Judas Priest - Nostradamus
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Gore_Obsessed
- zahartowany metalizator
Re: Judas Priest - Nostradamus
Tak czy siak faktyczny koniec tego Wielkiego Zespołu.
Only SŁUCHANIE płyt is real!
- Nerwowy
Niech chociaż papież umrze.
De Mysteriis Dom Niggeriis
Slayer to kał i ogólnie rzecz biorąc beznadziejna kapela.
- Maleficio
- Kontakt:
- Block69
- Alsvartr
- rasowy masterfulowicz
Gore_Obsessed 20-04-2011 pisze:Tak czy siak faktyczny koniec tego Wielkiego Zespołu.
Za szybko chyba Pan wyrok wydał Panie Mańku. ;)Gore_Obsessed 15-04-2012 pisze:Tak, koncert zajebisty. Nie mam pytań. Dla mnie highlightem było doskonałe wykonanie "Blood red skies". Od spełniających rolę zapowiedzi, pełzających po suficie czerwonych laserów wiedziałem, że tak będzie.
Zagrali chyba dwie i pół godziny i jeśli mogę mówić o jakimkolwiek niedosycie to dlatego, że zabrakło: "Some Heads Are Gonna Roll", "Night Comes Down", "Out in the Cold", "I'm a rocker" i "One Shot at Glory", tym bardziej, że grali nieco z "Nostradamus", którego nawet nie znam. W każdym razie zespół w doskonałej formie, oprawa show na najwyższym poziomie i oby do następnego roku.
“I cannot begin to describe how much I don’t care." - Dylan Moran
- jaszyn
- postuje jak opętany!
kregozmyk pisze:lol jaka promocja. Czyli za rok kolejna trasa:)
Tak dużej trasy pewnie już nie zrobią, koncerty promujące nową płytę pewnie będą i czuję że na jeden wpadną do nas.Block69 pisze:W tym roku nowa płyta, a koncertów też nie braknie :)
-
Heretyk
- mistrz forumowej ceremonii
kurwa, oby tak było
- vicek
zaraz to będzie nowa płyta o0?
- Nerwowy
Lepiej nie.
De Mysteriis Dom Niggeriis
Slayer to kał i ogólnie rzecz biorąc beznadziejna kapela.
- Block69
Tak, tak. Większa część materiału jest już gotowa. Tym razem będzie klasycznie z tradycyjnym podejściem do tematu.
PENIS METAL
- Lykantrop
Jeśli mają nagrać coś na poziomie "Angel of Retribution" to czemu nie... Lachy na nich nie położyłem, chociaż za "Nostradamus" to powinni fanów przepraszać z pozycji klęczącej.
Only pierwsze bicia are real!
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
- vicek
A ja bardzo lubię ten album, przecież to fajna muzyka, ale w sumie fakt to nie Judasy. Ogólnie wszystkie z Halfordem lubię, a na samym szczycie jest "Sad wings of destiny".
- Lykantrop
Fajna muzyka to, to może być tylko z punktu widzenia fana Hammerfall i Rhapsody :-)
Only pierwsze bicia are real!
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
-
est
Nawet jak nagrają jakąś chujnię to zawsze gorszy będzie nowy Running Wild.
- Gore_Obsessed
Bez dwóch zdań! :)Alsvartr pisze:Gore_Obsessed 20-04-2011 pisze:Tak czy siak faktyczny koniec tego Wielkiego Zespołu.Za szybko chyba Pan wyrok wydał Panie Mańku ;)Gore_Obsessed 15-04-2012 pisze:Tak, koncert zajebisty. Nie mam pytań. Dla mnie highlightem było doskonałe wykonanie "Blood red skies". Od spełniających rolę zapowiedzi, pełzających po suficie czerwonych laserów wiedziałem, że tak będzie.
Zagrali chyba dwie i pół godziny i jeśli mogę mówić o jakimkolwiek niedosycie to dlatego, że zabrakło: "Some Heads Are Gonna Roll", "Night Comes Down", "Out in the Cold", "I'm a rocker" i "One Shot at Glory", tym bardziej, że grali nieco z "Nostradamus", którego nawet nie znam. W każdym razie zespół w doskonałej formie, oprawa show na najwyższym poziomie i oby do następnego roku.
Only SŁUCHANIE płyt is real!
- Kurt
- rasowy masterfulowicz
Halford z pocycji klęczącej to nie... przynajmniej ja tego nie widzę. Ale co kto lubi ;)Lykantrop pisze:Jeśli mają nagrać coś na poziomie "Angel of Retribution" to czemu nie... Lachy na nich nie położyłem, chociaż za "Nostradamus" to powinni fanów przepraszać z pozycji klęczącej.
The madness and the damage done.
- mad
- weteran forumowych bitew
Czekam na nowa płytkę z zapartym tchem. Mam do nich słabość, nawet "Nostradamusa" nie uważam za coś złego.
No dobra, idę po piwko.
No dobra, idę po piwko.
- Dragazes
- w mackach Zła
Zgadzam się, że Nostradamus to nie do końca JP, ale jak sobie słuchałem dla przypomnienia przed koncertem to nawet podobało mi się. W niektórych miejscach gitary fajnie grają. Na 100% nie zrobią 2 takiego albumu, więc nie ma co się martwić o nową płytę. Gdzieś czytałem, że Halford wspominał, że nowa płyta to będzie coś pomiędzy Painkillerem a British Steel.
Should the compact Disc become soiled by fingerprints, dust or dirt, it can be wiped with a clean and lint free soft, dry cloth. If you follow these suggestions, the Compact Disc will provide a lifetime of pure listening enjoyment.
-
Nothingface
- postuje jak opętany!
Album bez Downinga?
- Dragazes
- w mackach Zła
Nowy album będzie bez K.K. Chyba, że wróci do zespołu, nigdy nic nie wiadomo.
Should the compact Disc become soiled by fingerprints, dust or dirt, it can be wiped with a clean and lint free soft, dry cloth. If you follow these suggestions, the Compact Disc will provide a lifetime of pure listening enjoyment.