A czy King Crimson nagrało coś bez Frippa, żeby dało się to jakoś porównać?twoja_stara_trotzky pisze:A Mopthers of Invention to Zappa?535 pisze:@Trocki
jajajajaj....
E
MAYHEM to Euro?
a The Doors to Jim Morrison?
a King Crimson to Robert Fripp?
ten ostatni przykład jest idealny. Prosiaczek był jak Fripp.
VOIVOD
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Kurt
- rasowy masterfulowicz
Re: VOIVOD
The madness and the damage done.
-
535
Tylko, czy to z góry ma skreślać nowy album? Przecież nikt (o zdrowych zmysłach) nie czeka na to, że VOIVOD porzuci linię Mózgu. To tak jak..., miałem dobry przykład , ale nie, zachowam go dla siebie (tym razem). Ja wolę kontynuację w stylu V, niż męczenie buły 99,5% zespołów metalowych z tamtych i obecnych lat.twoja_stara_trotzky pisze:A Mopthers of Invention to Zappa?535 pisze:@Trocki
jajajajaj....
E
MAYHEM to Euro?
a The Doors to Jim Morrison?
a King Crimson to Robert Fripp?
ten ostatni przykład jest idealny. Prosiaczek był jak Fripp.
-
535
I jeszcze jedno. Zwróćcie uwagę na zachowanie publiki. Te pizdy powinny być stamtąd usunięte, za pasywność.
- twoja_stara_trotzky
- mistrz forumowej ceremonii
ja nie skreślam nowego albumu, ja po prostu stwierdzam FAKT. to pewnie będzie fajna płyta nagrana dokładnie tak, aby zadowolić fanów. iskry bożej nie będzie. po prostu. zresztą nie było jej już od Phobos, więc w sumie wsio rawno.
-
535
To też napisałem wyraźnie w komentarzu do Twego stwierdzenia o tribute. Z FAKTAMI się nie dyskutuje. Ciepłej wody nie wymyślą, jak mawia pewien zawodnik z 20 na koszulce. Prócz tego, że mnie to dalej bawi, ogólnie się zgadzam. Może jestem fanem?
- nicram
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Od Phobos nie było iskry? Kurwa chętnie wziąłbym podpałkę na grilla i upiekł Cię słuchając Twoich wrzasków na muzycznym tle Phobos właśnie!twoja_stara_trotzky pisze:ja nie skreślam nowego albumu, ja po prostu stwierdzam FAKT. to pewnie będzie fajna płyta nagrana dokładnie tak, aby zadowolić fanów. iskry bożej nie będzie. po prostu. zresztą nie było jej już od Phobos, więc w sumie wsio rawno.
all the monsters will break your heart
- 0ms
- rasowy masterfulowicz
lolnicram pisze:Od Phobos nie było iskry? Kurwa chętnie wziąłbym podpałkę na grilla i upiekł Cię słuchając Twoich wrzasków na muzycznym tle Phobos właśnie!twoja_stara_trotzky pisze:ja nie skreślam nowego albumu, ja po prostu stwierdzam FAKT. to pewnie będzie fajna płyta nagrana dokładnie tak, aby zadowolić fanów. iskry bożej nie będzie. po prostu. zresztą nie było jej już od Phobos, więc w sumie wsio rawno.
- vicek
- zahartowany metalizator
Każda ich płyta jest bardzo dobra z iskrą "borzą", a nawet więcej i to jest FAKT. :Dtwoja_stara_trotzky pisze:ja nie skreślam nowego albumu, ja po prostu stwierdzam FAKT. to pewnie będzie fajna płyta nagrana dokładnie tak, aby zadowolić fanów. iskry bożej nie będzie. po prostu. zresztą nie było jej już od Phobos, więc w sumie wsio rawno.
- 0ms
- rasowy masterfulowicz
Oho, trocki stworzyl potwora. ;)
- Zenek
- weteran forumowych bitew
nie tylko nie było iskry ale np. takie Infini to nudne gówno. Katorz jeszcze fajny był, ale Infini to zieeeeeeeeeeeeeeew długi.

- vicek
- zahartowany metalizator
nie no jak kogos gitara nudzi to okej
- ramonoth
- rasowy masterfulowicz
Jeśli było to sorry :)
-
535
Pierdolisz Zenon. Posłuchaj tej płyty odpowiednio głośno. Może nie jest to wielkie odkrycie, ale brzmienie i przyzwoite kompozycje pozwalają cieszyć się tym albumem. Poza tym, uważam, że ten kto w taki sposób formułuje opinie (nie tylko o tym zespole) powinien koniecznie sprawdzić, czy nie ma gówna zamiast mózgu.Zenek pisze:nie tylko nie było iskry ale np. takie Infini to nudne gówno. Katorz jeszcze fajny był, ale Infini to zieeeeeeeeeeeeeeew długi.
- beastov23
- weteran forumowych bitew
Uploaded on Jun 1, 2010ramonoth pisze:Jeśli było to sorry :)
Nigdy tego nie było, nie przepraszaj.
maximum walrus yields maximum walrus
:3
:3
- Riven
- Kontakt:
W tym wypadku nie ma co sprawdzać, dla niego killing technology ma kiepskie brzmienie. :-D535 pisze:Pierdolisz Zenon. Posłuchaj tej płyty odpowiednio głośno. Może nie jest to wielkie odkrycie, ale brzmienie i przyzwoite kompozycje pozwalają cieszyć się tym albumem. Poza tym, uważam, że ten kto w taki sposób formułuje opinie (nie tylko o tym zespole) powinien koniecznie sprawdzić, czy nie ma gówna zamiast mózgu.Zenek pisze:nie tylko nie było iskry ale np. takie Infini to nudne gówno. Katorz jeszcze fajny był, ale Infini to zieeeeeeeeeeeeeeew długi.
Inb4 wrzuty ad personam
this is a land of wolves now
- twoja_stara_trotzky
akurat Infini najlepsza od czasu Phobos.
generalnie jednak do Phobos włącznie każda płyta z wyjątkiem Negatron może i dwójki, to arcydzieło, później już nie. i to są fakty.
generalnie jednak do Phobos włącznie każda płyta z wyjątkiem Negatron może i dwójki, to arcydzieło, później już nie. i to są fakty.
- Riven
- Kontakt:
tak gwoli scislosci: Negatron i dwojka sa megazajebiste. Dwojka ciut slabsza od jedynki, a Negatron wyraznie slabsza od Phobos, ale obie to 9.5/10.
this is a land of wolves now
- twoja_stara_trotzky
uważaj na kogo wylewasz nasienie oświecenia... mówili mi prorocy... nie uważałem...
- Riven
- Kontakt:
- twoja_stara_trotzky
twoja stara o świecach