FURIA
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- twoja_stara_trotzky
- mistrz forumowej ceremonii
Re: FURIA
"wioski płoną"
to kluczowe.
to kluczowe.
-
- rasowy masterfulowicz
Nowa Furia nadal jedynie co penetruje to kozi odbyt w oborze pełnej buraków. Nieudolnie, przypadkowo wybrane muzyczne (?) fragmenty, naprędce sklejone, marne wokale i generalna NUDA. Trocki oszalał! przecież to wodnista kartoflana próba połączenia marzanny z lepieniem bałwana. Obawiam się, że nawet takiemu fanatykowi krautrocka jakim jest Maria może ta płyta nie podejść...
:D
-
- rasowy masterfulowicz
podobno ma % od sprzedaży
- twoja_stara_trotzky
Są to koła.
-
- rasowy masterfulowicz
Od dwóch do jednego
Od jednego do nic
Od jednego do nic
- Realista
- weteran forumowych bitew
Ty czyścisz ulice. Ty się nie znasz :)streetcleaner pisze:Nowa Furia nadal jedynie co penetruje to kozi odbyt w oborze pełnej buraków. Nieudolnie, przypadkowo wybrane muzyczne (?) fragmenty, naprędce sklejone, marne wokale i generalna NUDA. Trocki oszalał! przecież to wodnista kartoflana próba połączenia marzanny z lepieniem bałwana. Obawiam się, że nawet takiemu fanatykowi krautrocka jakim jest Maria może ta płyta nie podejść...
- choronzon14
- postuje jak opętany!
- nicram
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Z opóźnieniem zapoznaję się z 'Marzanną'. Martwo-wiosenna jest po prostu. Zdecydowanie najlepszy długograj Furii! Nawiązania do moich ulubionych: Huta/Laura i Płoń. Jak ten basik chodzi na tej płycie. Cud, miód i orzeszki. Jakie cudaczne liryki i muzyka. Śmierć, wiosna, jesień i topielica! Boskie! 5.5/6
all the monsters will break your heart
- Dragazes
- w mackach Zła
Są to koła
To nie jest mój filmik, link mam od Pagan, na fb wrzucili.
To nie jest mój filmik, link mam od Pagan, na fb wrzucili.
Should the compact Disc become soiled by fingerprints, dust or dirt, it can be wiped with a clean and lint free soft, dry cloth. If you follow these suggestions, the Compact Disc will provide a lifetime of pure listening enjoyment.
- Dragazes
- w mackach Zła
Nowego Morowego, nie będzie na razie.
Nowe Seagulls ma być, bo dobrze się Nihilowi i Havocowi pracowało.
Jeśli chodzi o grafomanię w tekstach to Nihil się zaśmiał (pozer! ;) ) i powiedział, że coś w tym jest, bo jakby popatrzył na to z boku to musiałby przyznać rację.
2 kawałek na Marzannie nie ma tytułu bo tekst to jakieś ludowe zaklęcie.
Źródło; wywiad z Nihilem w http://www.radio.uzetka.pl/. Pagan zareklamował wywiad na facebooku, to posłuchałem. Jeśli to był Nihil, bo nigdy nic nie wiadomo ;P
Nowe Seagulls ma być, bo dobrze się Nihilowi i Havocowi pracowało.
Jeśli chodzi o grafomanię w tekstach to Nihil się zaśmiał (pozer! ;) ) i powiedział, że coś w tym jest, bo jakby popatrzył na to z boku to musiałby przyznać rację.
2 kawałek na Marzannie nie ma tytułu bo tekst to jakieś ludowe zaklęcie.
Źródło; wywiad z Nihilem w http://www.radio.uzetka.pl/. Pagan zareklamował wywiad na facebooku, to posłuchałem. Jeśli to był Nihil, bo nigdy nic nie wiadomo ;P
Should the compact Disc become soiled by fingerprints, dust or dirt, it can be wiped with a clean and lint free soft, dry cloth. If you follow these suggestions, the Compact Disc will provide a lifetime of pure listening enjoyment.
- MinT
- weteran forumowych bitew
- Kontakt:
To był pan Andrzej ze Szlichtyngowej. Zapłacił nam za możliwość lansu 'na Nihila'.Dragazes pisze: Jeśli to był Nihil, bo nigdy nic nie wiadomo ;P
*poznański Goldman Sachsman metalu*
LEFT HAND SOUNDS - http://facebook.com/lefthandsoundsorg
LEFT HAND SOUNDS - http://facebook.com/lefthandsoundsorg
- Lykantrop
Pod koniec listopada.
Only pierwsze bicia are real!
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95