The Flaming Lips - Embryonic [2009]
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- twoja_stara_trotzky
- mistrz forumowej ceremonii
Re: The Flaming Lips - Embryonic [2009]
oczywiście :DDDDDDDD
- Morph
- Kontakt:
Ależ to jest merytoryczne odniesienie się do Twojej wypowiedzi ;)Maria Konopnicka pisze:może byś wreszcie chociaż jednego sensownego posta napisał na tym forum, zamiast jak zwykle trollować i odniósł się merytorycznie do mojej powyższej wypowiedzi?Morph pisze:
A tego fragmentu:
nawet nie chce mi się treściwie komentować. Jestem jedną z może 5 osób na tym forum polecających najzajebistsze kapele.Maria Konopnicka pisze: może byś wreszcie chociaż jednego sensownego posta napisał na tym forum
Give birth to something dead
Give birth to something old
Jasne, kogo nie spotkam z forum to pyta: "a kto to jest ten Morph, bo tylko się lansuje a jeszcze nic sensownego nie napisał". A ja wtedy odpowiadam: "Mop? Nie kojarzę nikogo takiego, ale zerknę jak będę na forum". I rzeczywiście teraz skojarzyłem i widzę, że nawet 12 tys. postów napisałeś :) gratuluję :)
Myślałeś, że poza Tobą nikt nie zna Flaming Lips? :) kumpel z pracy słucha ich od kilunastu lat ;) z Voivod Ci się pomyliło, to o nich pisałem, że nikt z moich znajomych ich nie słucha :)twoja_stara_trotzky pisze:oczywiście :DDDDDDDD
- twoja_stara_trotzky
powinno się zabronić powrotów po wykasowaniu swoich postów. tyle w temacie :D
No coś Ty? Wyobrażasz sobie to forum beze mnie? Kto by tych biednych metaluchów prał na krautrocka? ;)))
- Morph
- Kontakt:
No zdemaskowałeś mnie, zamiast sensownie obrzucać błotem Prodigy, zakładać tematy o Diary of Dreams i pałować się nad kolejnymi chujowymi płytami CC czy Asphyx zakładam bzdurne tematy o jakichś tam Cave'ach, Whitehouse'ach i Bodychoke'ach. Nachalnie promuję jakiś zjebany industrial zamiast po ludzku wychwalać ostatnie Deivos czy inne Crystal Viper.Maria Konopnicka pisze:Jasne, kogo nie spotkam z forum to pyta: "a kto to jest ten Morph, bo tylko się lansuje a jeszcze nic sensownego nie napisał". A ja wtedy odpowiadam: "Mop? Nie kojarzę nikogo takiego, ale zerknę jak będę na forum". I rzeczywiście teraz skojarzyłem i widzę, że nawet 12 tys. postów napisałeś :) gratuluję :)
Ba, ten lanser tak się lansuje na nowe Revenge że aż oczy bolą!
Siedzisz w tej swojej szufladce, perspektywę masz wąską, przez przypadek ktoś Ci coś tam kiedyś wrzuci co metalowe nie jest i zgrywasz cfaniaka. I kto tu się lansuje ;)?
Napiszesz o jakiś lepszych rockowych płytach niż Embryonic, czy będzie dalej trolował ?
- ultravox
- zahartowany metalizator
Kij z "Embryonic" i rockiem... Morph w zeszłym roku polecał między innymi zajebisty Prurient i Bodychoke, więc należy mu się raczej dobre piwo niż łatka trolla.
- longinus696
- zahartowany metalizator
+1ultravox pisze:Kij z "Embryonic" i rockiem... Morph w zeszłym roku polecał między innymi zajebisty Prurient i Bodychoke, więc należy mu się raczej dobre piwo niż łatka trolla.
Ja pierdykam.... jeszcze jedną taką rewelację przeczytam i się już nie podniosę z łopatek.Maria Konopnicka pisze:Słucham sobie Embryonic po raz nie wiem już który i muszę się powtórzyć - dla mnie to najlepszy album rockowy ostatnich 20-25 lat. Kto nagrał płytę na tym poziomie?The Beatles? Rolling Stones? Pink Floyd? King Crimson? Kiedy? Przecież nie w XXI wieku? W latach 90-tych? 80-tych? Nie sądzę. Płyty równie dobrej trzeba byłoby szukać w latach 70-tych i to też nie wiem czy nie w pierwszej połowie. Coś wspaniałego...
The imagination is a muscle. It has to be exercised. Luis Bunuel
http://musicamok.pl/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://musicamok.pl/" onclick="window.open(this.href);return false;
- Morph
- Kontakt:
Nie zapominajcie o Czelsi Wilk proszę ;)
- 0ms
- rasowy masterfulowicz
LOL. Oplulem monitor :DMaria Konopnicka pisze:No coś Ty? Wyobrażasz sobie to forum beze mnie? Kto by tych biednych metaluchów prał na krautrocka? ;)))
-
- rozkręca się
Przejrzałem cały temat i nie znalazłem praktycznie żadnych informacji na temat tego, co robili The Flaming Lips przed "Embryonic". Czy ktoś się orientuje w tym temacie? Wyczytałem, że grali wcześniej jakieś Indie czy Alternative Rock, coś mi się to nie bardzo widzi. Więc jak to jest?
- Raagoon
- weteran forumowych bitew
The Flaming Lips to po pierwsze: At War With The Mystics, po drugie: Soft Bulletin i po trzecie: Yoshimi Battles The Pink Robots.
jeszcze więcej takich gównianych, nic nie wnoszących postów przeczytam i nie podniosę się z łopateklonginus696 pisze: Ja pierdykam.... jeszcze jedną taką rewelację przeczytam i się już nie podniosę z łopatek.
Tak, te płyty były bardzo fajnymi zapowiedziami "Embryonic" ich najdojrzalszej i najwspanialszej płytyRaagoon pisze:The Flaming Lips to po pierwsze: At War With The Mystics, po drugie: Soft Bulletin i po trzecie: Yoshimi Battles The Pink Robots.
-
- postuje jak opętany!
Maria - pewnie znasz ''OK Computer'' Radiohead z 1997 r.? Mysle, ze ta plyta z powodzeniem przebija ''Embryonic'' w kategorii najlepszych, rockowych plyt ostatnich 20 lat.
In God We Trust
-
- w mackach Zła
Hehe, teraz tylko czekać aż Riven tu wejdzie :D
- megawat
- weteran forumowych bitew
Niewielka byłaby to strata bo jest tu przynajmniej jedna osoba, która naprawdę srogo orientuje się w temacie krautu. ;)Maria Konopnicka pisze:No coś Ty? Wyobrażasz sobie to forum beze mnie? Kto by tych biednych metaluchów prał na krautrocka? ;)))
"Funkcjonariusze po wstępnych oględzinach poćwiartowanych i nagich zwłok stwierdzili, że morderca musiał być szczególnym zboczeńcem".
-
- w mackach Zła
Słyszałem właśnie że Maria jest jedną z dwóch osób które tak na prawdę rozumieją krautrocka.