szmaty dla facetów
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
-
535
Re: szmaty dla facetów
Widocznie ze mnie jest "gołodupiec". Przez ,bez mała, 40 lat nie dorobiłem się obszernej garderoby. No nic może pod Waszym podprogowym wpływem, ruszę ochoczo w kierunku jakże modnych galerii... Może podam, głównym stylistom forum wszystkie swoje wymiary, by doradzili (jeśli będą tak łaskawi), jak nie skompromitować się w pierwszym podejściu.
-
[V]
- mistrz forumowej ceremonii
idziesz w totalna szydere,tak jakby kupno czegos fajnego na dupe wiazalo sie z dawaniem dupy;D535 pisze:Widocznie ze mnie jest "gołodupiec". Przez ,bez mała, 40 lat nie dorobiłem się obszernej garderoby. No nic może pod Waszym podprogowym wpływem, ruszę ochoczo w kierunku jakże modnych galerii... Może podam, głównym stylistom forum wszystkie swoje wymiary, by doradzili (jeśli będą tak łaskawi), jak nie skompromitować się w pierwszym podejściu.
wyluzuj man.
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
-
535
Ja pierdzielę. Kolego Vulture - sam się rozluźnij. Browar , lufa ,czy co tam lubisz. Założyłeś świetny temat, a teraz masz pretensje. Przecież ja napisałem prawdę i tylko prawdę, a zdanie o poradzie dorzuciłem gratis.
-
[V]
peaco bro.browar nie,whiskey tak ale do pracy ide wiec chuj:(535 pisze:Ja pierdzielę. Kolego Vulture - sam się rozluźnij. Browar , lufa ,czy co tam lubisz. Założyłeś świetny temat, a teraz masz pretensje. Przecież ja napisałem prawdę i tylko prawdę, a zdanie o poradzie dorzuciłem gratis.
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
-
Bambi
- rasowy masterfulowicz
Kiedy nie istnieje właśnie żaden problem. :)535 pisze:Początkowo traktowałem temat żartobliwie, ale od momentu kiedy napisałeś, że masz piętnaście par spodni, a potem zarzuciłeś zagranicznymi symbolusami (marek odzieży -jak się domyślam), to staram się zrozumieć. Jednakowoż w związku z tym, że jestem prostym chłopakiem z "dzielni", mam ze zrozumieniem Twojego problemu, pewne kłopoty.Bambi pisze: W ogóle nie kumasz nic a nic. :)))
HAILSA!!!!!
-
535
@ V
Ja też odpuszczam. Idę na rower. Może jeszcze miesiąc i zacznę się mieścić w te dwie pary spodni, które kupiłem pół roku temu. Użyłem może ze cztery razy, a teraz zastanawiam się, jak to mogło być, że dało się je zapiąć.
Ja też odpuszczam. Idę na rower. Może jeszcze miesiąc i zacznę się mieścić w te dwie pary spodni, które kupiłem pół roku temu. Użyłem może ze cztery razy, a teraz zastanawiam się, jak to mogło być, że dało się je zapiąć.
- KelThuz
- postuje jak opętany!
- Kontakt:
ja jebę, w parę dni 29 stron wysranych o ciuchach, a myślałem, że to temat o dupach vel zdzirach
tam nic nie ma, są tylko halucynacje z niedożywienia i śmierć cieplna
- Clochard
- weteran forumowych bitew
Jedyny słuszny ubiór:

- hvk
- rozkręca się
Chodzę tak po bułki do sklepu.
"And only the locusts shall sing / At the end of the day"
-
Bambi
- rasowy masterfulowicz
Ja raz tak byłem, bo się założyłem z kolegą na studiach jeszcze. Wygrałem kilka złotych, ale pani ze sklepu już się zawsze patrzyła na mnie jak na dałna! Podobnie blokowi dresiarze :Dhvk pisze:Chodzę tak po bułki do sklepu.
HAILSA!!!!!
-
Karkasonne
Nie wiedziałem, że niektórzy mają tak owłosione jajca, że aż gorąco się robi. Człowiek uczy się całe życie...Morph pisze:Jajka i pachy jak się ciepło robi
- mad
Powinieneś tak chodzić po koty do schroniska, a nie po bułki.hvk pisze:Chodzę tak po bułki do sklepu.
- Headcrab
- Kontakt:
kakademona pisze:niech wreszcie po 21 stronach miałkiej dyskusji ktos zapoda trackliste
Dzięki za pozwolenie, już szukam jakiejś tracklisty. Niech będzie taka:535 pisze:Headcrab - teraz już można...!!!!
1. Enduring the Eternal Molestation of Flame
2. The Fiends Who Come to Steal the Magick of the Deceased
3. The Inevitable Degradation of Flesh
4. When My Wrath Is Done
5. Slaves of Xul
6. The Gods Who Light Up the Sky at the Gate of Sethu
7. Natural Liberation of Fear Through the Ritual Deception of Death
8. Ethno-Musicological Cannibalisms
9. Tribunal of the Dead
10. Supreme Humanism of Megalomania
11. The Chaining of the Iniquitous
Ỏ̷͖͈̞̩͎̻̫̫̜͉̠̫͕̭̭̫̫̹̗̹͈̼̠̖͍͚̥͈̮̼͕̠̤̯̻̥̬̗̼̳̤̳̬̪̹͚̞̼̠͕̼̠̦͚̫͔̯̹͉͉̘͎͕̼̣̝͙̱̟̹̩̟̳̦̭͉̮̖̭̣̣̞̙̗̜̺̭̻̥͚͙̝̦̲̱͉͖͉̰̦͎̫̣̼͎͍̠̮͓̹̹͉̤̰̗̙͕͇͔̱͕̭͈̳̗̭͔̘̖̺̮̜̠͖̘͓̳͕̟̠̱̫̤͓͔̘̰̲͙͍͇̙͎̣̼̗̖͙̯͉̠̟͈͍͕̪͓̝̩̦̖̹̼̠̘̮͚̟͉̺̜͍͓̯̳̱̻͕̣̳͉̻̭̭̱͍̪̩̭̺͕̺̼̥̪͖̦
-
kakademona
Mol pisze:Jurand?zekke pisze:![]()
prawdziwy facet
Marc Jacobs.Nie,nie, nie ma nic wspolnego z kawą Jacobs.
Bambi: dzis po kilku probach i podejsciach dałem się zonie namowic na Dior Homme.Trudny zapach , ale to bedzie nowy klasyk.spróbuj.
- Jimmy Boyle
- rasowy masterfulowicz
No od razu widać,że zamiast kawy ten jegomość preferuje raczej kakao.
- Clochard
Coś a'la Szaty Króla.
-
Bambi
- rasowy masterfulowicz
Dior Homme już próbowałem, z tego co pamiętam ciekawy, ale dość ciężki. Nadal napierdalam moje moschino friends, na zmianę z ck cave. A żona mi jeszcze kupiła versace - dreamer - też ładny, taki orzeźwiający, ale poważny, z nutą wanilii. ;)
HAILSA!!!!!
- Clochard
Są dwie perfumy, których używam całe życie.

- Paysage d'Hiver
- w mackach Zła

to dobre?
- Morph
- Kontakt:
Morph approves:

Wetiwer FTW

Wetiwer FTW
Give birth to something dead