TORMENTED
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
-
- weteran forumowych bitew
Re: TORMENTED
Maim mnie wogóle nie przekonało i nie sądzę by Maim było kalką Nihilist.Nie mozna być bardziej kalką Nihilist niz robi to Tormented.
Ten zespoł to 0 % oryginalności, 100 % zapatrzenia w Nihilist i 100 % szwecji.
Ten zespoł to 0 % oryginalności, 100 % zapatrzenia w Nihilist i 100 % szwecji.
- Olo
- rasowy masterfulowicz
- Kontakt:
????? masz najwyraźniej źle opisane empetrujki ;P
Życie światów jest ryczącą rzeką, ale Ziemia jest sadzawką i stawem.
Znak zagłady jest wypisany na waszych czołach – jak długo będziecie się opierać ukłuciom szpilek?
Znak zagłady jest wypisany na waszych czołach – jak długo będziecie się opierać ukłuciom szpilek?
-
nie.mam oryginały.
-
sam jesteś oryginał.
-
jeżeli pozostajemy juz w klimacie starej szwecji to polecam bardzo Lie In Ruins -Swallowed By the Void.świetny album
- Herezjarcha
- w mackach Zła
To i ja się pochwalę. Też mam oryginały. Mianowicie Autopsy i Entombed. 

-
jest nowy splicior!

- Morbid Marcin
jest. i jest bardzo fajny. do tego ladnie wyglada.
http://www.discogs.com/seller/morbidmarcin?limit=50 NOWE RARY SIĘ CZAJĄ....
-
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Piękne informacje.
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
-
- w mackach Zła
Niepelna rozpiska trasy, bo 25.04. beda w Wiedniu - Black Breath po raz drugi, Tormented po raz pierwszy. UGH! Szkoda troche, ze bez Victims, ale kto by tam narzekal przy takim zestawie.
-
Cyfra z kosmosu! Lepiej się uzbroić w cierpliwość, bo pewnie za chwilę będzie w innym miejscu za ok 4 dyszki... tak było ze splitem Tormented/BOH...kregozmyk pisze:Epka była dostępna już na allegro za kosmiczne pieniądze.
http://allegro.pl/tormented-graveyard-l ... 92508.html
-
ha! własnie mi Karol/SMG napisał że będzie miał ten TORMENTED za kilka dni/może tydzień... ceny nie znam ale już sobie zarezerwowałem:-) Będzie też miał wyłączność na sprzedaż debiutu BOMBS OF HADES w Polandzie (wersja CD) który już na dniach...
- H-K44
Świetna wiadomość!kregozmyk pisze:
"Graveyard Lust" EP 2012
6 amazing new traxx in 26min.
YEAH!!!
A ta jeszcze lepsza. ;-)SCREAMBLOODYGORE pisze:ha! własnie mi Karol/SMG napisał że będzie miał ten TORMENTED za kilka dni/może tydzień... ceny nie znam ale już sobie zarezerwowałem:-) Będzie też miał wyłączność na sprzedaż debiutu BOMBS OF HADES w Polandzie (wersja CD) który już na dniach...
I believe whatever doesn't kill you, simply makes you... Stranger
-
- H-K44
Już zakupione! Czekam na pakę.
I believe whatever doesn't kill you, simply makes you... Stranger
- Grindead
- postuje jak opętany!
SICK IN THE HEAD!!!!
some additional disfigurement... some additional disfigurement... some additional disfigurement...
-
i co? sieje spustoszenie to nowe mini!!! moja reakcja po pierwszym odsłuchu to "kuźwa! fajne ale tak naprawdę nic nowego w porównaniu z debiutem... to samo studio... identyczne brzmienie... taka sama struktura kawałków itd"
Od tygodnia nie potrafię się uwolnić od tego shitu!
Brachol widział ich wczoraj na żywca razem z VICTIMS i BLACK BREATH: "kazdy zespol dal rowno po pizdzie aczkolwiek tormented bardziej mi dzis szumi w glowie, grali jakis nowy kawalek, caly w wolno/srednim tempie i zajebiscie przebojowy, dobry na maksa". DEATH METAL!!!
Torment, nightmare, darkness
devastating my brain I am
Twisted, ghoulish, undead still to die!!!
Od tygodnia nie potrafię się uwolnić od tego shitu!
Brachol widział ich wczoraj na żywca razem z VICTIMS i BLACK BREATH: "kazdy zespol dal rowno po pizdzie aczkolwiek tormented bardziej mi dzis szumi w glowie, grali jakis nowy kawalek, caly w wolno/srednim tempie i zajebiscie przebojowy, dobry na maksa". DEATH METAL!!!
Torment, nightmare, darkness
devastating my brain I am
Twisted, ghoulish, undead still to die!!!
- Grindead
- postuje jak opętany!
A ja sie wczoraj widzialem z Twoim bracholem. :)
Jak dla mnie koncert swietny, mozna sie bylo czepic brzmienia troche bo za glosno, ale jak sie zna numery to zaden problem - zaczeli od "Reversed Funeral" i juz bylem pozamiatany, szkoda ze malo ludzi ich ogladalo (Smiac mi sie chce jak ktos mowi, ze jest moda na old schoolowy death metal). A pozniej gadulstwo i browary z Karlssonem (nowy Facebreaker bedzie na bank w przyszlym roku) i jednym z bohaterow moich nastoletnich lat czyli Andreasem "Dread'em" Axelsonem.
Nowa epka leci u mnie kilka razy na dzien, a hicior Sick in the Head puszczam 2 razy pod rzad :)
Jak dla mnie koncert swietny, mozna sie bylo czepic brzmienia troche bo za glosno, ale jak sie zna numery to zaden problem - zaczeli od "Reversed Funeral" i juz bylem pozamiatany, szkoda ze malo ludzi ich ogladalo (Smiac mi sie chce jak ktos mowi, ze jest moda na old schoolowy death metal). A pozniej gadulstwo i browary z Karlssonem (nowy Facebreaker bedzie na bank w przyszlym roku) i jednym z bohaterow moich nastoletnich lat czyli Andreasem "Dread'em" Axelsonem.
Nowa epka leci u mnie kilka razy na dzien, a hicior Sick in the Head puszczam 2 razy pod rzad :)
some additional disfigurement... some additional disfigurement... some additional disfigurement...
- ultravox
- zahartowany metalizator
Sick in the Head doskonały, ale rozwala mnie też Sacrifice the Dead. Bardzo fajna ta epka, nie zawiedli.