dokładnie. Generalnie wchuj zajebistych dźwięków jest na tym splicie w wykonaniu IWultravox pisze:A dlaczego nie? Zajebisty materiał. Nie należę do frakcji "jak nie napierdalają to chujnia" ;) Jak dla mnie mogliby dalej iść w tę stronę.vicek pisze:rozumiem ze nie chodzi tobie o infernal war z splitu z machiną wojenną
MGŁA
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Ihasan
- rasowy masterfulowicz
- Kontakt:
Re: MGŁA
-
- weteran forumowych bitew
Dziękuję, że na poparcie mojego wniosku wymieniłeś słabsze płyty od najnowszej Mgły.ultravox pisze:Zważywszy choćby na ostatnie wydawnictwa Azarath, Cultes des Ghoules, Bestial Raids, Furia, Infernal War, KSM, Seaguls Insane... czy Doombringer trzeba naprawdę złej woli, żeby dojść do takiego wniosku.kakademona pisze:jakaś taka przekora tylko , nic innego, mozna tej płycie "zarzucać" wszystko, zbytnia meledyjnośc, łatwośc i takie tam, ale z czasem wielu dojdzie do wniosku ,ze od lat nie było w Bolanda lepszego albumu.
Jednocześnie zgadzam się, że trzeba mieć coś z uszami, żeby w "norweskim do bólu" graniu usłyszeć szwedzkie melodyjki.
Przypomina mi to sytuację z mistrzostw w piłce nożnej w Korei kiedy prosiłem znajomego Wietnamczyka, żeby tłumaczył mi koreańskie napisy.
- Sova
- rasowy masterfulowicz
- Sova
- rasowy masterfulowicz
-
- postuje jak opętany!
- Adrian696
- zahartowany metalizator
który to znów zmienił nicka :) zaraz Cie zjebiemy zes neofita i tak sie to skonczy ;)DCI Hunt pisze: Po co? Myślę, że adres tego portalu sam na nie odpowiada :D
Drone pisze:Dla mnie (dla mnie!) pozostajesz zjebem i oficjalnie wciągam cię na listę wrogów.
- Block69
- zahartowany metalizator
# Żółta kartka dla MV i NH za wybitnie skromne wydanie w wybitnie chujowej cenie. Nie znam dokładnie kosztów, nie wiem, czy w cenie płyty siedzi koszt studia. Wiem jednak, że 30 zeta w detalu za wydawnictwo, które kosztuje w produkcji poniżej 5 zeta to przesada. Nowa płyta Kreator’a, zapowiadana na czerwiec jest tańsza!
Hahaha. Jak kolejna płyta MGŁA bydzie droższa niż 10zł to oprócz 4 żółtej kartki jeszcze M.V. zostanie okrzyknięte rip offem :D
Hahaha. Jak kolejna płyta MGŁA bydzie droższa niż 10zł to oprócz 4 żółtej kartki jeszcze M.V. zostanie okrzyknięte rip offem :D
PENIS METAL