AURA NOIR
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- twoja_stara_trotzky
- mistrz forumowej ceremonii
Re: AURA NOIR
ta płyta mówi.
a konkretnie:
Posłuchaj mnie, teraz posłuchaj swojej Mgły, znowu posłuchaj mnie, teraz Mgły < SZKODA , ŻE TWOJA MGWAH NIE JEST MNĄ >
a konkretnie:
Posłuchaj mnie, teraz posłuchaj swojej Mgły, znowu posłuchaj mnie, teraz Mgły < SZKODA , ŻE TWOJA MGWAH NIE JEST MNĄ >
- Maleficio
- zahartowany metalizator
- Kontakt:
Mnie ta plyta mowi: Zabawmy sie, a przy okazji troszke kaski zarobimy:)
- twoja_stara_trotzky
no jaki zgryźliwy tetryk :D
- Self
- rasowy masterfulowicz
Niech jeszcze Marian wrzuci zdjęcie Jacka Lemmona na avatar i wszystko będzie się zgadzać.
- Husar
- weteran forumowych bitew
- Kraft
Właśnie obawiałem się że pójdą w jakiś nostalgiczne post blekowe biadolenie z melodiami podjebanymi z Janosika, typu Mgwah, ALE, na szczęście, znów zadali cios tasakiem prosto między ślepia.
- maciek z klanu
Takie obawy byly nierealne. To jest AURA NOIR a nie behemot.
Jestem Maciek, szukam klanu.Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo
- Kraft
Na "Hades Rise" można było odczuć pewne rozmiękczenie, więcej "klimacenia" niż zwykle, przy czym nadal słucha się tego wybornie. Mówię na szczęście, bo nie brnęli w to głębiej. Tak się dzisiaj porobiło, że z przyczyn finansowych dobry zespół metalowy w ciągu jednego sezonu potrafi zmienić się w płaczliwe łajno dla grobowych dam z klimakterium.
- Block69
Fajna ta nowa płyta. Nie tak dobra jak "Hades Rise", ale słucha sie bardzo przyjemnie.
PENIS METAL
- Nerwowy
Bardzo dobry album, tylko trochę gorszy niż rewelacyjny poprzednik.
De Mysteriis Dom Niggeriis
Slayer to kał i ogólnie rzecz biorąc beznadziejna kapela.
- twoja_stara_trotzky
tak właśnie.
-
535
Wspaniały album, ale nieco brakuje do rewelacyjnego "The Merciless".Nerwowy pisze:Bardzo dobry album, tylko trochę gorszy niż rewelacyjny poprzednik.
- Self
- rasowy masterfulowicz
Zajebisty album im wyszedł, ale faktycznie Hades Rise bardziej mi się podoba. Póki co przynajmniej. Nieważne to jednak, słucham dalej.
-
535
Myślę że czas przerwać to słodkie pierdolenie. Przecież każdy album tej kapeli nosi w sobie TO piętno szaleństwa. Ciekaw jestem kto powie że nie. (Nie muszę dodawać, że nim wyrazi przeciwną opinię winien podać płeć , pesel, kolor włosów i narodowość, wydruk ostatniego PIT-u,będzie nędznym uzupełnieniem , głupiego zaprzeczenia)
- twoja_stara_trotzky
to nie jest szaleństwo :D
mimo wszystko jest to dość wyrachowane, NIEMNIEJ JEDNAK, wrażenie powstaje, że szaleństwo, bo po prostu dziś nikt nie kuma, o co chodzi w metalu, a oni kumają i tak to się kręci :D
mimo wszystko jest to dość wyrachowane, NIEMNIEJ JEDNAK, wrażenie powstaje, że szaleństwo, bo po prostu dziś nikt nie kuma, o co chodzi w metalu, a oni kumają i tak to się kręci :D
- Only_True_Believers
Słuchając AN zawsze mam wrażenie, że tę muzykę nagrywali najzabawniejsi i najszczęśliwsi ludzie na świecie, muzyka tak pełna energii, nieskrępowanej radości oraz autentycznej pasji do metalu, więc to o czym mówisz, że nikt nie kuma to ZABAWA, LUZ I PIWO.
Black metal is the last bastion of white people culture. Everything else has been degenerated.
- twoja_stara_trotzky
to też, ale nie tylko, bo ci goście to z jednej strony takie pijaczki metalowe, a z drugiej maksymalni muzyczni erudyci, którzy potrafią dyskretnie w jednym riffie oddać hołd trzem mistrzom, puszczając przy tym oko i na jakiś mały żarcik sobie pozwalając.
- Only_True_Believers
Dlatego są w moim top 2 ulubionych kapel w kategorii "za całokształt".
Black metal is the last bastion of white people culture. Everything else has been degenerated.
- maciek z klanu
A co jest oprocz nich?
7!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
7!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Jestem Maciek, szukam klanu.Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo
-
535
Otóż to, siedem dni, a tu cisza. Gdzie zamawiać, gdzie? Pytałem wczoraj na targu ,kupując ziemniaki. Sprzedawca stwierdził, że on zrobił preorder u Niemców, ale strasznie z niego zdarli...No ale w końcu to biznesmen, pomyślałem, stać go.