Przed odsiadką miał podobne i tempo i zapowiadał nawet 2 LP na rok. On taki płodny zawsze był.PureHate pisze:wydaje nowości jak opętany.
BURZUM
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- empir
- zahartowany metalizator
Re: BURZUM
dawno nie ruchali ;)
- Anthropophagus
- w mackach Zła
- Lokalizacja: Kondominium Rosyjsko-Niemieckie pod Żydowskim zarządem powierniczym
Zajebista jest nowa płyta! Nie mogę się doczekać kiedy postawie ją na półce obok zajebistego 'Belus' i przezajebiście genialnego 'Fallen'!!!:-) Dziękuje Boże, że istnieje Scaldic Metal!!!:-)
Ja pierdolę jak się czyta takie bzdury to się człowiekowi normalnie chce nasrać na sedes.PureHate pisze:Nowy to straszna lipa nawet większe niż Fallen.Widzę,że Vargi ostro zbija kasę i wydaje nowości jak opętany.
"Dla mnie to jest naród zesrany a nie naród wybrany".
- Piotr Rybak
- Piotr Rybak
- empir
Ja to bym mu za takie komentarze nasrał na wycieraczkę w imię black metalu
- 0ms
- rasowy masterfulowicz
Taka kase zbija, ze na buty go nie stac i w lesie zamieszkal:

-
- świeżak
Nie widzę w tym nic śmiesznego.
- shagwest
- zaczyna szaleć
- Castor
- weteran forumowych bitew
- nicram
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
^Spokojnie. Wielkie dzieła zawsze wzbudzają tego tupu kontrowersje...
all the monsters will break your heart
- Tymothy
- postuje jak opętany!
Ze śmiechu az się z fotela spierdoliłem... jak nic kandydat do złotych war masterfula w tym miesiącu, a nawet kwartale.nicram pisze:^Spokojnie. Wielkie dzieła zawsze wzbudzają tego tupu kontrowersje...
Hello darkness, my old friend
- vicek
macie problem bo chcieliście black metal a dostaliście scaldic metal , płyta jest dobra w chuj , szczególnie druga połowa , piękna muzyka
- Kurt
- rasowy masterfulowicz
Widzę, że powoli klaruje się sytuacja podobna do tej po ukazaniu się nowego krążka Morbid Angel. To jest, albo nowa płyta się podoba bezgranicznie, albo jest jebana od góry do dołu, albo niektórzy twierdzą, że jest najzwyczajniej w świecie średnia - ani wybitna ani przesadnie mierna - która to postawa jest jebana przez zwolenników pierwszego poglądu, no bo przecież jest albo tak albo tak. Żadnych półśrodków ;)
Żeby nie było, dla mnie ta płyta też jest średnia. Taka muzyka do mnie nie trafia, żeby nie powiedzieć, że mnie nudzi; ale jestem w stanie zrozumieć, że się komuś podoba takie nudne jęczenie. Natomiast geniuszu na tej płycie zdecydowanie nie odnotowałem. Ja to jestem ;)
Żeby nie było, dla mnie ta płyta też jest średnia. Taka muzyka do mnie nie trafia, żeby nie powiedzieć, że mnie nudzi; ale jestem w stanie zrozumieć, że się komuś podoba takie nudne jęczenie. Natomiast geniuszu na tej płycie zdecydowanie nie odnotowałem. Ja to jestem ;)
The madness and the damage done.
- So_It_Is_Done
- rasowy masterfulowicz
Ten recenzent, Bartosz Cieślak, ma poważny problem. Powinien przestać pisać.
Dziękuję Boże, że istnieje black metal.
- Tymothy
- postuje jak opętany!
Można ten album lubić, albo nie, ale nazywać go wybitnym to dla mnie gruba przesada.vicek pisze:macie problem bo chcieliście black metal a dostaliście scaldic metal , płyta jest dobra w chuj , szczególnie druga połowa , piękna muzyka
- So_It_Is_Done
- rasowy masterfulowicz
Wybitny jest napewno, ale czy jest genialny? Chyba nie, jak każdy Burzum.
Dziękuję Boże, że istnieje black metal.
- white_pony
- weteran forumowych bitew
nie powiem ze nowa plyta jest jakaś niewiadomo jak cudowna, ale słucham z przyjemnoscia. mysle ze zyskałaby duzo jakbym znał norweski. nierówna jest, sporo dłużyzn ale nadal uwazam ze to dobra płyta. dosyć dobrze mi wchodzą te nowe burzumy, moze po za "from the depths of darkness" ale mimo wszystko raczej słucham starych. i wolałbym jakby varg nie wypluwał tych albumów tak jeden za drugim bo mozna by go posądzić o desperacje. na takie rzeczy jak nowe burzum lubie sobie poczekać i poprzebierać girami.
do not make equal what is unequal
- ultravox
Ja też mam poważny problem z tą płytą i zgadzam się z panem recenzentem ;) Ale jak komuś się ta płyta podoba to luz, co kto lubi...
- Tymothy
- postuje jak opętany!
Sorka, pomylilem sie i zamiast "wielkie dzielo" napisalem "wybitny" to tak w gwoli erraty. :)So_It_Is_Done pisze:Wybitny jest na pewno, ale czy jest genialny? Chyba nie, jak każdy Burzum.