SHINING
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- choronzon14
- postuje jak opętany!
Re: SHINING
wokal jest przeokrutny. po prostu nie pasuje, widocznie lizanie z innymi gejusami szkodzi na migdalki.
I will burn alright
- vicek
- zahartowany metalizator
wtf
- HobGoblin
- zaczyna szaleć
Nudne. A ten ich frontman jest jak emo - dzieciak. Jon z Dissection nie pierdolił o śmierci, po prostu się zajebał, a ten stęka i stęka, a dalej katuje nas swoją nudną, wtórną muzyką. Moje pierdy sa bardziej "depressive" od tego całego bandu wesołków a rebours. Rzekłem.
Ceterum censeo Mosquam delendam esse.
- Blackwinged
- postuje jak opętany!
- Kontakt:
Dobry tekst hehe.W sumie nie wiem jak można b.dobry 3lp nagrać i split z Dolorian,a potem taką kupę nagrywać od tego czasu.To ja już wolę sto razy lepszy taki np. Bloodline.
Destroy your life for Noisecore!
-
- mistrz forumowej ceremonii
Goblin przesadza, ale jednocześnie ma trochę racji. tak gdzieś koło czwartej-piątej płyty się skończyli, wcześniejsze są w porządku.
- twoja_stara_trotzky
trzecia i czwarta (szczególnie czwarta) są najlepsze. później już słabiej. wcześniej zresztą też.
-
no mnie się trójka najbardziej podoba
- Ihasan
- rasowy masterfulowicz
- Kontakt:
Nie znaczy źle.twoja_stara_trotzky pisze:trzecia i czwarta (szczególnie czwarta) są najlepsze. później już słabiej. wcześniej zresztą też.
Wg mnie VI i V warte uwagi, a i ostatnia ma swój klimat.
V zajebista, VI też bardzo fajna. VII nie słyszałem, ale nie podoba mi się kierunek, w którym to wszystko idzie.
- HobGoblin
- zaczyna szaleć
Bluźnisz porównując Shining do Bloodline. Te kapele dzieli przepaść nie do przeskoczenia dla strażackiej orkiestry Kvafortha.Blackwinged pisze:Dobry tekst hehe.W sumie nie wiem jak można b.dobry 3lp nagrać i split z Dolorian,a potem taką kupę nagrywać od tego czasu.To ja już wolę sto razy lepszy taki np. Bloodline.
Ceterum censeo Mosquam delendam esse.
- Morbid Marcin
- weteran forumowych bitew
nowe nagrania ;))
http://www.inferno.fi/inferno-tarjoaa-k ... r-ep-7565/
http://www.discogs.com/seller/morbidmarcin?limit=50 NOWE RARY SIĘ CZAJĄ....
- Scaarph
piątka spoko, potem jeszcze z rozpędu vi i vii kupiłem, ale zdaje mi się, że chyba już nawet zapomniałem posłuchać. i tak wolę trójkę.
edit: pojebało mi się. miałem na myśli "czwórka spoko, potem jeszcze z rozpędu kupiłem..." ale już sam nie wiem co nawet w takim wypadku.
edit: pojebało mi się. miałem na myśli "czwórka spoko, potem jeszcze z rozpędu kupiłem..." ale już sam nie wiem co nawet w takim wypadku.
- Nerwowy
Jeśli chodziło o VI jednak to faktycznie nic się nie stało, bo V to ostatnia dobra płyta tych herbatników.
De Mysteriis Dom Niggeriis
Slayer to kał i ogólnie rzecz biorąc beznadziejna kapela.
- Random Apex
Całkiem w porządku, ale jakoś nie czuję parcia na twórczość tego zespołu - nigdy nie zauważyłam u siebie zbyt dużego zachwytu oraz chęci wzdychania do Kvarfortha, a także do jego dokonań muzycznych.Morbid Marcin pisze:nowe nagrania ;))
You've got nothing to lose but your lives.
- maciek z klanu
do VI wlacznie akceptuje ten zespol w calosci (mielizny sa dopiero na 6tce, ale jeszcze moze byc) dalej nie tykam :) no moze 7 kupie kiedys ale dalej nie chce !!! oczywiscie do 5tki wszystko bdb !!
Jestem Maciek, szukam klanu.Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo
- Ihasan
- rasowy masterfulowicz
- Kontakt:
ale kurwa namieszał w tym poście :)maciek z klanu pisze:do VI wlacznie akceptuje ten zespol w calosci (mielizny sa dopiero na 6tce, ale jeszcze moze byc) dalej nie tykam :) no moze 7 kupie kiedys ale dalej nie chce !!! oczywiscie do 5tki wszystko bdb !!
- maciek z klanu
no ze do 6tki akceptuje, ale 6tka to juz nie to co do piatki włacznie. czyli od 1-5 jest zajebiscie, 6tka taka se, ale sluchalna :)
Jestem Maciek, szukam klanu.Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo
- COFFIN
DCI Hunt pisze:VII nie słyszałem
Mnie tam się ta płyta po prostu podoba;)Ihasan pisze: ostatnia ma swój klimat.
'Come the Blessed Madness'
- zekke
coz za wybitnie spierdolone kawalki. pierwszy sie broni jeszcze jakims sposobem, chociaz ten band gra teraz pop rock, a pop rock/metal grac tak aby nie bylo to mega gowno wymaga wiecej wyczucia niz grajac po prostu przecietny metal.
- hvk
- rozkręca się

Panu wraz z wagą skoczyło też chyba mniemanie o sobie.
"And only the locusts shall sing / At the end of the day"