole. :D
-
Jesli chodzi o kategorię najlepszy perkusista niezmiennie w podsumowaniach Metal Humor pojawia się Lars. Lombardo chyba też, ale na niższej pozycji więc ankieta niepotrzebna;-)
- Riven
- Kontakt:
ja tam wole show no mercy :D KEA obiektywnie lepsze czy tam wazniejsze, ale chuj z tym, black magic, fight till death, die by the sword czy crionics podobaja mi sie duzo bardziej niz cokolwiek z debiutu mety :D no, albo taki The Antichrist - przeciez to jest niesamowity kawalek, metallica nigdy nie nagrala nic rownie dobrego heheh
-
- mistrz forumowej ceremonii
zajebisty temat. gdybym był tu modem, wypierdalałbym takie gówno w minutę po powstaniu.
głos na Vesania
głos na Vesania
- Kraft
Jeśli kryterium oceny ma być kurczowe trzymanie się metalowego ogródka to pewnie masz rację. A jeśli rozważać ich dokonania jakościowo, to Loady sumarycznie miotą wszystko co zrobił Slayer w latach 90-tych, i co lepsze - po kilkuletnim okresie jebania jajogłowych metali weszły na stałe do kanonu rocka, tzn. wprowadziła go tam zupełnie inna publika, która chowała się na idolach Mety, bo na ich dokonanich Loady bazują. DI bardzo fajną płytką jest, ale nie wejdzie nawet do panteonu metalowego. Diabolus i GHUA to dla mnie nu metal. Obie mogą stawać w szranki z wypustami Korna i Slipknota, ale nie z rockującą Metą.Adrian696 pisze:rozkurwienie na strzepy płyty pozniejsze :)
- empir
Lubię load ale do DI nie ma startu.
- Riven
- Kontakt:
ahhahahahaLoady sumarycznie miotą wszystko co zrobił Slayer w latach 90-tych
Diabolus i GHUA nu metal - bauhahahha
jesli jeszcze powiedzmy na GHUA mozna doszukac sie wplywow slipknota, to co DIM ma wspolnego z numetalem? to jest najdurniejszy zarzut wobec tej plyty i od lat sie go klepie. DIM rozpierdala te mierne country smety juz od pierwszej minuty.
- Kraft
No właśnie, nawet te country kasuje jakościowo "metal" z DIM :)Riven pisze:DIM rozpierdala te mierne country smety juz od pierwszej minuty.
- Dragazes
- w mackach Zła
A moje nieobiektywne zdanie jest takie, że Metallika momentami tworzy Sztukę, a Slayer to mistrzowskie rzemiosło.
Should the compact Disc become soiled by fingerprints, dust or dirt, it can be wiped with a clean and lint free soft, dry cloth. If you follow these suggestions, the Compact Disc will provide a lifetime of pure listening enjoyment.
- vicek
zapomniałeś o metal storm /face to slayer . ale kurwa metallica ma takie kawałki na kea jak no remorse , phantom lord ,metal milta o0 znów ciężko mi wybrać a zresztą to dobra muzyka i to pierdole porównaniaRiven pisze:ja tam wole show no mercy :D KEA obiektywnie lepsze czy tam wazniejsze, ale chuj z tym, black magic, fight till death, die by the sword czy crionics podobaja mi sie duzo bardziej niz cokolwiek z debiutu mety :D no, albo taki The Antichrist - przeciez to jest niesamowity kawalek, metallica nigdy nie nagrala nic rownie dobrego heheh
- Glene
To do Krafta ^^,,Nowoczesny" Slayer z lat 90 to nie nu-metal wiec mocno przesadzasz, a Metallica raczej oskopywala trupy starych rockemanow
Ostatnio zmieniony 26-05-2012, 14:21 przez Glene, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- mistrz forumowej ceremonii
Slayer najpierw musiałby nagrać płytę z muzyką country żeby to w ogóle móc porównywać.