MUSICK MAGAZINE!!!
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- black_lava
- rasowy masterfulowicz
Re: MUSICK MAGAZINE!!!
ja pierdole, 20 zł i żydza...po postach sądziłem, że co najmniej z 50 zł kosztuje.
"And the scars I will see
Like the face of the moon
Cast no blessings at me
Necro as fuck! "
Like the face of the moon
Cast no blessings at me
Necro as fuck! "
Proponuję wydawcy, pierwszą setkę rozdać za darmo i jeszcze w ramach promocji dołożyć do niektórych egzemplarzy , ukryte 20 zł. To byłoby mile widziane.
-
- weteran forumowych bitew
KUPUJĘ!!!Dragazes pisze:Z facebooka MUSICK MAGAZINE:
Obszernym artykułem przypominamy również o 25-tej rocznicy ukazania się debiutanckiej płyty Scream Bloody Gore legendarnego Death.
- Levi
- rozkręca się
Swoje rady wsadź sobie w dupę, a jeżeli nie chcesz kupować to przecież nikt cię nie zmusza, więc nie wiem po chuj to bicie piany?! A co do ceny, to zawiera ona nie tylko koszt drukarni... ale każdy bardziej rozgarnięty osobnik (który porusza się przede wszystkim w realu, a nie tylko w wirtualnym świecie) powinien to wiedzieć...535 pisze:Proponuję wydawcy, pierwszą setkę rozdać za darmo i jeszcze w ramach promocji dołożyć do niektórych egzemplarzy , ukryte 20 zł. To byłoby mile widziane.
- nicram
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Levi!!!! To był sarkazm kolegi 535 w stosunku do wypowiedzi Plastka!!!!! ;-)
all the monsters will break your heart
Najpierw odpowiem niegrzecznie. W dupę to niech Ci wsadzi Twój Partner z którym zapewne chcecie stworzyć nową komórkę społeczną.
Teraz czas na odpowiedź grzeczną. Czy nie zauważyłeś kpiny? Mój post odnosił się do narzekań na cenę. Przecież jasne jest, że kto chce to kupuje, a kto nie to nie kupuje. Więcej luzu i uśmiechu na co dzień życzę. Chyba, że zwieracze już tak opuchnięte, że się nie da. Zanim zaatakujesz - pomyśl, to rada na poniedziałek od starszego kolegi.
Teraz czas na odpowiedź grzeczną. Czy nie zauważyłeś kpiny? Mój post odnosił się do narzekań na cenę. Przecież jasne jest, że kto chce to kupuje, a kto nie to nie kupuje. Więcej luzu i uśmiechu na co dzień życzę. Chyba, że zwieracze już tak opuchnięte, że się nie da. Zanim zaatakujesz - pomyśl, to rada na poniedziałek od starszego kolegi.
- Levi
- rozkręca się
Luzu ci u mnie dostatek, a ci którzy mnie znają doskonale o tym wiedzą... I doskonale rozumiem, że na tym forum jest całe mnóstwo wyluzowanych kolesi oraz to, że kpina i ironia sączą się z ekranów monitorów... Wkurwia mnie tylko straszne marudzenie, narzekanie i przypierdalanie się na siłę do rzeczy, które tak naprawdę jeszcze się nie ukazały i nie można ocenić ich pod kątem czysto merytorycznym. A tutaj cena również powinna być uzależniona od zawartości, w tym wypadku Musick Mag. Ale zwykle lepiej jest siedzieć przed kompem i narzekać, zamiast samemu zrobić coś konkretnego... co do mojego wieku, to wiedz, że mam 39 lat, więc nie jedno widziałem i wybacz, ale nie mam czasu ani ochoty bawić się w dyskusje i przepychanki z anonimowymi wojownikami... A za tekst o partnerze, wsadzaniu i nowej komórce to jako człowiek wychowany wg starych zasad (które niestety upadają) w realu dałbym ci w ryja...
- Plastek
- zahartowany metalizator
- Kontakt:
A co tu niby jest do merytorycznej oceny? Dodawanie nikomu niepotrzebnych czerstwych składanek, w dobie tak powszechnego internetu to pomysł prosto z dupy. Nie trzeba tu merytorycznych medytacji, żeby stwierdzić ten oczywisty fakt. Nie chodzi nawet o cenę, bo każdy sądzę jest w stanie wywalić te 20 zł, ale o dodawanie śmieci i uszczęśliwianie na silę czymś bezsensowym. A pan redaktor się strasznie obruszył, bo ktoś może mieć inne zdanie o niego, bardzo to przykre.
Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Zerżnij, zerżnij u-f-o-l-u-d-k-u mnie.
Jesteśmy Fisted Sister i lubimy się jebać!!!! Wyjebiemy nawet owcę!!!!
Wszyscy ręce w górę! Wszyscy ręce w górę!
Wolę kakaową dziurę!!
Wolę kakaową dziurę!!
- ultravox
Wybacz, ale niepotrzebnie się spinasz. Reklamując magazyn na forum musisz liczyć się z tym, że komentarze będą różne i nie zawsze sensowne i kulturalne. Kolega 535 akurat całkiem sensownie tutaj pisał, radzę przeczytać jeszcze raz na spokojnie, zanim padną kolejne wirtualne ciosy. Nikt z nas nie ma obowiązku by "samemu robić coś konkretnego", za to każdy ma prawo wypowiadać tutaj swoje zdanie (głupie czy mądre), od tego jest forum.Levi pisze:Luzu ci u mnie dostatek, a ci którzy mnie znają doskonale o tym wiedzą... I doskonale rozumiem, że na tym forum jest całe mnóstwo wyluzowanych kolesi oraz to, że kpina i ironia sączą się z ekranów monitorów... Wkurwia mnie tylko straszne marudzenie, narzekanie i przypierdalanie się na siłę do rzeczy, które tak naprawdę jeszcze się nie ukazały i nie można ocenić ich pod kątem czysto merytorycznym. A tutaj cena również powinna być uzależniona od zawartości, w tym wypadku Musick Mag. Ale zwykle lepiej jest siedzieć przed kompem i narzekać, zamiast samemu zrobić coś konkretnego... co do mojego wieku, to wiedz, że mam 39 lat, więc nie jedno widziałem i wybacz, ale nie mam czasu ani ochoty bawić się w dyskusje i przepychanki z anonimowymi wojownikami... A za tekst o partnerze, wsadzaniu i nowej komórce to jako człowiek wychowany wg starych zasad (które niestety upadają) w realu dałbym ci w ryja...
- maciek z klanu
- mistrz forumowej ceremonii
oczywiscie plastek ma racje. same skladanki sa huj awarte, co innego z dodaniem np ostatniego neolith. to byloby cos. a skladanki? huja potrzebne to komu a do tego wzrasta cena magazynu + wzrasta koszt przesylki jesli juz patrzymy z czysto ekonomicznego punktu widzenia :))
Jestem Maciek, szukam klanu.Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo
Co do dawania w ryja to spokojnie. Nie strasz chłopie, bo z tym może wyjść różnie... Tym bardziej, że pewnie moglibyśmy sobie policzyć resztki siwych włosów (na głowach oczywiście). Sam zacząłeś, więc czuję się "rozgrzeszony". Również nie mam czasu, ani ochoty na przepychanki, wszak muszę zaraz jechać do roboty, by zarobić trochę grosza, między innymi na Twój Magazyn. Pamiętaj, że w żadnym wypadku nie byłem, nie jestem i nie będę Twoim wrogiem, ale wychowany w myśl starych zasad nie zwykłem schodzić komukolwiek z drogi, bez względu na to, czy jest to świat realny, czy ta pisanina, tutaj się odbywająca.Levi pisze:Luzu ci u mnie dostatek, a ci którzy mnie znają doskonale o tym wiedzą... I doskonale rozumiem, że na tym forum jest całe mnóstwo wyluzowanych kolesi oraz to, że kpina i ironia sączą się z ekranów monitorów... Wkurwia mnie tylko straszne marudzenie, narzekanie i przypierdalanie się na siłę do rzeczy, które tak naprawdę jeszcze się nie ukazały i nie można ocenić ich pod kątem czysto merytorycznym. A tutaj cena również powinna być uzależniona od zawartości, w tym wypadku Musick Mag. Ale zwykle lepiej jest siedzieć przed kompem i narzekać, zamiast samemu zrobić coś konkretnego... co do mojego wieku, to wiedz, że mam 39 lat, więc nie jedno widziałem i wybacz, ale nie mam czasu ani ochoty bawić się w dyskusje i przepychanki z anonimowymi wojownikami... A za tekst o partnerze, wsadzaniu i nowej komórce to jako człowiek wychowany wg starych zasad (które niestety upadają) w realu dałbym ci w ryja...
Nie byłbym sobą, gdybym nie dodał czegoś jeszcze. Tu na tym forum, był już jeden dyrektor słynnej agencji i drugi - jego pracownik zatrudniony na umowę o pracę, którzy wypowiadali się pod moim adresem w podobnym tonie. Jak to się skończyło, pewnie większość z Użytkowników pamięta. Powodzenia życzę.
- Lykantrop

Only pierwsze bicia are real!
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
- nicram
Bardzo się cieszę z tych składanek. Nie mam zbytnio czasu na przeczesywanie internetu w poszukiwaniu anonimowej muzyki kapel, których nazw nigdy nie słyszałem. Tutaj dostanę to na tacy. Może coś mi się spodoba i kupię?maciek z klanu pisze:oczywiscie plastek ma racje. same skladanki sa huj awarte,
Po pierwsze - nie wszystko jest w internecie. Po drugie - nie podoba Ci się - nie kupuj i zachowaj swoje czerstwe opinie dla siebie.Plastek pisze:A co tu niby jest do merytorycznej oceny? Dodawanie nikomu niepotrzebnych czerstwych składanek, w dobie tak powszechnego internetu to pomysł prosto z dupy. Nie trzeba tu merytorycznych medytacji, żeby stwierdzić ten oczywisty fakt. Nie chodzi nawet o cenę, bo każdy sądzę jest w stanie wywalić te 20 zł, ale o dodawanie śmieci i uszczęśliwianie na silę czymś bezsensowym.
- Plastek
- Kontakt:
Trzymam cie za słowo i zgodnie z twoim czerstwym rozumowaniem - nie masz prawa już nigdzie na tym forum pisać ani jednego słowa, że jakaś płyta ci się nie podoba, wszak jeśli ci się nie podoba - "nie kupuj i zachowaj swoje czerstwe opinie dla siebie"
Ja pierdole skąd się takie pajace biorą...
Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Zerżnij, zerżnij u-f-o-l-u-d-k-u mnie.
Wolę kakaową dziurę!!
Wolę kakaową dziurę!!
- H-K44
Ja z pewnością kupię drugi numer, bo pierwszy mi się podobał.
Ale co do pomysłu ze składankami to tutaj jest sedno:
Ale co do pomysłu ze składankami to tutaj jest sedno:
Plastek pisze:Dodawanie nikomu niepotrzebnych czerstwych składanek, w dobie tak powszechnego internetu to pomysł prosto z dupy.
I believe whatever doesn't kill you, simply makes you... Stranger
- maciek z klanu
A mozna wiedziec co sie dzialo?535 pisze:Tu na tym forum, był już jeden dyrektor słynnej agencji i drugi - jego pracownik zatrudniony na umowę o pracę, którzy wypowiadali się pod moim adresem w podobnym tonie. Jak to się skończyło, pewnie większość z Użytkowników pamięta. Powodzenia życzę.
Jestem Maciek, szukam klanu.Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo
- H-K44
-
Ciekawie zapowiada się artykuł "Śmierć wśród palm", który przedstawi scenę muzyczną Florydy z lat 80-90. Jeśli będzie to coś na zasadzie 7 wspomnień z Mega sin to może być ciekawie.SCREAMBLOODYGORE pisze:KUPUJĘ!!!Dragazes pisze:Z facebooka MUSICK MAGAZINE:
Obszernym artykułem przypominamy również o 25-tej rocznicy ukazania się debiutanckiej płyty Scream Bloody Gore legendarnego Death.
- nicram
Trzymaj siebie za słowo, skoro wyzywasz mnie od Pajaców. To, że masz plastelinę zamiast mózgu i że robił Cię Plastuś swoim miękkim plastelinowym chujem Ci nie wystarcza? Twoje rozumowanie nie jest poprawne. Otóż jeżeli zdobywam się na krytykę danej płyty, to po jej zakupie, a nie przed. Ty natomiast wypierdalasz epistoły na temat jakie to składanki są chujowe i jaka to wysoka cena magazynu. Gdybyś go kupił i stwierdził, że zawartość tych płyt jak i wartość merytoryczna tekstów zawartych w magazynie jest nie adekwatna do jego ceny, to może nie zareagowałbym. A tak, z czystej przyzwoitości, musiałem. Tak rzekłem - ja - Plastusiowy Annihilator.Plastek pisze:Trzymam cie za słowo i zgodnie z twoim czerstwym rozumowaniem - nie masz prawa już nigdzie na tym forum pisać ani jednego słowa, że jakaś płyta ci się nie podoba, wszak jeśli ci się nie podoba - "nie kupuj i zachowaj swoje czerstwe opinie dla siebie"nicram pisze:Po pierwsze - nie wszystko jest w internecie. Po drugie - nie podoba Ci się - nie kupuj i zachowaj swoje czerstwe opinie dla siebie.