PESTILENCE
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
-
- zahartowany metalizator
Re: PESTILENCE
to od teraz Yeung tam gra? lee, to olewka :)
- maciek z klanu
- mistrz forumowej ceremonii
w media za 19,99 jest dwojka i spheres i chyba testimony !!!!
Jestem Maciek, szukam klanu.Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo
-
- zaczyna szaleć
Yeung jest zajebistym bebniarzem akurat, podobnie jak Jordison.
- maciek z klanu
Nie pamietam; sprawdze. :)Conflagrator pisze:a spheres w pudełku czy digi?
- Mol
- empir
które media?maciek z klanu pisze:w media za 19,99 jest dwojka i spheres i chyba testimony !!!!
testimony mam (chyba nawet w first presie choć mam na to wyjebane) ale 2 i 4 chętnie bym kupił bo mam tylko w tejpie
- maciek z klanu
z tego co troche popylam po media marktach napewno 2jeczka lezy na 3 stawach. natomiast jesli chodzi o te wszystkie metalmindowe reedycje to prawie wszystko jest w Bielsku jak sie wjezdza od katowic to po prawej stronie to centrum handlowe (Sarni Stok?). Tam tych plyt w przecenach jest masa !!!!! No ale 2jke kupisz bez problemu na 3 stawach :)
- empir
do Bielska to mi się extra jechać nie chce. 3 stawy to jeszcze spoko. Liczyłem że w Chorzowie widziałeś. Wpadnę tam po drodze do pracy obadać, może też mają.
- maciek z klanu
W Chorzowie Media to masz na mysli te na Łagiewnikach? Bo jesli tak to tam (jak i w Czeladzi M1) z tymi przecenami Metal Mindu bardzo biednie jest. Najwiecej (wszystko) jest w Bielsku. Na 3 stawach tez spoko, ale z tego co ostatnio widzialem pobieżnie to czesc wybrana (np. leżały dwie 3-ki Brutality), a jedynek nie bylo. Choc pewnie uzupełnia. Bede we wtorek tam po Diablo to sprawdze co dokladnie jest i napisze, bo wczoraj nie mialem czasu.
- empir
tak, te na przeciwko Tesco
oki, daj znać
oki, daj znać
-
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Nie pogodził, w chwili obecnej nie jest już częścią Pestilence. Na jego miejsce wskoczył David Haley z Psycroptic. Pomysłów chyba im nie brakuje, bo szykują nowy materiał który ma się ukazać na początku przyszłego roku, o ile nie sprawdzą się przepowiednie Majów.Kurt pisze:Mnie tam Doktryna wynudziła przeokrutnie, ale co ja tam wiem. Bardziej mnie zastanawia jak pan Yeung (nie) pogodzi obecność w Pestilence i Morbid Angel ;)
- empir
Może i nie brakuje. Bardziej od ilości pomysłów martwi mnie ich poziom. Bo choć dwie ostatnie płyty nie są złe to startu do wcześniejszych nie mają.
- Kurt
- rasowy masterfulowicz
Można było się tego spodziewać, a i pieniądz pewnie lepszy ma w Morbid Angel ;)
A na nową płytę już chyba nawet nie czekam. Nie, jeśli ma zabrzmieć równie anemicznie jak Doctrine.
A na nową płytę już chyba nawet nie czekam. Nie, jeśli ma zabrzmieć równie anemicznie jak Doctrine.
The madness and the damage done.
-
- starszy świeżak
Niestety to prawdopodobnie bedzie Doctrine part 2. Na FB mozna zlapac 2 kawalki demo na ta nowa plytke "Obsideo". Nadal osemki (niestety, imo kompletnie nie pasuje do soundu), te same groove'owe riffy i konstrukcje utworow.
-
Kasy pewnie więcej mu skapnie, wszak Morbid to było nie było Morbid. A na nową płytę Pestilence też jakoś specjalnego ciśnienia nie mam, "Doctrine" przesłuchałem pobieżnie, przyznaję, ale nie trafiło do mnie jakoś specjalnie. Aby ją poznać dokładniej też nie bardzo...Kurt pisze:Można było się tego spodziewać, a i pieniądz pewnie lepszy ma w Morbid Angel ;)
- manieczki

:D
http://krucjatarozancowazaojczyzne.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
- Adrian696
ja pierdole, co kolejna płyta to okładka bardziej koszmarna
Drone pisze:Dla mnie (dla mnie!) pozostajesz zjebem i oficjalnie wciągam cię na listę wrogów.
Ten zespół nagrał już swoje najlepsze płyty. Okładka wpisuje się w obowiązujący nurt. Nie sądzę, by należało to jakoś specjalnie przeżywać.
-
Najlepsze już nagrali, ale "Doctrine" jest dwa razy lepsza od poprzedniej, chociaż ma dwa razy gorszą od niej okładkę. Widzę ogromną szansę na podtrzymanie tej tendencji. Znana jest już data premiery?
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.