Czystki etniczne a sprawa ludzka.
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- Kurt
- rasowy masterfulowicz
Re: Czystki etniczne a sprawa ludzka.
Chcesz powiedzieć, że ćwiczyłeś "wokalistykę" jazzową, Kelthuz?
The madness and the damage done.
- Riven
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
- Kontakt:
strasznie tandetna aranzacja i falszujace solowki, ale tekst calkiem niezly, musze przyznac.
this is a land of wolves now
- Blackult
- rasowy masterfulowicz
Swaroże, Słowiański Prawy Roże
- Riven
- Kontakt:
- KelThuz
- postuje jak opętany!
- Kontakt:
nie, przecież słychać.Kurt pisze:Chcesz powiedzieć, że ćwiczyłeś "wokalistykę" jazzową, Kelthuz?
a Riven wam opowie o akordach minor7/9 albo sus2/4, które brzmią dysonansowo dla niewprawnego metalowego ucha :)
tam nic nie ma, są tylko halucynacje z niedożywienia i śmierć cieplna
- megawat
- weteran forumowych bitew
- Zaśpiewamy wersję amatorską czy profesjonalną?vvorldvvithoutshit pisze:nagraj sobie lepiej w tle podkład z linią melodyjną i wycisz go później w mixie bo rycerzu ty mój - masz problemy z trafianiem w poszczególne nuty. tym bardziej jeśli śpiewasz na dwa głosy to słychać wyraźniej wszelkie niedociągnięcia
- Amatorską poproszę.
"Funkcjonariusze po wstępnych oględzinach poćwiartowanych i nagich zwłok stwierdzili, że morderca musiał być szczególnym zboczeńcem".
- Blackult
- rasowy masterfulowicz
Nic nie mam do grubasów, a zwłaszcza do Wojciecha Manna.
hehe. stałem obok pana Manna w kolejce do Kongresowej kiedyś...WIELKI człowiek
-
- weteran forumowych bitew
Ja mam jakieś rower z Decathlona za 1000 złotych (rockrider 5.2, rocznik 2009), wyjeździłem na nim sześć tysięcy kilometrów i sobie dziada bardzo chwalę, właściwie jedytne co w nim słabo bangla to dosyć marny amortyzator.DCI Hunt pisze:tak z ciekawości - ile trzeba dać za taki zwykły rower "górski" do jeżdżenia po mniejszych górkach, lasach itd (nie do skakania po skałach), który jednocześnie nie jest szmelcem?
Ale ale, przecież wszystko co w rowerze nie bangla można wymienić!
Fairies wear boots and now you gotta believe me
Yeah I saw it, I saw it, I tell you no lies
Yeah I saw it, I saw it, I tell you no lies
- Block69
- zahartowany metalizator
Wklejam do właściwego tematu. Nawet sie ciesze, że na Euro nie będzie szpili w Chorzowie na Narodowym, bo by w chorzowskim ZOO mogło miejsc zabraknąć w pawilonie małp.535 pisze:Cały tydzień "CZARNEGO PIAR-u". Zrobili z nas bandytów, złodziejami i biedakami już dawno jesteśmy, teraz dodatkowo będziemy mordercami. Nie jest źle. Tylko niech mi ktoś powie. Jak mam mieć szacunek do potomków kogoś, kto dał się złapać w siatkę przed własną chałupą?
PENIS METAL
- Mariusz Wędliniarz
- rasowy masterfulowicz
"Jeśli wydarzy się rasistowski atak w stosunku do mnie, wówczas zejdę z boiska i pojadę do domu. Nie jestem w stanie zaakceptować rasizmu. Nie zniosę tego. Przecież mamy rok 2012. Takie zachowania nie mogą się już dziać. Jeżeli natomiast ktoś rzuci we mnie bananem na ulicy, to pójdę do więzienia, bo go zabiję" - stwierdził Super Mario

http://www.girlgoal.pl/Balotelli-zabije-rasistow.html
Dodam, że reprezentacja Włoch w której gra Balotelli będzie grać i stacjonować w Polsce. Jestem całym sercem Za Balotellim.

http://www.girlgoal.pl/Balotelli-zabije-rasistow.html
Dodam, że reprezentacja Włoch w której gra Balotelli będzie grać i stacjonować w Polsce. Jestem całym sercem Za Balotellim.
Ostatnio zmieniony 01-06-2012, 19:27 przez Mariusz Wędliniarz, łącznie zmieniany 1 raz.
Raz się zje, raz się nie zje.
- nicram
Mariuszu, jedziesz na jakiś mecz Włochów rozprawić się z tym bambusem? ;-)
all the monsters will break your heart
- Mariusz Wędliniarz
- rasowy masterfulowicz
Bardzo lubię tego piłkarza tak jak i uwielbiam Didiera Drogbę:

- Mariusz Wędliniarz
- rasowy masterfulowicz
Niestety nie mam pieniędzy na mecz. Ale byłbym razem z Balotellim gdybym tam był.nicram pisze:Mariuszu, jedziesz na jakiś mecz Włochów rozprawić się z tym bambusem? ;-)
- nicram
Rzucając w niego bananami? ;-)
all the monsters will break your heart
- Self
- rasowy masterfulowicz
To zacznij NBA oglądać, Mariusz, tam same murzyny prawie. No chyba że u was w Popkowicach Canal+ nie odbiera albo rozjebane dachówki macie i nie ma gdzie satelity postawić. ;)
- Mariusz Wędliniarz
- rasowy masterfulowicz
Zawsze miałem lewicowe poglądy, od małego nawet jak nie wiedziałem co to lewica. Byłem za wspieraniem słabszych, biedniejszych i uciśnionych. Samo to ze mnie wypływało. Ten kto się nie urodził w małej biednej wiosce tego nie wie i nie zrozumie tego. Nie znacie po prostu życia. Czarnoskórzy są tacy sami jak i inni, a często biali to durne burżuje co im się w dupach poprzewracało bo mają za dużo bananów w lodówkach.Self pisze:To zacznij NBA oglądać, Mariusz, tam same murzyny prawie. No chyba że u was w Popkowicach Canal+ nie odbiera albo rozjebane dachówki macie i nie ma gdzie satelity postawić. ;)
- HobGoblin
- zaczyna szaleć
Po co kurwa jakieś czystki etniczne? Wokół jest tylu debili, że miałbym co czyścić do końca życia, a nie zobaczyłbym nawet człowieka o karnacji skóry deczko innej od mojej. Włączam telewizor, ryży skurwysyn i jego kolega wtórny anal-fabeta szczerzą się do kamery. Włączam radio, Paradowska, otwieram gazetę Żakowski, wychodzę na ulicę, bananowa młodzież, na koncertach metalowcy, którzy zamiast słuchać muzyki, oglądają swoje t - shirty. Po chuj ETNICZNE?
Ceterum censeo Mosquam delendam esse.
- yossarian84
- rasowy masterfulowicz
100% racji. Otacza mnie białe ścierwo które należy wyeliminować, a nie żydy i czarnuchy, których widuję raz na ruski rok i gówno mnie oni obchodzą.HobGoblin pisze:Po co kurwa jakieś czystki etniczne? Wokół jest tylu debili, że miałbym co czyścić do końca życia, a nie zobaczyłbym nawet człowieka o karnacji skóry deczko innej od mojej.
-
- mistrz forumowej ceremonii
:DHobGoblin pisze:Włączam telewizor, ryży skurwysyn i jego kolega wtórny anal-fabeta szczerzą się do kamery. Włączam radio, Paradowska, otwieram gazetę Żakowski
ale kaczyński, hofmann, wildstein albo ziemkiewicz już spoko? nie to, żebym Cię od razu do grona pisowców wrzucał, tylko pytam z czystej ciekawości :)