Lepiej Anhurowi... (Masturbating the War God).Self pisze:Nie cwaniakuj, sarna, bo Cię w ofierze Ozyrysowi złożymy.
NILE
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Herezjarcha
- w mackach Zła
Re: NILE
- dr Kill
- postuje jak opętany!
Ostatnia kłótnia na temat dokonań Nile przypomniała mi o nich. Na początku odpaliłem debiut, potem Anninhilation..., następnie Ityphalic i na końcu In Their.... Jak jestem w stanie zrozumieć narzekania na Ithypalic, tak jakiekolwiek argumenty przeciw powyższym albumom są dla mnie niezrozumiałe. Na debiucie czuć tyle świeżości i swobodnej agresji że to chuj. Anninhilation to krok do przodu po znakomitej In Their... która była podsumowaniem poprzednich płyt. Teraz to już nawet nie wiem którą najbardziej lubię ;)
- Morph
- mistrz forumowej ceremonii
- Kontakt:
Nile to nie death metal. Autopsy to death metal. Dismember to death metal. Nile to nie death metal.Heretyk pisze:^ ktoś może zwyczajnie nie trawić takiej stylistyki i podejścia do death metalu (cześć Morph). nic w tym dziwnego nie widzę.
Give birth to something dead
Give birth to something old
- Riven
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
- Kontakt:
- Riven
- Kontakt:
- Riven
- Kontakt:
-
Wiem, już parę razy o tym wspominałeś. :D W pewnym sensie rozumiem taki punkt widzenia, tzn. wiem o co Ci chodzi, ale faktów nie zmienisz. Takie twierdzenia, to tylko na własny użytek. :)Morph pisze:Nile to nie death metal. Autopsy to death metal. Dismember to death metal. Nile to nie death metal.
- Morph
- Kontakt:
Jakbym poznał przed maturą to by dalej było to w XXI wieku :D
Weź tu rozmawiaj o muzyce z ludźmi, dla których Gile to death metal.
Weź tu rozmawiaj o muzyce z ludźmi, dla których Gile to death metal.
Give birth to something dead