MGŁA
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Re: MGŁA
No wiem, że wysłałeś - coś się ta poczta zwiesiła, REVENGE od Lykantropa też idzie już ponad tydzień :(
Gdyby 1 września 1939 roku obrończy Poczty Polskiej w Gdańsku wiedzieli jak w przyszłości będzie działać ta instytucja, to nie tylko poddaliby się bez walki, ale przyłączyliby się do Niemców :)
Gdyby 1 września 1939 roku obrończy Poczty Polskiej w Gdańsku wiedzieli jak w przyszłości będzie działać ta instytucja, to nie tylko poddaliby się bez walki, ale przyłączyliby się do Niemców :)
- metalized
- weteran forumowych bitew
Hahahahahaha piękne hahaha. Zdobyliby wszystkie poczty w Europie i listy zanim by zostały wyslane już by adresat się cieszył nimi.Blitzpost :DMaria Konopnicka pisze:No wiem, że wysłałeś - coś się ta poczta zwiesiła, REVENGE od Lykantropa też idzie już ponad tydzień :(
P.J.E.C.
- Silent_Sea
- weteran forumowych bitew
Maria, może po prostu czekają aż zapełni się cała bagażówka, bo mają dość jeździć do Ciebie codziennie i zawracać głowę dowożąc marne kilka paczek ;)Maria Konopnicka pisze:No wiem, że wysłałeś - coś się ta poczta zwiesiła, REVENGE od Lykantropa też idzie już ponad tydzień :(
Marzyłem, żeby to było miejsce spotkań kulturalnych ludzi.
- Najprzewielebniejszy
- zahartowany metalizator
do Mariana wszystkie przesyłki dochodzą z piekielnym opoznieniem. Niedawno wyslalem mu Homo Hereticus poleconym priorytetem. Szlo tydzien, a odleglosc jaka nas dzieli to ok 35 km.... w tym czasie Homo Hereticus dotarl do Wielkiej Brytanii, Niemiec i wiekszosci miast w Polsce.
Marian, zmien poczte :)
Marian, zmien poczte :)
WINYLE na sprzedaż viewtopic.php?f=25&t=18597&p=1845769#p1845769
Tekst był zajebisty - ledwo wcisnąłem ENTER - otworzyły się drzwi, a w nich pojawił się listonosz z dwiema paczkami - jedną ze Szczecina, drugą z Częstochowy. Obie wysłane 2 marca priorytetami ! Już masuję nowy REVENGE, już pocieram kroczę nową MGŁĄ, a pysiorkiem klepię okładkę TEITENBLOOD. Manieczki! Możesz mi zwalić konia ! :)
- maciek z klanu
- mistrz forumowej ceremonii
listonosz ma klucz do Twojego domu?
Jestem Maciek, szukam klanu.Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo
- Block69
- zahartowany metalizator
Szacun. Ja słucham drugi raz dzisiaj (łącznie z 9 przesłuchań będzie) i trzeci bym nie dał rady. Zbyt melodyjny i oczywisty materiał do ostrego katowania jak dla mnie.Morph pisze:3 dni, 24 odsłuchy
PENIS METAL
- Morph
- Kontakt:
No, aktualnie dobijam do jakichś 60 odsłuchów (co daje średnią +/- 8 dziennie) i jestem zachwycon.Scaarph pisze:hehe ja odwrotnie, w dwa dni 30 odsłuchów nabiłem. nawet nie kładłem się spać bo mi szkoda było, taka zajebista to płyta :)
Give birth to something dead
Give birth to something old
- Morph
- Kontakt:
No, ostatnim krążkiem który mnie tak poniewierał było mini Nekromantheon. Wcześniej chyba tylko Presence. No i ZosKia, ale wtedy byłem metaluchem :D.
Give birth to something dead
Nowa MGŁA ścina białko we krwi, już pierwsze dwa utwory siodłają wierzchowca, wtykają w jedną ręką miecz a w drugą pochodnię. Później już tylko jedziesz, wioski płoną, wiatr targa Twoje włosy, a w tętent kopyt miesza się z jękami konających i trzaskami płonących wiosek. Najlepsza black metalowa płyta od czasów "Fallen". Jest siła, duma i natchnienie, wola mocy i arogancja! Słabi giną, albo idą słuchać Turbowolf !!! :)))
Genialna płyta! Dla mnie najlepszy polski album od czasów "Altered States of Divinity"! Po pierwszej konfrontacji jestem tym krążkiem wręcz oszołomiony. Nie pamiętam już która płyta zrobiła na mnie tak dobre pierwsze wrażenie.
Genialna płyta! Dla mnie najlepszy polski album od czasów "Altered States of Divinity"! Po pierwszej konfrontacji jestem tym krążkiem wręcz oszołomiony. Nie pamiętam już która płyta zrobiła na mnie tak dobre pierwsze wrażenie.
- Mistrz
- postuje jak opętany!
nie wiem, gdzie wy te melodie słyszycie. Jeden rzucił hasłem a reszta będzie jak barany powtarzać :) melodyjny (i to na szfecką modłę) to jest np. debiut NEFANDUS, którego ostatnio próbowałem posłuchać i nie dotrwałem nawet do połowy. MGŁA jest całkiem stonowana. Na pewno takie np. "Mdłości" były bardziej melodyjne/przebojowe od WHTN.
- twoja_stara_trotzky
melodia i przebojowość same w sobie nie są złe, chodzi o te idiotyczne szfeckie melodyjki wygrywane non stop na tremolo, zero pierdolnięcia :D
- Mistrz
- postuje jak opętany!
bo to jest eteryczne pierdolnięcie, siedzi w wokalach, tekstach i fajnej pracy perkusji/basu :)twoja_stara_trotzky pisze:melodia i przebojowość same w sobie nie są złe, chodzi o te idiotyczne szfeckie melodyjki wygrywane non stop na tremolo, zero pierdolnięcia :D