Dobra. Nowa Mgła mi się trochę z nią kojarzy tyle, że jest nawet lepsza. ;)Skaut pisze:Dobra płyta, ot co.
CLANDESTINE BLAZE
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- brb
- postuje jak opętany!
Re: CLANDESTINE BLAZE
w sensie ze szykuje sie nowa plyta? :sSova pisze:oby w tym roku wyszedł ten materiał o którym najebiecie 100 stron, zapamiętajcie moje słowa, bdb?!!!:)))
- maciek z klanu
- mistrz forumowej ceremonii
Re: Re:
A według mnie totalnie inne rejony penetruje mikolaj i mikko :) no ale to pewnie subiektywne odczucia kazdego metalowca. :PNerwowy pisze:Dobra. Nowa Mgła mi się trochę z nią kojarzy tyle, że jest nawet lepsza. ;)
Jestem Maciek, szukam klanu.Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo
- immortal93
- rozkręca się
Nie ma znaczenia czy black metal się sprzedaje czy nie. Trzeba grać, tworzyć, być fanatykiem tej muzyki do usranej śmierci. Całą resztę niech piekło pochłonie!Gore_Obsessed pisze:To jest ciekawe spostrzeżenie na temat rynku muzycznego:
I think people are simplifying the issue. There are many reasons why music doesn't sell as much as it did before, and some of the major things are not about mp3. I think, many people are blinded by fact, that they simply expect that everything sells, even when they completely lost perspective on surrounding culture. Both, within music and with new generations. And sheer mathematics what is doable. If you think you can put out huge amount of records, and everything goes, how could it? When there was handful of labels putting out few releases a year, which were remarkable if not even the landmarks of era, of course they would sell. At least relatively well. Now when there are hundreds of labels putting out pile of albums every month, how could it all sell? Think about the 90's style distribution list, where you had maybe 10-100 titles in stock. If you sold 10 albums a week, it was massive success. And now when you have 5000-10000 different titles in stock, selling 10 doesn't seem like anything. But how could they all sell well? Majority will never sell, and its sheer mathematics
-
- rasowy masterfulowicz
- Morph
- Kontakt:
- immortal93
- rozkręca się
Jakie jest twoje IQ biorąc pod uwagę twój avatar, kibola arki gdynia?Morph pisze:Albo IQ.
Czy Burzum nagrywając Aske zastanawiał się czy sprzeda 100 tys kopii?
Jak kurwa nie rozumiesz albo nie chcesz zrozumieć co miałem na myśli to chętnie się z tobą pospieram i zobaczymy kto ma wyższe IQ.
-
- rasowy masterfulowicz
- Morph
- Kontakt:
A będzie ze 150+.immortal93 pisze:Jakie jest twoje IQ?
Give birth to something dead
Give birth to something old
- maciek z klanu
Niezle; ja mam z 57,5. :) To dobrze?
Jestem Maciek, szukam klanu.Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo
- immortal93
- rozkręca się
Jeżeli uważasz, że np. głupotą jest co napisałem na temat muzyki to odnieś się do tego a nie obrażaj mnie bo mnie nie znasz. O co ci chodzi, chcesz mnie sprowokować, chcesz pokazać jakim cwaniakiem jesteś, jak inteligentny jesteś, 150+, co to ma być?
Tego przydupasa, który ci tu cały czas przytakuje pominę.
Tego przydupasa, który ci tu cały czas przytakuje pominę.
- Morph
- Kontakt:
Jezu Chryste, gdzie cię obrażam? Przypuszczenie to nie atak ad personam.
Człowiek nieziemsko inteligentny.immortal93 pisze:150+, co to ma być?
- Adrian696
- zahartowany metalizator
Niestety - to bydle jest z Zydzewa. :) z Arki jest inny mądrala :) ale tez pajacuje ze ma 150+ :)immortal93 pisze:Jakie jest twoje IQ biorąc pod uwagę twój avatar, kibola arki gdynia?Morph pisze:Albo IQ.
Drone pisze:Dla mnie (dla mnie!) pozostajesz zjebem i oficjalnie wciągam cię na listę wrogów.
- immortal93
- rozkręca się
Rozumiem, że inteligencja Morpha jest powyżej inteligencji owczarka niemieckiego (przypuszczenie) i dlatego postanowił to udowodnić tutaj przypuszczając przypuszczalny atak ad personam na moją osobę i zakładam, iż kolega Morph nie szuka po prostu "chuja do dupy?"Morph pisze:Jezu Chryste, gdzie cię obrażam? Przypuszczenie to nie atak ad personam.
Człowiek nieziemsko inteligentny.immortal93 pisze:150+, co to ma być?
-
- weteran forumowych bitew
Zrób sobie melisy może.
Fairies wear boots and now you gotta believe me
Yeah I saw it, I saw it, I tell you no lies
Yeah I saw it, I saw it, I tell you no lies
- Adrian696
Albo posluchaj Rajtuza i sie zabij. ;)
Drone pisze:Dla mnie (dla mnie!) pozostajesz zjebem i oficjalnie wciągam cię na listę wrogów.
- Morph
- Kontakt:
Znacząco powyżej, a tutaj piszę sobie dla sportu jak mi się zachce.immortal93 pisze: Rozumiem, że inteligencja Morpha jest powyżej inteligencji owczarka niemieckiego (przypuszczenie) i dlatego postanowił to udowodnić tutaj przypuszczjąc przypuszczalny atak ad personam na moją osobę i
Wręcz odwrotnie, szukam dupki do chuja :Dimmortal93 pisze:zakładam, iż kolega Morph nie szuka po prostu "chuja do dupy?"
- Adrian696
Zagadaj z Długopisem. :)Morph pisze:szukam dupki do chuja :D
- Morph
- Kontakt:
- Adrian696
Nie sprecyzowałeś. :)