7 GATES
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
-
- mistrz forumowej ceremonii
Re: 7 GATES
wywiad z aura noir fajny?
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
- Dragazes
- w mackach Zła
Tak.
Should the compact Disc become soiled by fingerprints, dust or dirt, it can be wiped with a clean and lint free soft, dry cloth. If you follow these suggestions, the Compact Disc will provide a lifetime of pure listening enjoyment.
- Glene
- weteran forumowych bitew
Dobry wywiad, odpowiednia doza informacji została w nim przekazana.
- Only_True_Believers
- rasowy masterfulowicz
Nowy numer będzie chyba pierwszym którego nie kupie, jakoś mam uczulenie na metalowców którzy próbują pokazać jacy są straszni robiąc groźne miny, a jak jeszcze jest to tak "zasłużona" dla Bm persona jak w nowym numerze to podaruje sobie tę przyjemność.
Black metal is the last bastion of white people culture. Everything else has been degenerated.
- H-K44
Fakt, to bardzo ważny powód.Only_True_Believers pisze:mam uczulenie na metalowców którzy próbują pokazać jacy są straszni robiąc groźne miny
I believe whatever doesn't kill you, simply makes you... Stranger
- Only_True_Believers
- rasowy masterfulowicz
A Ty byś kupił gdyby dali kogoś kto Cie wkurwia i robi durne miny?
Black metal is the last bastion of white people culture. Everything else has been degenerated.
- beastov23
- H-K44
Hehe...Only_True_Believers pisze:A Ty byś kupił gdyby dali kogoś kto Cie wkurwia i robi durne miny ?H-K44 pisze:Fakt, to bardzo ważny powód.Only_True_Believers pisze:mam uczulenie na metalowców którzy próbują pokazać jacy są straszni robiąc groźne miny
Ja NIE lubię Nergala. Tak, kupiłem nowy numer.
A jak masz uczulenie na głupie miny, to polecam muzykę klasyczną na ten przykład.
I believe whatever doesn't kill you, simply makes you... Stranger
- beastov23
Nie podrzucaj innym obrażonych ryjów!H-K44 pisze:A jak masz uczulenie na głupie miny, to polecam muzykę klasyczną na ten przykład.
maximum walrus yields maximum walrus
:3
- Adrian696
- zahartowany metalizator
LOL
Drone pisze:Dla mnie (dla mnie!) pozostajesz zjebem i oficjalnie wciągam cię na listę wrogów.
-
- postuje jak opętany!
pomysł z przyklejeniem plakatu genialny wręcz ;]
- PrzemoC
- postuje jak opętany!
No, musiałem odlepić, żeby móc czytać i teraz mi się wala po biurku, stole i okolicy. Może jak przeczytam to przykleję z powrotem ;). A numer wstępnie zjadliwy, chociaż tym razem błędy edytorskie są bardziej rażące - jakaś strona z wywiadem wydrukowana 2 razy, przy którejś recenzji wstawiony tekst na temat innego wydawnictwa niż w nagłówku...
- ultravox
- zahartowany metalizator
W takim razie chyba będziesz musiał darować sobie czytanie nie tylko 7 Gates, ale metalowej prasy w ogóle. ;) Ilu metalowców nie robi groźnych min? Pewnie na palcach jednej ręki można ich policzyć i wszyscy grają w Disharmonic Orchestra. ;)Only_True_Believers pisze:mam uczulenie na metalowców którzy próbują pokazać jacy są straszni robiąc groźne miny
- maciek z klanu
90% metalowcow robi grozne miny - taki gatunek. Chcesz normalnych ludzi - zacznij sluchac disco.Only_True_Believers pisze:Nowy numer będzie chyba pierwszym którego nie kupie, jakoś mam uczulenie na metalowców którzy próbują pokazać jacy są straszni robiąc groźne miny, a jak jeszcze jest to tak "zasłużona" dla Bm persona jak w nowym numerze to podaruje sobie tę przyjemność.
Jestem Maciek, szukam klanu.Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo
- Dragazes
- w mackach Zła
Mi jeszcze przeszkadza, że często pokazują mi środkowy palec na zdjęciach. Muszę zamazywać pisakiem bo się skupić na czytaniu nie mogę.
Should the compact Disc become soiled by fingerprints, dust or dirt, it can be wiped with a clean and lint free soft, dry cloth. If you follow these suggestions, the Compact Disc will provide a lifetime of pure listening enjoyment.
-

To jest zespól warty okladki,zwlaszcza z ta nowa plyta.
a Nergal po raz kolejny na pierwszej stronie?nie widze w tym sensu,chyba ze ma to przyciagnac jakis nowych czytelników,nastoletnich fanów Behemoth.ani nic nowego nie wydaja, ani nic specjalnego sie tam u nich nie dzieje. A kolejne pytania dotyczace statusu celebryty i zwiazków z glównym nurtem pop kultury staja sie juz nudne..przynajmniej dla mnie.
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
- beastov23
maciek z klanu pisze:90% metalowcow robi grozne miny taki gatunek. chcesz normalnych ludzi zacznij sluchac discoOnly_True_Believers pisze:Nowy numer będzie chyba pierwszym którego nie kupie, jakoś mam uczulenie na metalowców którzy próbują pokazać jacy są straszni robiąc groźne miny, a jak jeszcze jest to tak "zasłużona" dla Bm persona jak w nowym numerze to podaruje sobie tę przyjemność.

maximum walrus yields maximum walrus
-

- beastov23
-
no w sumie racja:D