POSTAWA ROSZCZENIOWA
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Re: POSTAWA ROSZCZENIOWA
Kilkanaście lat temu w Morbid Noizz był wywiad na całą stronę z gościem z jakiegoś zespołu, który twierdził, że "Amok" to najlepsza płyta w historii metalu itd. Było zdjęcie kolesia z pieszczochami na łapach z jakiegoś koncertu . Pamięta może ktoś co to był za zespół?
A tak w ogóle to "Amok" rządzi, a Taneli Jarva to przegość. Jester, widziałeś dvd pożegnanlne Sentenced jak graja kilka numerów z Jarvą?
A tak w ogóle to "Amok" rządzi, a Taneli Jarva to przegość. Jester, widziałeś dvd pożegnanlne Sentenced jak graja kilka numerów z Jarvą?
- hcpig
- mistrz forumowej ceremonii
Na allegro kończy się aukcja, 30zł. Kapitalne dvd jesli lubisz Sentenced z późniejszych płyt.
- hcpig
Z późniejszych podobają mi sie już tylko pojedyncze utwory, dla mnie S. to drugi/trzeci lp i 2 epki.
Yare Yare Daze
-
ja tam nigdy fenomenu "Amok" nie czaiłem. ot fajna płyta (momentami nawet bardzo), można posłuchać bez bólu, ale żeby się tym jakoś mocno podniecać? nieee....
- Gore_Obsessed
- zahartowany metalizator
Nr 4/99, str. 106, kapela nazywa(ła) się WITHERING SURFACE. :)Conflagrator pisze:Kilkanaście lat temu w Morbid Noizz był wywiad na całą stronę z gościem z jakiegoś zespołu, który twierdził, że "Amok" to najlepsza płyta w historii metalu itd. Było zdjęcie kolesia z pieszczochami na łapach z jakiegoś koncertu . Pamięta może ktoś co to był za zespół?
Only SŁUCHANIE płyt is real!
- koreaniec
- w mackach Zła
Drone pisze:Chciałbym poczuć autentyczną grozę ...
kurwa to jest w chuj spooky
Lefthandpathyoga
- Only_True_Believers
- rasowy masterfulowicz
zna ktoś jakiś zespół doom metalowy w klimatach średniowiecznych ? gdyby w tle grały jeszcze jakieś organy to juz w ogóle byłoby mega, elementy black metalu tez mi nie będą przeszkadzały :)
Black metal is the last bastion of white people culture. Everything else has been degenerated.
-
Revered Bizzare, chyba, zreszta sam zweryfikuj, bo na pewno warto
Może Tristitia Ci przypasi.Only_True_Believers pisze:zna ktoś jakiś zespół doom metalowy w klimatach średniowiecznych ? gdyby w tle grały jeszcze jakieś organy to juz w ogóle byłoby mega, elementy black metalu tez mi nie będą przeszkadzały :)
- Only_True_Believers
- rasowy masterfulowicz
widzę, że obie kapele sporo nagrały, które płytki najlepsze ?
Black metal is the last bastion of white people culture. Everything else has been degenerated.
RB bym polecił II (tzn oni w całości są wspaniali), ale nie jestem pewien czy to jest, czego szukasz. Jeśli chcesz taki mroczno-rycerski, ale przystępny doom to prędzej Tristitia.
- Only_True_Believers
- rasowy masterfulowicz
Raczej mam ochotę na mroczność, tortury, czarną śmierć i odór grobu.Conflagrator pisze:RB bym polecił II (tzn oni w całości są wspaniali), ale nie jestem pewien czy to jest, czego szukasz. Jeśli chcesz taki mroczno-rycerski, ale przystępny doom to prędzej Tristitia.
- Adrian696
to Tobie chyba bardziej chodzi o Funeral Doom, niz jakies medievalne klimaty
Drone pisze:Dla mnie (dla mnie!) pozostajesz zjebem i oficjalnie wciągam cię na listę wrogów.
- Wódz 10
- rasowy masterfulowicz
Only_True_Believers pisze:zna ktoś jakiś zespół doom metalowy w klimatach średniowiecznych ? gdyby w tle grały jeszcze jakieś organy to juz w ogóle byłoby mega, elementy black metalu tez mi nie będą przeszkadzały :)
I dream of colour music,
And the intricacies of the machines that make it possible
And the intricacies of the machines that make it possible
- Only_True_Believers
- rasowy masterfulowicz
nie wiem czy nie usnę przy czymś aż tak wolnym :) ale jak znasz coś tak obrzydliwego to dawaj.
-
jebnij sobie Esoteric albo Stabat Mater i po klopocie ;)
- Only_True_Believers
- rasowy masterfulowicz
Te typy chyba bardziej mi podejdą.
- Adrian696
oprócz Esoteric - to ja bym poza Finlandie nie wychodził ;) Thergothon, Skeptisism, Unholy i nic wiecej Ci nie potrzeba
Drone pisze:Dla mnie (dla mnie!) pozostajesz zjebem i oficjalnie wciągam cię na listę wrogów.