O, typowy fan current93 :D535 pisze:Dobre podsumowanie.Od siebie dodam tylko tyle, że takie są efekty nowej "kultury".empir pisze:Ja pierdolę, Canibale be, Death be, Morbidy be, Deicide be, Napalmy be
Starzejecie się albo jesteście pozerami ;)
CANNIBAL CORPSE
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- empir
- zahartowany metalizator
Re: CANNIBAL CORPSE
Jak se tam pogrzebię, gdzie pomyślałem, to z pewnością wszystko mogę wyciągnąć, prócz wniosków.twoja_stara_trotzky pisze:gdzieś tam se pogrzeb, co pisałem o Kanibalach i se sam wyciągnij wnioski.
- Kraft
- weteran forumowych bitew
Aleście jechali z tym CC, jak z furą gnoju. ;)twoja_stara_trotzky pisze:na stronie 11
Kill się nudził po 3 utworach, Gore Obsessed robiło za chujowy trend w ich stylu. Ktoś tam pisał że jedyna sensowna płyta to koncertówa Live Cannibalism, a jakiś bałwan nazwał ich najgorszym knotem death metalu. To ja tu w porównaniu daję delikatnego klapsa, z zatroskaną miną.
-
- rasowy masterfulowicz
Lepiej juz nic nie pisz w tym temacie.Pacjent pisze:Cannibal Corpse to obecnie taki staruszek, który niedawno był w ciężkim stanie ("Gore Obsessed", "Kill", "Evisceration Plague").
No proste, Intestinal Crank miazdzy wnetrznosci.535 pisze:Mi, prócz dwójki, najbardziej podoba się właśnie numer szósty.
I AM MORBID
- Alsvartr
- rasowy masterfulowicz
Nie no, ja się tam na Kanibalach nie znam, nigdy fanem nie byłem ale nawet mnie, osobie która na słowa "techniczny/brutalny/jakiśtam inny death metal" reaguje alergicznie, Gore Obsessed weszło na tyle że słuchałem jej przez niemal miesiąc bez przerwy. Bardzo dobry album.
“I cannot begin to describe how much I don’t care." - Dylan Moran
- Self
- rasowy masterfulowicz
Na Brutalu '10 wynudzili mnie fest, na żywo mi ich muzyka w ogóle nie podchodzi. Choć nie wykluczam, że na ich występ w klubie mógłbym zareagować inaczej.Nasum pisze:Cannibale na żywo też nieźle niszczą, to wciąż doskonały zespół koncertowy. Najnowszej płyty jeszcze nie mam, ale już wkrótce nadrobię tę zaległość.Self pisze:Suffo są młodzi duchem. ;) A najlepszym miejscem by się o tym przekonać jest sala koncertowa, którą zaraz zniszczą.
- Scaarph
mnie klubowe kanibale totalnie kupują, jest żywioł.
- black_lava
- rasowy masterfulowicz
dobre ta nowe płyte
"And the scars I will see
Like the face of the moon
Cast no blessings at me
Necro as fuck! "
Like the face of the moon
Cast no blessings at me
Necro as fuck! "
-
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
W klubie mordują i nie biorą jeńców.Scaarph pisze:mnie klubowe kanibale totalnie kupują, jest żywioł.
-
Nie przychylę się do Twojej prośby i dodam, że ww. albumy są bardzo przeciętne, żeby nie powiedzieć nudne.Mort pisze:Lepiej juz nic nie pisz w tym temacie.Pacjent pisze:Cannibal Corpse to obecnie taki staruszek, który niedawno był w ciężkim stanie ("Gore Obsessed", "Kill", "Evisceration Plague").
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
-
- rasowy masterfulowicz
Ale Ty jestes zlosliwy ;) Wszystkie trzy sa swiente, za malo sluchales.
I AM MORBID
-
- zaczyna szaleć
jak wygląda okładka w tym digi-sraku.Czy jest cenzura czy jest kartonowa nakładka a po nią własciwa okłada.
- vicek
oo fan saszki :E
a ja nie rozumiem po co cenzurować tą okładkę przecież ona nawet nie ma startu do okładki z dwójki .
a ja nie rozumiem po co cenzurować tą okładkę przecież ona nawet nie ma startu do okładki z dwójki .
-
- zaczyna szaleć
szkoda że się wycofała z interesu
-
- zaczyna szaleć
okładki od KILL nie mają startu do starych
- Havoc
- zaczyna szaleć
dobra płyta.
-
- mistrz forumowej ceremonii
Podobaja mnie się te kerikingkongopodobne solówki, szczególnie ta na początku kawałka o betonie.
-
To już swego rodzaju tradycja, podziękować należy niemieckim przepisom czy organizacji, która wprowadziła cenzurę na pierwsze trzy albumy Kanibali. Teraz nawet gdyby okładkę miała zdobić leśna polana to pewnie będzie w dwóch wersjach, więc nie ma o co kruszyć kopii.vicek pisze:oo fan saszki :E
- empir
W chuj dobre te nowe kanibale
-
Ponawiam pytanie o jakość nowego digi sraka Cannibal Corpse - jest to solidnie wykonane czy na odpierdol?