Ja tez nie stronie:)))ale sprobujmy zachowac powage:)))beastov23 pisze:panie kierowniku, my pijemy cały czas! :D
SLAYER vs METALLICA
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
-
- weteran forumowych bitew
Re: SLAYER vs METALLICA
-
- rozkręca się
mam propozycję nowej ustawy do głosowania. Slayer vs polskie ikony thrash metalu.
- beastov23
Poważny to był użytkownik Black Metal ;-))))))))
maximum walrus yields maximum walrus
:3
Będą się buntować blogerzy-gary jebane...beastov23 pisze:panie kierowniku, my pijemy cały czas! :D To było pewne, że wyniki ankiety spowodują, że czyjś świat ulegnie destrukcji.
-
sorry to nie ja:)))beastov23 pisze:Poważny to był użytkownik Black Metal ;-))))))))
- Rattlehead
- zahartowany metalizator
CZyli co, zaczynamy od nowa? Może tym razem z Urszulą wypali?
support music, not rumors
-
o jest kolega co chyba wie cos o piciu?535 pisze:Będą się buntować blogerzy-gary jebane...beastov23 pisze:panie kierowniku, my pijemy cały czas! :D To było pewne, że wyniki ankiety spowodują, że czyjś świat ulegnie destrukcji.
- beastov23
tak kończą anioły :Daniola pisze:sorry to nie ja:)))beastov23 pisze:Poważny to był użytkownik Black Metal ;-))))))))

No to dawaj aniołek. Pijany dzisiaj jestem, czy trzeźwy? Może ankieta?
-
Kurwa ta ankieta to jest jak vizir,rex i inne co najlepiej pierze?Przeciez ktos polglupi ja wysmieje na tym Wam zalezy?
- KreatoR
beastov23 pisze:Bobry proszone są o zbudowanie tamy przed euro i nie branie udziału w głosowaniu.

- Scaarph
mi na tym bardzo zależy.aniola pisze:Kurwa ta ankieta to jest jak vizir,rex i inne co najlepiej pierze?Przeciez ktos polglupi ja wysmieje na tym Wam zalezy?
- Self
- rasowy masterfulowicz
Ja pierdolę... Mors, jakie toksyczne gówna Ci musieli wylać do akwenu, że takie z pizdy tematy strzelasz? ;)
- beastov23
Czy bycie trzeźwym obraża black metal? Czy bycie pijanym zmienia coś w statusie użytkownika? Czy Beata Kozidrak mogła być muzykiem Beherit? Czy Behemoth i Vader zjednoczą siły?
To nie jest temat na byle ankietę. Tu trzeba jakiegoś specjalistę.
To nie jest temat na byle ankietę. Tu trzeba jakiegoś specjalistę.
-
nie wiem czy pytasz o dzisiejsze picie?Jak dla mnie to pij ila wlezie.../bez ankiety:)))/535 pisze:No to dawaj aniołek. Pijany dzisiaj jestem, czy trzeźwy? Może ankieta?
-
na Vizirze?Scaarph pisze:mi na tym bardzo zależy.aniola pisze:Kurwa ta ankieta to jest jak vizir,rex i inne co najlepiej pierze?Przeciez ktos polglupi ja wysmieje na tym Wam zalezy?
Mi zależy, żeby M przegrała z V, V z AD, a wszyscy byli niżej od S. Mam jeden głos. Koledzy poradźcie jak zagłosować, by wyszło na moje?
- beastov23
Nie lubię, gdy wyzywacie się od zwierząt. Wyobraźmy sobie np. że użytkownik jest pardwą górską, a taki [V] wyzywa go od kundli. Czy to przystoi? Czy fakt posiadania kilkunastu chociażby nośników z buczeniem młodzieńców, którzy chcą napluć Jezusowi do oka, zwalnia nas z podstawowych zasad kulturalnej dyskusji? Czy fakt, że ktoś lubi przebierać się za kobietę i słuchać Some Kind Of Monster oznacza, że jest bażantem? Czy kundel to coś obraźliwego? Jak mają poczuć się psy na tym forum, skoro używa się ich jako obelgi?Self pisze:Ja pierdolę... Mors, jakie toksyczne gówna Ci musieli wylać do akwenu, że takie z pizdy tematy strzelasz? ;)
Ostatnio zmieniony 26-05-2012, 00:03 przez beastov23, łącznie zmieniany 1 raz.
-
ty morsie
https://www.facebook.com/kontaminationvvv" onclick="window.open(this.href);return false;
- Rattlehead
Najlepsza na takie dylematy jest staronorweska pieśń pt. Mój renifer dostał czkawki - hik, hik, hik535 pisze:Mi zależy, żeby M przegrała z V, V z AD, a wszyscy byli niżej od S. Mam jeden głos. Koledzy poradźcie jak zagłosować, by wyszło na moje?
i RAZEM!
support music, not rumors