FURIA
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- twoja_stara_trotzky
- mistrz forumowej ceremonii
Re: FURIA
zabawa, ludyczność, w tym sensie.
- black_lava
- rasowy masterfulowicz
bardzo podoba mi się brzmienie bębenów, szczególnie w partiach blastów.
"And the scars I will see
Like the face of the moon
Cast no blessings at me
Necro as fuck! "
Like the face of the moon
Cast no blessings at me
Necro as fuck! "
-
- postuje jak opętany!
Bardziej rytuał, niż zabawa. Ta płyta jest bardzo surowa czy jak kto woli naturalna.twoja_stara_trotzky pisze:zabawa, ludyczność, w tym sensie.
- twoja_stara_trotzky
O to to, idealne jest.black_lava pisze:bardzo podoba mi się brzmienie bębenów, szczególnie w partiach blastów.
- Painbringer
- świeżak
zawsze twierdziłem, że Furia to kapela tworząca zajebiste 'małe formy' stad uwielbiam ich Hutę, Halnego i Płoń, duże albumy nie robią na mnie żadnego wrażenia - tak tez jest u mnie z nowym długograjem, zupełnie nie zapada mi w pamięć.
-
- rasowy masterfulowicz
co racja to racja. Ale najbardziej podeszlo mi to brzmienie z huty.black_lava pisze:bardzo podoba mi się brzmienie bębenów, szczególnie w partiach blastów.
KVLT lizania CZASZKI
- twoja_stara_trotzky
ja bym jeszcze bardziej bas wyciągnął, ale perkusja i gitary są świetnie zrobione. kompletnie naturalnie. ja w ogóle nie kumam, jak się może nowa Mgła podobać bardziej od tej Furii...
- Castor
- weteran forumowych bitew
No własnie. Dużym minusem nowej Mgły jest właśnie brzmienie garów. Wcześniej min na epkach było zdecydowanie lepiej. Szkoda.
Edit: Co prawda nowej Furii jeszcze nie słyszałem, ale brzmienie na MPJ lub Płoń to mistrzostwo. Takie naturalne, piękne po prostu, aż chce się słuchać;)
Edit: Co prawda nowej Furii jeszcze nie słyszałem, ale brzmienie na MPJ lub Płoń to mistrzostwo. Takie naturalne, piękne po prostu, aż chce się słuchać;)
Ostatnio zmieniony 11-03-2012, 20:07 przez Castor, łącznie zmieniany 1 raz.

- vicek
- zahartowany metalizator
Zgodzę się, że Furia jest lepsza, ale Mgła też nie jest zła, tylko trochę melodyjnie.twoja_stara_trotzky pisze:ja bym jeszcze bardziej bas wyciągnął, ale perkusja i gitary są świetnie zrobione. kompletnie naturalnie. ja w ogóle nie kumam, jak się może nowa Mgła podobać bardziej od tej Furii...
- Morph
- Kontakt:
Tak jak Ferrari może się podobać bardziej od trzykołowego rowerka z doczepionym jetpackiem.twoja_stara_trotzky pisze:ja w ogóle nie kumam, jak się może nowa Mgła podobać bardziej od tej Furii...
Tak jak Amber Heard może się podobać bardziej od Anny Grodzkiej.
Tak jak 18-letnia szkocka może smakować bardziej od Komandosa.
Itede, itepe.
Give birth to something dead
Give birth to something old
- twoja_stara_trotzky
kiedyś przejrzysz Mofiątko na oczka :D
- twoja_stara_trotzky
Mgła to błyskotka, która udaje złoto, Furia jest jak prawdziwe złoto, ale w ziemi :D trzeba je wykopać.
- Morph
- Kontakt:
No piszę, przecież że astygmatyzm. W ziemi jest masa rónych gówien: trupy Niemców, odpady z cukrowni, gówno kulturalnie zakopane przez grzybiarzy, czasem jakaś dwugroszówka czy nawet piątak, a przez astygmatyzm widzisz niewyraźnie i każda taka pierdoła, o ile tylko jest odpowiednio żółta wydaje Ci się złotem :D.
Mój trzeźwy, młody i radykalnie wyostrzony wzrok pozwala za to dojrzeć prawdziwą naturą tych rzeczy.
Mój trzeźwy, młody i radykalnie wyostrzony wzrok pozwala za to dojrzeć prawdziwą naturą tych rzeczy.
Give birth to something dead