Mgła, Bestial Raids, BoP, DM, MP | Kraków 05.05.2012
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- Góral
- w mackach Zła
Re: Mgła, Bestial Raids, BoP, DM, MP | Kraków 05.05.2012
Tak na prawdę to nie sprawdzałem, czy był chociaż jeden, ale ten tekst bdb!!!:))) kolegi nieustannie mnie niszczy hehe.
Trust no one is the absolute Law.
P.J.E.C.
Don't call me your brother
Cause I ain't your fuckin' brother
We fell from different cunts
And your skins an ugly color
P.J.E.C.
- metalized
- weteran forumowych bitew
Karzeł był najlepszy oraz zbiorowe łiii przed pkp w krk haha. Przypadkowe skurwysyny to nbdb skurwysyny i nitz na to sie nie poradzi, troche było pewnie a txt przekultowy jest haha. Echhh zjebany jestem tą majóweczka nieco :DGóral pisze:Medico - widziałem może pół kawałka ostatniego, więc nie oceniam.
Deus Mortem - cover Thunderbolt rozpierdolił na kawałki.
Blaze of Perdition - bdb jak zawsze.
Bestial Raids - dzicz.rozpierdol.zezwierzęcenie. Występ wieczoru.
Mgła - fajnie i tylko fajnie.
W klubie faktycznie gorąco jak skurwysyn, dużo "przypadkowych, pozerskich skurwysynów"(jak to mawia bdb!!!:-)))) kolega) też się tam pewnie znalazło, generalnie tłok jak cholera. Karzeł żebrzący o kasę na dworcu PKP Cult Eternal.
Medico Peste -widzialem wiekszość - nieźle i tyle
Dołóż Młotem - jakos mnie zawiodło nieco - jakos poczułem po chwili potrzebe pokonwersowania
BoP- za mało widzialem aby oceniac - uspołeczniałem sie hah
Bestial Raids- nooooooo milutko bywszy
Mgła - więcej niż podejrzewałem - dla mnie mniej zacnie niż BR ale nadal bardzo dopsz.
P.J.E.C.
- Góral
- w mackach Zła
Zbiorowe łiiiiii było co 5 minut :D
Trust no one is the absolute Law.
P.J.E.C.
P.J.E.C.
- metalized
- Anthropophagus
- w mackach Zła
- Lokalizacja: Kondominium Rosyjsko-Niemieckie pod Żydowskim zarządem powierniczym
Medico Peste - 3 raz byłem na ich gigu, 3 raz nie widziałem :/
Deus Mortem - całkiem wporzo, brzmienie może mało czytelne ale ogólnie +
Blaze Of Perdition - również 3 ich gig na którym byłem, widziałem praktycznie cały set i powiem to co zawsze powtarzam przy ich okazji - jako Perdition byli przekonywujący i bardziej wiarygodni, jako Watain wannabies nie bardzo.
Bestial Raids - jak zawsze wpierdol. Wojna konwencjonalna, chemiczna, biologiczna i atomowa. Desant lądowy, konflikt w powietrzu, bitwa na otwartym morzu.
Mgła - MIAZGA. Zajebisty set, zajebiste brzmienie (w końcu tego wieczoru można było bas usłyszeć), zajebisty image. Ta sztuka potwierdziła tylko to co i tak było jasne - MGŁA to światowy poziom BM. Pod każdym względem. Na kolana ścierwa!
Deus Mortem - całkiem wporzo, brzmienie może mało czytelne ale ogólnie +
Blaze Of Perdition - również 3 ich gig na którym byłem, widziałem praktycznie cały set i powiem to co zawsze powtarzam przy ich okazji - jako Perdition byli przekonywujący i bardziej wiarygodni, jako Watain wannabies nie bardzo.
Bestial Raids - jak zawsze wpierdol. Wojna konwencjonalna, chemiczna, biologiczna i atomowa. Desant lądowy, konflikt w powietrzu, bitwa na otwartym morzu.
Mgła - MIAZGA. Zajebisty set, zajebiste brzmienie (w końcu tego wieczoru można było bas usłyszeć), zajebisty image. Ta sztuka potwierdziła tylko to co i tak było jasne - MGŁA to światowy poziom BM. Pod każdym względem. Na kolana ścierwa!
ale dlaczego olewczo? Bo nie zagrali jebanych bisów bo kilku typów coś tam krzyczało z pod sceny? Wyszli, zagrali co mieli zagrać, pokazali czym jest Black Metal i jak należy go grać i poszli w piździec. Pewni siebie i bezbłędni. I Watain choćby odpalił 1000 świec nigdy nie zrobi takiego klimatu, że skóra na chuju cierpnie jak wtedy gdy słyszysz Mdłości I+II na żywo. Watain jest w ciężkiej dupie w konfrontacji z tym absolutnie kompletnym tworem polskiego BM.PureHate pisze:[...] a Mgła jako gwiazda wieczoru uważam podeszła troszkę olewczo do publiczności.
"Dla mnie to jest naród zesrany a nie naród wybrany".
- Piotr Rybak
- Piotr Rybak
- 29a
- zaczyna szaleć
Pelna rzucal? no chyba go pojebalo! Przeciez to sie moglo rozlac!PureHate pisze:Zawiodłem się na niektórych użytkownikach masterfula (konkretnie jednym),którzy napierdoleni rzucali butelkami po lokalu (plastikowe,ale jednak).Prawie taką butelką dostałaby moja dziewczyna w twarz i gdyby nie to,że o całej sytuacji dowiedziałem się 15 minut po zdażeniu to gwarantuje,że kolesiowi bym tam srogo wpierdolił.Niebęde rzucał ksywkami bo to nie o to chodzi.
edit: wszystko przez tę pijaną hołotę!
Ostatnio zmieniony 06-05-2012, 21:34 przez 29a, łącznie zmieniany 1 raz.
http://facebook.com/terrorcorepl - polski kurwa terror!
- Scaarph
- zahartowany metalizator
jezusmaria, zlądowałem dopiero. medico peste nie widziałem, deus mortem absolutnie ROZKURWIŁO, bestisl raids jak zwykle w sumie ROZKIRWIŁO, bop ROZJEBAŁO - zajebisty występ, a mgła siała ZNISZCZENIE totalne. kurwa, co zas gig. warto było się tłuc przez pół świata. po nocach mi się śniło będzie. hail ci co byli
-
http://soundterrorshots.blogspot.com/ - koncertowe zdjęcia
http://maciejmutwil.blogspot.com/ - przemysłowe zdjęcia
http://maciejmutwil.blogspot.com/ - przemysłowe zdjęcia
-
PS
Znacie kolesia co sprzedawał płyty na wejściu miałem wziąść od niego dwie sztuki,ale już niezdążyłem bo była kolejka a ja musiałem lecieć ?
Znacie kolesia co sprzedawał płyty na wejściu miałem wziąść od niego dwie sztuki,ale już niezdążyłem bo była kolejka a ja musiałem lecieć ?
-
- postuje jak opętany!
Leszek Wojnicz-Sianożęcki, ale on chyba na codzień nie para się sprzedażą płyt
Hjertet mitt slår i mørket
-
leszek z holy death
https://www.facebook.com/kontaminationvvv" onclick="window.open(this.href);return false;
- Foxhound
- postuje jak opętany!
Na koncertach często ma stoisko. na allegro też działa - http://allegro.pl/show_user.php?uid=9653711atr pisze:Leszek Wojnicz-Sianożęcki, ale on chyba na codzień nie para się sprzedażą płyt
-
- postuje jak opętany!
no tak bywa, ale raczej nie na masową skalęConflagrator pisze:Na koncertach często ma stoisko. na allegro też działa - http://allegro.pl/show_user.php?uid=9653711atr pisze:Leszek Wojnicz-Sianożęcki, ale on chyba na codzień nie para się sprzedażą płyt
Hjertet mitt slår i mørket
- Block69
+2Conflagrator pisze:Groza. To dlatego, że mnie nie było :DMorph pisze: Zostało jeszcze półtora litra, ale jakoś chętnych po koncercie nie było :D.
PENIS METAL
-
zbrodniarzu, prośba. dawno nie widziałem tylu zwłok w tak krótkim czasie. gdybyś był, byłbyś tylko jednym z wielu:D najśmieszniej brzmiały teksty w stylu "nie no ja dzisiaj dużo nie piję" a po godzinie-dwóch typ rozjebany jak dom w armenii. jednemu panu nawet nie przeszkadzało spać pod sceną na podłodze pośród nakurwiających ludziConflagrator pisze:Groza. To dlatego, że mnie nie było :DMorph pisze: Zostało jeszcze półtora litra, ale jakoś chętnych po koncercie nie było :D.
https://www.facebook.com/kontaminationvvv" onclick="window.open(this.href);return false;
- Scaarph
:DDDDDVitriol pisze: typ rozjebany jak dom w armenii
-
skarfu albo mi się coś w przeglądarce jebie albo w PM odpisałeś tą samą wiadomością, co wcześniej. może coś się pierdoli, bo mi nie znika info "1 new message"
edit: pierdolić, miałem zapchaną skrzynkę
edit: pierdolić, miałem zapchaną skrzynkę
- white_pony
tak było :)Morph pisze:Mogłem to być ja, gdyż zdarza mi się rzucać pustymi plastikowymi butelkami w których uprzednio znajdowało się pół litra wódki.
mgła, medico peste i deus mortem podobały mi sie najbardziej. BoP tez ok, a bestal raids mnie nie bierze.
do not make equal what is unequal
- Ihasan
- rasowy masterfulowicz
- Kontakt:
Wizualki były na Deusie?Scaarph pisze:jezusmaria, zlądowałem dopiero. medico peste nie widziałem, deus mortem absolutnie ROZKURWIŁO, bestisl raids jak zwykle w sumie ROZKIRWIŁO, bop ROZJEBAŁO - zajebisty występ, a mgła siała ZNISZCZENIE totalne. kurwa, co zas gig. warto było się tłuc przez pół świata. po nocach mi się śniło będzie. hail ci co byli