SLAYER vs METALLICA

Zasada tworzenia tematu - NAZWA ZESPOŁU + ewentualnie tytuł płyty lub inna treść jeżeli coś chcemy dodać.

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed

Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
ODPOWIEDZ

SLAYER czy METALLICA

Slayer
75
49%
Metallica
30
20%
Acid Drinkers
10
7%
Vesania
38
25%

Liczba głosów: 153
Awatar użytkownika
83koper83
rasowy masterfulowicz

Re: SLAYER vs METALLICA

25-05-2012, 22:45

Scaarph pisze:
beastov23 pisze:Czy zostanie ustalona jakaś lista wrogów? :D
no kurwa! mam nadzieję, że niejedna :D
Wrodzy: Ci, co nie lubia Slayer.
Wrogowie: Nielubiący Slayer.
Wraża hołota: Nie lubią Slayer.
Wrogi tłum: Nie lubi Slayer.
Plus wszelkie dopuszczalne i niedopuszczalne derywacyjie i koniugacyjnie aberracje.
Kerosene keeps me warm.
Awatar użytkownika
beastov23
weteran forumowych bitew

25-05-2012, 22:46

Czy głosowanie jest tajne? :D
maximum walrus yields maximum walrus

:3
Karkasonne

25-05-2012, 22:47

Adrian696 pisze:tu nie ma co trawic - tu trza lac tych jedenastu ;)
Listę wrogów należy ustalić wstępnie według tych którzy się przyznali, reszta jest z Vader Commando i zasadzi im się takiego kopa, że kredki z plecaków powypadają.

Nie wystawiajcie nierówności płytom Slayer bo to bez sensu, nieskończoność minus 1 to wciąż nieskończoność, prawa twoja mać.
Awatar użytkownika
evildead
weteran forumowych bitew

25-05-2012, 22:49

trudny wybór... jednak Metallica, za przepiękną płytę z orkiestrą symfoniczną
Slayer się na taką nie odważył
Intensive silence, all in blood red
A spawn of hell I am the evil dead
Karkasonne

25-05-2012, 22:50

evildead pisze:trudny wybór... jednak Metallica, za przepiękną płytę z orkiestrą symfoniczną
Kurde, teraz się zastanawiam, jak wzniośle zabrzmiałoby "Napalm in the Morning" ze smyczkami i instrumentami dętymi w refrenie... Rozmarzyłem się.
Awatar użytkownika
83koper83
rasowy masterfulowicz

25-05-2012, 22:52

Karkasonne pisze: Nie wystawiajcie nierówności płytom Slayer bo to bez sensu, nieskończoność minus 1 to wciąż nieskończoność, prawa twoja mać.
To była chamska prowokacja. Nie powinno się wstawiać znaku nierówności nie tylko między płyty Slayer, ale nawet między pyty chłopaków ze Slayer.
Kerosene keeps me warm.
535

25-05-2012, 22:53

Spill the Blood...ze smyczkami, tylko po co?
Awatar użytkownika
evildead
weteran forumowych bitew

25-05-2012, 22:56

Karkasonne pisze:
evildead pisze:trudny wybór... jednak Metallica, za przepiękną płytę z orkiestrą symfoniczną
Kurde, teraz się zastanawiam, jak wzniośle zabrzmiałoby "Napalm in the Morning" ze smyczkami i instrumentami dętymi w refrenie... Rozmarzyłem się.
NITM to tylko gruba murzynka w akompaniamencie forteklapu
albo chór gospel - klaskanie w ręce by dodało smaczku tej piosence
Intensive silence, all in blood red
A spawn of hell I am the evil dead
Awatar użytkownika
Scaarph
zahartowany metalizator

25-05-2012, 22:56

beastov23 pisze:Czy głosowanie jest tajne? :D
głosowanie nie, ale sama lista owszem. mogę jedynie zdradzić, że znajduje się na niej na chwilę obecną 25 osób :)
ON TO RUPTURE

Obrazek
Necro Skins Society
Bloodhammer
rozkręca się

25-05-2012, 22:58

zaczyna zalatywać smrodem z mordy bobra, potem spod pach, przetrawionym piwskiem zagryzionym szlugiem bez filtra, skarpetami, że o nieumytym dupsku i pimpku nie wspomnę.

Slayer to można równać do Dark Angel, Razor, Exodus, Morbid Saint, Annihilator, Agent Steel, Onslaught, Sarcofago, Protector, Assasin, Exciter, Whiplash, Exorcist, Exumer, Sodom, Possessed, Cryptic Slaughter, Usurper, Demolition Hammer, Overkill, Destruction, Helstar, Violator, Heathen, Mekong Delta, Necrodeath, Testament, Hades, Sabbat, Dragon, Desaster, Violent Force, Flotsam and Jetsam, Wehrmacht, Acid Drinkers, Kreator, Sacred Reich, Sadus, Coroner, Sepultura, Voivod, Nuclear Assault, Forbidden, Anthrax czy S.O.D. a nie tam do jakiejś Metalliki ;)
Awatar użytkownika
Castor
weteran forumowych bitew

25-05-2012, 22:59

I bardzo dobrze. Tu akurat punkt dla Slayera.
ObrazekObrazekObrazekObrazek
Karkasonne

25-05-2012, 23:02

Bloodhammer pisze:Morbid Saint, Exorcist, Cryptic Slaughter, Usurper, Demolition Hammer, Overkill, Destruction, Helstar, Violator, Heathen, Mekong Delta, Necrodeath, Testament, Hades, Sabbat, Dragon, Desaster, Violent Force, Flotsam and Jetsam, Wehrmacht, Acid Drinkers, Kreator, Sacred Reich, Sadus, Coroner, Sepultura, Voivod, Nuclear Assault, Forbidden, Anthrax czy S.O.D. a nie tam do jakiejś Metalliki ;)
Świetny pomysł, proponuję temat Slayer vs Cryptic Slaughter (cokolwiek to jest, ja o tym chyba w życiu nie słyszałem).
535

25-05-2012, 23:02

Tylko jedna z w/w jest godna tego porównania, a właściwie to zaszczyt dla Slayer...
Awatar użytkownika
0ms
rasowy masterfulowicz

25-05-2012, 23:03

Acid Drinkers?
Awatar użytkownika
Scaarph
zahartowany metalizator

25-05-2012, 23:03

myślę, że temat slayer vs acid drinkers cieszyłby się większym zainteresowaniem.

edit: zawsze drugi kurwa.
ON TO RUPTURE

Obrazek
Necro Skins Society
Awatar użytkownika
Rattlehead
zahartowany metalizator

25-05-2012, 23:06

Scaarph pisze:myślę, że temat slayer vs acid drinkers cieszyłby się większym zainteresowaniem.
okej to zamykamy i zaczynamy od początku
support music, not rumors
Awatar użytkownika
ultravox
zahartowany metalizator

25-05-2012, 23:07

Karkasonne pisze:
Bloodhammer pisze:Morbid Saint, Exorcist, Cryptic Slaughter, Usurper, Demolition Hammer, Overkill, Destruction, Helstar, Violator, Heathen, Mekong Delta, Necrodeath, Testament, Hades, Sabbat, Dragon, Desaster, Violent Force, Flotsam and Jetsam, Wehrmacht, Acid Drinkers, Kreator, Sacred Reich, Sadus, Coroner, Sepultura, Voivod, Nuclear Assault, Forbidden, Anthrax czy S.O.D. a nie tam do jakiejś Metalliki ;)
Świetny pomysł, proponuję temat Slayer vs Cryptic Slaughter (cokolwiek to jest, ja o tym chyba w życiu nie słyszałem).
Cryptic Slaughter to była dobra ekipa, ale generalnie to oni i większość tych zacnych nazw jest z zupełnie innej ligi, delikatnie mówiąc. ;) Aż się parę razy mimowolnie uśmiechnąłem czytając tę listę.
Zresztą na tym forum Slayer to takie bogi, że pewnie nawet z Black Sabbath by wygrali ankietę. ;)
Karkasonne

Scaarph pisze:myślę, że temat slayer vs acid drinkers cieszyłby się większym zainteresowaniem.

edit: zawsze drugi kurwa.
Przypomniała mi się historia gdzieś z neta o kolesiu który zawsze był drugi i w końcu się utopił, a policja po wyłowieniu ciała powiedziała "kurde, to już drugi dziś".
Bloodhammer
rozkręca się

Karkasonne pisze:Świetny pomysł, proponuję temat Slayer vs Cryptic Slaughter (cokolwiek to jest, ja o tym chyba w życiu nie słyszałem).
chyba o Vulcano, Messiah i Mutilator jeszcze zapomniałem.

Cryptic Slaughter? nie załamuj miednicy zasraną pieluchą kurwa.

Awatar użytkownika
beastov23
weteran forumowych bitew

25-05-2012, 23:10

Wola ludu, trzeba działać.

Głosujemy od nowa. Nie ma opcji zmiany głosu, więc przemyślcie, czy jesteście szanującymi się metalowcami.
maximum walrus yields maximum walrus

:3
ODPOWIEDZ