NILE
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Block69
- zahartowany metalizator
Re: NILE
No pewnie, że świetna ! Jakiś czas temu przewalcowałem po kolei ich wszystkie płyty i nie ma mowy o żadnym wypaleniu czy zjadaniu własnego ogona. Fakt, że prędzej jak później może tak sie zdarzyć, ale póki co każda płyta jest zupełnie inna począwszy od brzmienia po różne techniczne smaczki.maciej pisze:ultravox pisze:No spoko, co kto lubi. Ja akurat trawię i cenię za podejście, świetna kapela.
Więcej > :DRiven pisze:Nile > > > > dismember :-D
:DRiven pisze:+ 1Riven pisze:Dismember to pedały
PENIS METAL
- Riven
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
- Kontakt:
ej, umowmy sie, dismember to chujowy zespol, to ze im fajnie wyszedl debiut to jeszcze nie znaczy, ze to nie chujowy zespol. te solowki - ROTFL. wole nile ,zdecydowanie.
this is a land of wolves now
- Riven
- Kontakt:
- Herezjarcha
- w mackach Zła
Jeśli Nile to nie death metal to co w takim razie? A jeśli Autopsy to death metal to czy Dismember aby też?
-
- weteran forumowych bitew
empir pisze: kto nie ogarnia dismember ten pedał
https://www.facebook.com/kontaminationvvv" onclick="window.open(this.href);return false;
- lucass
Aj Riven pierdolicie.Riven pisze:ej, umowmy sie, dismember to chujowy zespol, to ze im fajnie wyszedl debiut to jeszcze nie znaczy, ze to nie chujowy zespol. te solowki - ROTFL. wole nile ,zdecydowanie.
DISMEMBER
LEGALISE DRUGS & MURDER
- Riven
- Kontakt:
- Blackwinged
- postuje jak opętany!
- Kontakt:
- Headcrab
- Kontakt:
Jak to po chuj. Po to bym mógł sobie posłuchać gównianego, nowoczesnego, striggerowanego death metalu, który zresztą lubię.
Ỏ̷͖͈̞̩͎̻̫̫̜͉̠̫͕̭̭̫̫̹̗̹͈̼̠̖͍͚̥͈̮̼͕̠̤̯̻̥̬̗̼̳̤̳̬̪̹͚̞̼̠͕̼̠̦͚̫͔̯̹͉͉̘͎͕̼̣̝͙̱̟̹̩̟̳̦̭͉̮̖̭̣̣̞̙̗̜̺̭̻̥͚͙̝̦̲̱͉͖͉̰̦͎̫̣̼͎͍̠̮͓̹̹͉̤̰̗̙͕͇͔̱͕̭͈̳̗̭͔̘̖̺̮̜̠͖̘͓̳͕̟̠̱̫̤͓͔̘̰̲͙͍͇̙͎̣̼̗̖͙̯͉̠̟͈͍͕̪͓̝̩̦̖̹̼̠̘̮͚̟͉̺̜͍͓̯̳̱̻͕̣̳͉̻̭̭̱͍̪̩̭̺͕̺̼̥̪͖̦