BURZUM
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Czesław
- rasowy masterfulowicz
Re: BURZUM
Chodziło oczywiście o podziały polityczno-religijne. Holocausto był pacyfistą, Black Winds murzynem, a King Diamond pisał straszne historyjki zamiast bluźnierczo-pogańskie historyjki. Szkoda tylko że np. Varg nie poszedł na koncert Blasphemy, jak byli na trasie w Europie (bo chyba wtedy był jeszcze na wolności) i nie powiedział tym brudasom co sądzi na ich żałosny temat.
- Glene
- weteran forumowych bitew
No Blasphemy tez powinienem wziac poza nawias, zapomnialem o czarnuchu:)
- Adrian696
- zahartowany metalizator
:) stanowczo mówisz jak na kogos, kto miał wtedy 60 cm wzrostu :)Czesław pisze:Chodziło oczywiście o podziały polityczno-religijne.
ja smiem twierdzic, ze chłopaki od reniferów, wmówili sobie, ze tylko oni sa trv, ewentualnie te kapele z których czerpia oni całymi garsciami :) reszta to pozerzy, potem to nawet pozerów we własnych szeregach szukali - teraz takich neofitów tez od zajebiania
Drone pisze:Dla mnie (dla mnie!) pozostajesz zjebem i oficjalnie wciągam cię na listę wrogów.
- Glene
Chlopaki z Impaled tez lepisi nie byli bo z tego co czytalem/slyszalem to wypowiedzieli chyba za to wojne Norge:)
- Gore_Obsessed
- Glene
Moze raczej bardziej efektowni :)
Podsumowując, było to zwykłe pierdolenie nastolatków.Adrian696 pisze::) stanowczo mówisz jak na kogos, kto miał wtedy 60 cm wzrostu :)Czesław pisze:Chodziło oczywiście o podziały polityczno-religijne.
ja smiem twierdzic, ze chłopaki od reniferów, wmówili sobie, ze tylko oni sa trv, ewentualnie te kapele z których czerpia oni całymi garsciami :) reszta to pozerzy, potem to nawet pozerów we własnych szeregach szukali - teraz takich neofitów tez od zajebiania
- beastov23
Obecną sytuację można zobrazować następującym zdaniem: to zwykłe pierdolenie forumowiczów ;-))).
Jeździsz na wszystkie koncerty, by każdemu mówić co sądzisz na ich temat? Teraz rozumiem, czemu masz myszkę za 7,99.Czesław pisze:Chodziło oczywiście o podziały polityczno-religijne. Holocausto był pacyfistą, Black Winds murzynem, a King Diamond pisał straszne historyjki zamiast bluźnierczo-pogańskie historyjki. Szkoda tylko że np. Varg nie poszedł na koncert Blasphemy, jak byli na trasie w Europie (bo chyba wtedy był jeszcze na wolności) i nie powiedział tym brudasom co sądzi na ich żałosny temat.
maximum walrus yields maximum walrus
:3
- Czesław
- rasowy masterfulowicz
Zacytowałem, żebym potem jak nazwę cie debilem, miał na to podkład.beastov23 pisze:Jeździsz na wszystkie koncerty, by każdemu mówić co sądzisz na ich temat? Teraz rozumiem, czemu masz myszkę za 7,99.Czesław pisze:Chodziło oczywiście o podziały polityczno-religijne. Holocausto był pacyfistą, Black Winds murzynem, a King Diamond pisał straszne historyjki zamiast bluźnierczo-pogańskie historyjki. Szkoda tylko że np. Varg nie poszedł na koncert Blasphemy, jak byli na trasie w Europie (bo chyba wtedy był jeszcze na wolności) i nie powiedział tym brudasom co sądzi na ich żałosny temat.
- beastov23
Ty to jesteś. Ale nie ma tego złego, rozumiem, napinka zobowiązuje. Pisz więcej, uwielbiam. Dla Ciebie mogę być debilem, idiotą i co tam sobie jeszcze wymyślisz. hejka.
Pierdolenie to podstawa.beastov23 pisze:Obecną sytuację można zobrazować następującym zdaniem: to zwykłe pierdolenie forumowiczów ;-))).
No przecież tak właśnie było. To nic, że 3/4 z nich kilkanaście miesięcy wcześniej było wyluzowanymi death-metalowcami w adidasach, którymi chwile potem tak bardzo gardzili ;)Adrian696 pisze: ja smiem twierdzic, ze chłopaki od reniferów, wmówili sobie, ze tylko oni sa trv, ewentualnie te kapele z których czerpią oni całymi garsciami :) reszta to pozerzy
- beastov23
Nie psuj porządku rzeczy! Skandynawia to kult nad kulty = no trends! :D
- maciek z klanu
- mistrz forumowej ceremonii
a nie bylo to czasem tak, że tym własnie wtedy był black metal?535 pisze:Podsumowując, było to zwykłe pierdolenie nastolatków.Adrian696 pisze::) stanowczo mówisz jak na kogos, kto miał wtedy 60 cm wzrostu :)Czesław pisze:Chodziło oczywiście o podziały polityczno-religijne.
Jestem Maciek, szukam klanu.Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo
- vicek
a teraz są to blackkory
- Scaarph
no dokładnie :) sam miałem to zacytować, ale mnie uprzedziłeś hehe.Conflagrator pisze:No przecież tak właśnie byłoAdrian696 pisze: ja smiem twierdzic, ze chłopaki od reniferów, wmówili sobie, ze tylko oni sa trv, ewentualnie te kapele z których czerpią oni całymi garsciami :) reszta to pozerzy
- So_It_Is_Done
- rasowy masterfulowicz
Umskiptar drąży mózg i pozostaje na długi czas w pamięci. Wspaniały album. Podobnie ma się sprawa z Fallen.
Dziękuję Boże, że istnieje black metal.
- ultravox
vicek pisze:przecież w blasfemy jest czarnuch , tak samo miał beke z gości z impiety , poza tym powiedział kiedyś że metaluchy zachowują sie na koncertach jak banda czarnuchów , a nie lubi postepu technologicznego bo to wymysł ateistycznych żydów z usa , i ogólnie wspominał także że nigdy dragów nie próbował bo to jest dla bambusów , jego ulubionym własnym albumem jest hvis bo jest anty rockowy :D co wy tam wiecie on jest trv
Wow...Czesław pisze:Chodziło oczywiście o podziały polityczno-religijne. Holocausto był pacyfistą, Black Winds murzynem, a King Diamond pisał straszne historyjki zamiast bluźnierczo-pogańskie historyjki. Szkoda tylko że np. Varg nie poszedł na koncert Blasphemy, jak byli na trasie w Europie (bo chyba wtedy był jeszcze na wolności) i nie powiedział tym brudasom co sądzi na ich żałosny temat.
Głos rozsądku.Adrian696 pisze:ja smiem twierdzic, ze chłopaki od reniferów, wmówili sobie, ze tylko oni sa trv, ewentualnie te kapele z których czerpia oni całymi garsciami :) reszta to pozerzy, potem to nawet pozerów we własnych szeregach szukali - teraz takich neofitów tez od zajebiania
Nie, niestety nie uzasadnił dlaczego ich nienawidzi, ale generalnie post Adriana wyjaśnia wszystko w tym temacie. Mnie najbardziej z tego bawi "wszystkie szwedzkie kapele oprócz BATHORY i większość innych". ;)Glene pisze:Powiedzial dlaczego nienawidzi tych kapel, poza oczywiscie Laibach bo to lewaki, a King Diamond to pedaly?
- So_It_Is_Done
- rasowy masterfulowicz
Ale w tym nie ma nic śmiesznego, to bardzo zrozumiałe i rozsądne.
Dziękuję Boże, że istnieje black metal.
- megawat
Wiadoma rzecz.535 pisze:Pierdolenie to podstawa.beastov23 pisze:Obecną sytuację można zobrazować następującym zdaniem: to zwykłe pierdolenie forumowiczów ;-))).
A w temacie to czy ktoś zwrócił uwagę na to jaki ta nowa płyta ma zajebisty start?
"Funkcjonariusze po wstępnych oględzinach poćwiartowanych i nagich zwłok stwierdzili, że morderca musiał być szczególnym zboczeńcem".