MORBID ANGEL
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
-
- mistrz forumowej ceremonii
Re: MORBID ANGEL
No właśnie. W ich wieku takie niewybredne żarty! Toż to nie wypada. Jak mogli nam to zrobić?
- ultravox
- zahartowany metalizator
- Castor
- weteran forumowych bitew
-
- w mackach Zła
Koledzy w tramwaju tak powiedzieli?So_It_Is_Done pisze:Ja nie słuchałem, ale jest to największa chujnia w dziejach.
- COFFIN
No i chuj, po opinii Castora nawet Empire wstydziłoby się wydać taką płytę:D
'Come the Blessed Madness'
- empir
a nawet parówkowi skrytożercyultravox pisze:Zdrajcy!
- beastov23
Ty już taki mądry nie bądź. Wszyscy bazujecie na mp3, to nie wiecie, jak wygląda właściwa wersja okładki...COFFIN pisze:No i chuj, po opinii Castora nawet Empire wstydziłoby się wydać taką płytę:D

maximum walrus yields maximum walrus
:3
:3
- Bloodcult
ja mam nieotagowane mp3 i nawet nie wiem jak wygląda tracklista :(
- Headcrab
- Kontakt:
Mogę podać tą tracklistę jeśli chcesz.
Ỏ̷͖͈̞̩͎̻̫̫̜͉̠̫͕̭̭̫̫̹̗̹͈̼̠̖͍͚̥͈̮̼͕̠̤̯̻̥̬̗̼̳̤̳̬̪̹͚̞̼̠͕̼̠̦͚̫͔̯̹͉͉̘͎͕̼̣̝͙̱̟̹̩̟̳̦̭͉̮̖̭̣̣̞̙̗̜̺̭̻̥͚͙̝̦̲̱͉͖͉̰̦͎̫̣̼͎͍̠̮͓̹̹͉̤̰̗̙͕͇͔̱͕̭͈̳̗̭͔̘̖̺̮̜̠͖̘͓̳͕̟̠̱̫̤͓͔̘̰̲͙͍͇̙͎̣̼̗̖͙̯͉̠̟͈͍͕̪͓̝̩̦̖̹̼̠̘̮͚̟͉̺̜͍͓̯̳̱̻͕̣̳͉̻̭̭̱͍̪̩̭̺͕̺̼̥̪͖̦
- Headcrab
- Kontakt:
Wrzuce pomniejszoną, może szef nie zauważy.
01. Omni Potens
02. Too Extreme!
03. Existo Vulgoré
04. Blades for Baal
05. I Am Morbid
06. 10 More Dead
07. Destructos Vs. the Earth / Attack
08. Nevermore
09. Beauty Meets Beast
10. Radikult
11. Profundis – Mea Culpa
E: NIe ma sprawy 535
01. Omni Potens
02. Too Extreme!
03. Existo Vulgoré
04. Blades for Baal
05. I Am Morbid
06. 10 More Dead
08. Nevermore
09. Beauty Meets Beast
10. Radikult
E: NIe ma sprawy 535
Ostatnio zmieniony 01-04-2012, 19:50 przez Headcrab, łącznie zmieniany 1 raz.
Ỏ̷͖͈̞̩͎̻̫̫̜͉̠̫͕̭̭̫̫̹̗̹͈̼̠̖͍͚̥͈̮̼͕̠̤̯̻̥̬̗̼̳̤̳̬̪̹͚̞̼̠͕̼̠̦͚̫͔̯̹͉͉̘͎͕̼̣̝͙̱̟̹̩̟̳̦̭͉̮̖̭̣̣̞̙̗̜̺̭̻̥͚͙̝̦̲̱͉͖͉̰̦͎̫̣̼͎͍̠̮͓̹̹͉̤̰̗̙͕͇͔̱͕̭͈̳̗̭͔̘̖̺̮̜̠͖̘͓̳͕̟̠̱̫̤͓͔̘̰̲͙͍͇̙͎̣̼̗̖͙̯͉̠̟͈͍͕̪͓̝̩̦̖̹̼̠̘̮͚̟͉̺̜͍͓̯̳̱̻͕̣̳͉̻̭̭̱͍̪̩̭̺͕̺̼̥̪͖̦
- COFFIN
- KreatoR
Ale za cenę płyt z Empire to pewnie byś ją kupił :DCOFFIN pisze:No i chuj, po opinii Castora nawet Empire wstydziłoby się wydać taką płytę:D
Już to pisałem, ale powtórzę - bo najwyraźniej Maria nie doczytałabyła, a myślę że się akurat tutaj ze mną zgodzi.Maria Konopnicka pisze:Słucham drugi raz i cholera, chyba nie przebrnę do końca... muszę odstawić. Może jutro zrobię drugie podejście.
Co było po "Demanufacture"? Remixy, cały nikomu niepotrzebny album. I choć wspomniana płyta Fear Factory jest lepsza niż ostatni Morbid Angel [SIC!] to nie zapominajmy na czym polega zarabianie pieniędzy przez wytwórnie i przemysł muzyczny.
Dziękuję za uwagę, dobranoc.
Numer piąty to mógłbyś normalnie...Headcrab pisze:Wrzuce pomniejszoną, może szef nie zauważy.
01. Omni Potens
02. Too Extreme!
03. Existo Vulgoré
04. Blades for Baal
05. I Am Morbid
06. 10 More Dead
08. Nevermore
09. Beauty Meets Beast
10. Radikult
- Knokkelmann
- postuje jak opętany!
hoc TRACKLIST non grata
Skoro dziś można o niej tylko szeptać, to musiała nabrać mocy "evil spells", powodując mdłości, biegunkę i nieżyt nosa. Chyba, że coś mnie ominęło...
Skoro dziś można o niej tylko szeptać, to musiała nabrać mocy "evil spells", powodując mdłości, biegunkę i nieżyt nosa. Chyba, że coś mnie ominęło...
This is where everything goes backwards.
-
- postuje jak opętany!
Nie będę się rozpisywał na temat kultu jakim obdarowuję A, B, C, D i G. Przecież to jest oczywiste. Trochę słów o E: Odsłuchałem zupełnie niedawno lecz przyjemnie się słuchało do zachwytów mi jednak daleko, gdyż ani setlista mnie do końca satysfakcjonuje ani nie czuć tak mocno mocy Morbidów, która winna być. F i H nie słyszałem. Co Illud to po odsłuchu malowało mi się jedno duże WTF? Tak ogólnie poza Existo Vulgore, Nevermore i Radikult nie widzę nic godnego uwagi (Tak, I am Morbid mi się nie podoba).
Tak swoją drogą koncert w Wawie rozpierdolił na czynniki pierwsze nie pozostawiając resztek. Wszyscy muzycy przyciągali uwagę a konferansjerka Vincenta dobra, choć mało deathmetalowa. Ta nowa maniera wokalna mi odpowiada a całość dopełniło piekielność Azagthoth uderzało uszy.
Tak swoją drogą koncert w Wawie rozpierdolił na czynniki pierwsze nie pozostawiając resztek. Wszyscy muzycy przyciągali uwagę a konferansjerka Vincenta dobra, choć mało deathmetalowa. Ta nowa maniera wokalna mi odpowiada a całość dopełniło piekielność Azagthoth uderzało uszy.
- ultravox
E faktycznie słaba, ale F jedna z najlepszych, więc radzę posłuchać.
- longinus696
Czasem tak, a czasem nie. Ja, na przykład, "Remanufacture" nawet lubię. A z innej beczki remixy ARCTURUSA są najlepszą płytą w całej ich dyskografii.KreatoR pisze: Już to pisałem, ale powtórzę - bo najwyraźniej Maria nie doczytałabyła, a myślę że się akurat tutaj ze mną zgodzi.
Co było po "Demanufacture"? Remixy, cały nikomu niepotrzebny album. I choć wspomniana płyta Fear Factory jest lepsza niż ostatni Morbid Angel [SIC!] to nie zapominajmy na czym polega zarabianie pieniędzy przez wytwórnie i przemysł muzyczny.
Dziękuję za uwagę, dobranoc.
The imagination is a muscle. It has to be exercised. Luis Bunuel
http://musicamok.pl/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://musicamok.pl/" onclick="window.open(this.href);return false;
- Headcrab
- Kontakt:
Nawet mi się nie chce słuchać tych remiksów. Mam wrażenie że to jeden z niewielu przypadków w którym lenistwo się opłaci.
-
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
W sumie to ciekawe ile się tego sprzeda? więcej egzemplarzy niż ostatni album Morbidów?