The Body - All The Waters Of The Earth Turn To Blood
W ubiegłym roku wydali nową płytę, której jeszcze nie słyszałem, dlatego na tapecie poprzedni długograj. Mocną stroną na pewno są wokale kreujące chory klimat całości, nieco kojarzące się z tymi na Death - Pierce Me (żeby nie szukać daleko).
Bell Witch - s/t (demo 2011) http://bellwitch.bandcamp.com
Wolne, ocierające się o drone granie, do tego trochę filmowych sampli (V jak Vendetta?). Przyjemne.
Prepare Sarin! Prepare Sarin! Immediately poisonous gas weapons will fill the place.
Spray! Spray! Sarin, the brave Sarin!
dzikens pisze:The Body - All The Waters Of The Earth Turn To Blood
W ubiegłym roku wydali nową płytę, której jeszcze nie słyszałem, dlatego na tapecie poprzedni długograj. Mocną stroną na pewno są wokale kreujące chory klimat całości, nieco kojarzące się z tymi na Death - Pierce Me (żeby nie szukać daleko).
Nową? O, to trzeba będzie sprawdzić. Poprzedni długograj oczywiście został zlany (chyba jedna osoba coś tam skrobnęła). ;).
No, kurwa, teraz będzie coś bezkompromisowego. Odgrzebałem to dzisiaj i zastanawiam się czemu do chuja tak żadko wracam do tego zespołu.
Dad They Broke Me pochodzili z Australii (rozpadli się w 2010 r. po przeprowadzce perkusisty do Japonii). Znam tylko jedną EP-kę pt. "Lack" z 2007 r., znajduje się na niej ekstremalny i chaotyczny w brzmieniu sludge z mocnymi noise'owymi i grindcore'owymi naleciałościami. Często mówi się o nich jako o The Jesus Lizard muzyki sludge. Kolejna rzecz nie dla pizd, cymbałów i leszczy. :D
Cała EP-eczka do odsłuchania tutaj.
01 - Iron Sun
02 - Dead Shot
03 - Extinction of Thought
04 - Spat Out Rotten
Ostatnio zmieniony 11-06-2012, 20:59 przez megawat, łącznie zmieniany 1 raz.
"Funkcjonariusze po wstępnych oględzinach poćwiartowanych i nagich zwłok stwierdzili, że morderca musiał być szczególnym zboczeńcem".
spodziewalem sie jebniecia na miare wielkiego GOATSBLOOD. w tym ostatnim takze pomieszano wplywy grindcore / sludge, wokalista paraduje w koszulce BLASPHEMY a za konsoleta podczas sesji DRULL siedzial STEVE AUSTIN.