BURZUM
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
-
- zaczyna szaleć
Re: BURZUM
zamawia ktos z Was winyle Burzum Umskiptar z PlasticHead? chętnie podepnę się z 3 sztukami do paczki
- Maleficio
- zahartowany metalizator
- Kontakt:
-
- zaczyna szaleć
wersji z plakatem raczej nie będzie ponieważ nie sprzedają tego dystrybutorom
- Realista
- weteran forumowych bitew
Będą koszulki z napisem Support Your Local Stavkirke?535 pisze:Wyciekła kolejna okładka i kolejny tytuł. Będzie to nowa wersja popularnego wydawnictwa Aske. Nowa okładka i nowe wersje utworów. Wszystko będzie nosiło wiele mówiący tytuł "Beklager" i zaskoczy niejednego.
Dodatkowo Krystian zadeklarował, że 50% przychodów ze sprzedaży tego dzieła, przekaże na konserwację instalacji przeciwpożarowej w norweskich stavkirke. Wspierajcie to.
-
- zaczyna szaleć
Nieaktualne.mayhem pisze:zamawia ktos z Was winyle Burzum Umskiptar z PlasticHead? chętnie podepnę się z 3 sztukami do paczki
- Anthropophagus
- w mackach Zła
- Lokalizacja: Kondominium Rosyjsko-Niemieckie pod Żydowskim zarządem powierniczym
- vicek
jaki młody i świeży
Będą koszulki. Z przodu okładka. Z tyłu logo straży pożarnej z Bergen i nad tym napis stosowną czcionką BURZUM 110Realista pisze:Będą koszulki z napisem Support Your Local Stavkirke?

- white_pony
no i co, jest to nowe burzum. słucham narazie pobieżnie, jutro sie będe wgryzał.
oj czuje ze mi sie bedzie podobac ta plyta po przesluchaniu pierwszego numeru :)
oj czuje ze mi sie bedzie podobac ta plyta po przesluchaniu pierwszego numeru :)
do not make equal what is unequal
- white_pony
Nikt nikomu nie zabrania tego, że "nowy" BURZUM moźe się podobać. Ja cały czas się zastanawiam, że pół życia wory noszę, a Wy jakimś cudem pokończyliście te wszystkie szkoły i nic kurwa nie rozumiecie z tego co ja piszę, a trzeba Wam wiedzieć, że w trzech "markowych" liceach byłem i na Wyższej Uczelni też parę dobrych latek. Marna ta nasza edukacja,..., ale prowokuj dalej....
- Adrian696
nie dosłuchałem do konca -jakies pierdolone plumkanie, klimat czasami jest, wiecej go nie ma... moze kiedys wroce
Drone pisze:Dla mnie (dla mnie!) pozostajesz zjebem i oficjalnie wciągam cię na listę wrogów.
W tym roku w Norwegii padł rekord. Najwyższa temperatura w marcu. Ptaszki ćwierkają, że kolejna zima będzie przejebana. Szykujcie się na kolejny atak Krystiana.
-
- postuje jak opętany!
Na oficjalnej nowa galeria Vikernesa:)
-
- postuje jak opętany!
Na tej płycie V.V. zaatakuje z zaskoczenia.
- Riven
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
- Kontakt:
- Sova
- rasowy masterfulowicz
-
- postuje jak opętany!
nie da się słuchać tej nowej