A ja muszę wyjść przed 14tą. Marzy mi się porządna wiosenna burza z piorunami. Jakieś tam chmury już widać za oknem heheAlsvartr pisze:Bzdury. Jak juz musi byc lato to tak żeby ze 20 stopni było maksymalnie. Przy takiej pogodzie jak dzisiaj z domu sie da wyjsc dopiero pod wieczór.
DŁUGI WEEKEND
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
-
- mistrz forumowej ceremonii
Re: DŁUGI WEEKEND
-
to dopiero nonsens :) nie da się wyjść? jakoś siedzę sobie w ogrodzie, pod drzewkiem, w zasięgu ręki mam napoje chłodzące, wieje lekki wietrzyk i jest idealnie. w ogóle nie męczy ta pogoda. inna sprawa gdybym musiał zapierdalać do roboty, czy szwędać się po jakichś nagrzanych blokowiskach, ale to mi akurat nie grozi.Alsvartr pisze:Bzdury. Jak juz musi byc lato to tak żeby ze 20 stopni było maksymalnie. Przy takiej pogodzie jak dzisiaj z domu sie da wyjsc dopiero pod wieczór.
- olo1972
- postuje jak opętany!
A mnie absolutnie:)W tym roku mahoniowy będę wcześniej niż zwykle:)Loathe pisze:Też słońce wkurwia mnie niemiłosiernie.
-
Ty draniu!!!;)Heretyk pisze:siedzę sobie w ogrodzie, pod drzewkiem, w zasięgu ręki mam napoje chłodzące.
- beastov23
- weteran forumowych bitew
Ja Ci dam burzę!!! >:3est pisze:A ja muszę wyjść przed 14tą. Marzy mi się porządna wiosenna burza z piorunami. Jakieś tam chmury już widać za oknem heheAlsvartr pisze:Bzdury. Jak juz musi byc lato to tak żeby ze 20 stopni było maksymalnie. Przy takiej pogodzie jak dzisiaj z domu sie da wyjsc dopiero pod wieczór.
maximum walrus yields maximum walrus
:3
:3
-
No dobra, niekoniecznie w tę dłuuugą majówkę, aż takim chamem to nie jestem. Lubię jednak jak trochę pogrzmi i popada na wiosnę.
-
- rasowy masterfulowicz
- yossarian84
- rasowy masterfulowicz
No pewnie że tak. Podziwiam ludzi którzy lubią i wytrzymują upały. Ja osobiście bardzo źle je znoszę i nie lubię jak mi sie jaja gotują :/Alsvartr pisze:Bzdury. Jak juz musi byc lato to tak żeby ze 20 stopni było maksymalnie. Przy takiej pogodzie jak dzisiaj z domu sie da wyjsc dopiero pod wieczór.
- Lykantrop
Svantevith's storming near the Baltic!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1111est pisze:A ja muszę wyjść przed 14tą. Marzy mi się porządna wiosenna burza z piorunami. Jakieś tam chmury już widać za oknem heheAlsvartr pisze:Bzdury. Jak juz musi byc lato to tak żeby ze 20 stopni było maksymalnie. Przy takiej pogodzie jak dzisiaj z domu sie da wyjsc dopiero pod wieczór.
Only pierwsze bicia are real!
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
-
Na południu bez mała już grzmi.
-
- zahartowany metalizator
a u mnie noca jeszcze gorzej niz za dnia :DSo_It_Is_Done pisze:Kolejny dzień pierdolonego skwaru. Trzeba przestawić się na tryb nocny.
- Riven
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
- Kontakt:
Hujowo się biega przy 30 stopniach. I nic nie chce się robić. Jebac lato, ono jest dobre tylko jak nie ma nic do zrobienia i się pije zimne browary.
this is a land of wolves now
- Glene
Idealna temperatura dla bialego czlowieka to 20 stopni w cieniu:D. Nienawidze upalow, a w dodaku dziewczyna wymyslila sobie aktywne spedzanie weekendu i musze po lasach na kacu ganiac. Dobrze,z e wieczorem grill i napoje chlodzace.
Tak właśnie. Więcej niż 20 to jest dobre tylko jak nad wodą siedzisz, tzn jak wychodzisz z wody żeby się znów napić.
- Loathe
- postuje jak opętany!
W Gorzowie burza jak ja cie pierdole. Czysty Diabeł.
Nic, naprawdę nic nie pomoże
jeśli Ty nie pomożesz dziś miłości
jeśli Ty nie pomożesz dziś miłości
- H-K44
Padłem. ;-Dmetalized pisze: Mialem tak na matematyce haha lista ( taka analogowa pisana wędliniarzem, znaczy tym no , długopisem heh)
I believe whatever doesn't kill you, simply makes you... Stranger
- empir
jo nie jest robotny ino zatrudniony u pierdolonego kapitalisty któremu zbiero się na wpierdol ;)maciek z klanu pisze:empir pisze:Niestety ale wolne mam tylko 1 i 3 maja :(
+ ja :)) a to dlatego ze my na slasku robotni chlopcy jestesmy, nie to co ci warszawiacy !!!! :))
- empir
SROGOKurt pisze: http://www.youtube.com/watch?v=HCO9tB06r8c
- COFFIN
W Szczecinie też zaraz przyjebie.Loathe pisze:W Gorzowie burza jak ja cie pierdole. Czysty Diabeł.

'Come the Blessed Madness'
- empir
ucieszy mnie jutro bardzo zdrowe pierdolnięcie z nieba