Po co w ogóle pisać, po co istnieje forum? Zlikwidować w cholerę. Nie pisać, nie czytać, nie słuchać płyt. Zamknąć się w piwnicy.83koper83 pisze:Po co w ogóle wpisywać się w temacie, jak nie lubi się zespołu/płyty, których temat dotyczy?
CANNIBAL CORPSE
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Re: CANNIBAL CORPSE
- Rattlehead
- zahartowany metalizator
Maria Konopnicka pisze:zamknąłbym Cię najchętniej w jakiejś klatce i puszczał Cannibali przez parę tygodni po 10 godzin na dobę. Najpierw byś się nudził, później narzekał na ból głowy, płakał, wymiotował, ale jak już bym Cię wypuścił to do końca życia byłbyś mi wdzięczny i nie wypisywałbyś głupot na forach:)
tak gdzieś od 4:20
po lewej Trocak, po prawej Maryja
support music, not rumors
- 83koper83
- rasowy masterfulowicz
Przecież wiesz, o co mi chodzi. Konstruktywna krytyka - tak, krytykanctwo - nie.535 pisze:Po co w ogóle pisać, po co istnieje forum? Zlikwidować w cholerę. Nie pisać, nie czytać, nie słuchać płyt. Zamknąć się w piwnicy.
Przykład konstruktywnej krytyki: "Ale zajebiste to nowe CC!!! Ale momentami lewy crash ciutkę ginie w miksie...".
Przykład krytykanctwa: "Ale fajne to nowe CC! Ale momentami lewy crash ciutkę ginie w miksie...".
Kerosene keeps me warm.
Wychodzi na to, że liczą się tylko głosy na tak, a reszta wypierdalać. My to już znamy z innej dziedziny życia. Nie dajmy się złapać na lep taniej propagandy. Przy okazji. Uważaj na lep, bo jak się skrzydełka pokleją to będzie tragedyja.
- Rattlehead
A mnie akurat fajnie wchodzi, choć dopiero 3 przesłuchania były. Fajnie to wszystko sobie swobodnie jedzie, bez zbędnego napinania. Z pewnością nie jest to już ten poziom co z panem Krzysztofem, ale w swojej lidze trzymają się mocno.
-
- rasowy masterfulowicz
A co? Liczyłeś na kwartet smyczkowy, chór mnichów z Bhutanu i Nergala gościnnie na wokalu? To Cannibal Corpse, od "Vile" pchają swój wózek w tę samą stronę, która jest też moją stroną, bo prędzej czy później każdy album tego zespołu uznałem za bardzo dobry. O nowej płycie jeszcze nie mogę tego powiedzieć, ale od razu słychać, że jest prezentem od zespołu, czyli fanów Cannibal Corpse, dla fanów Cannibal Corpse.Cthulhu pisze:nudna ta płyta jak sam skurwysyn
I AM MORBID
- vicek
Niby tak, ale to nic nadzwyczajnego, i tak wiele kapel nie osiągnie takiego poziomu co Kanibale zaprezentowali na nowym wydawnictwie, ale oni nagrali "Kill" i "Tomb..." i debiut co powoduje, że ta płyta wydaje mi się kupowata.
-
- rasowy masterfulowicz
Albumu na miare pierwszych trzech to juz pewnie nigdy nie nagraja, ale do Kill nowej plycie jest calkiem blisko, za kilka przesluchan moga mi sie zrownac.
I AM MORBID
-
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Ja tam nie oczekuje od CC jakiegokolwiek powrotu do przeszłości, wystarczy mi by utrzymali poziom i nagrali pełna mocy muzykę, którą z przyjemnością będę słuchać, co też mogą potwierdzić moi sąsiedzi.
-
- rasowy masterfulowicz
mam nadzieje juz jutro sprawdzic, czy dobrze odgadlem kto napisal kawalki, sadze, ze jest tak:
Demented Aggression - Webster
Sarcophagic Frenzy - Barret
Scourage of Iron - Webster
Encased In Concrete - O'Brien
As Deep As the Knife Will Go - Webster
Intestinal Crank - O'Brien
Followed Home Then Killed - O'Brien
The Strangulation Chair - Webster
Cage... Contorted - Barret
Crucifier Avenged - Webster
Rabid - Barret
Torn Through - O'Brien
Płyta zyskuje z kolejnymi przesluchaniami. Odkrylem jednak, juz za pierwszym razem, pewna powazna wade - brak tu arcytechnicznego, brutalnego kawalka jak Purification By Fire, Frantic Disembowelment czy Carnivorous Swarm, ktorymi raczyl nas O'Brien na ostatnich plytach. Pomimo to jest naprawde dobrze, Torture to przeglad przez plyty z Fisherem, najwiecej tu Vile, Gallery, Bloodthirst i Evisceration Plague, jak zawsze udalo sie przemycic kilka nowych patentow.
Demented Aggression - Webster
Sarcophagic Frenzy - Barret
Scourage of Iron - Webster
Encased In Concrete - O'Brien
As Deep As the Knife Will Go - Webster
Intestinal Crank - O'Brien
Followed Home Then Killed - O'Brien
The Strangulation Chair - Webster
Cage... Contorted - Barret
Crucifier Avenged - Webster
Rabid - Barret
Torn Through - O'Brien
Płyta zyskuje z kolejnymi przesluchaniami. Odkrylem jednak, juz za pierwszym razem, pewna powazna wade - brak tu arcytechnicznego, brutalnego kawalka jak Purification By Fire, Frantic Disembowelment czy Carnivorous Swarm, ktorymi raczyl nas O'Brien na ostatnich plytach. Pomimo to jest naprawde dobrze, Torture to przeglad przez plyty z Fisherem, najwiecej tu Vile, Gallery, Bloodthirst i Evisceration Plague, jak zawsze udalo sie przemycic kilka nowych patentow.
I AM MORBID
- Rattlehead
hehe wygląda na to, że te kawałki które nagrałbył Webster to moje ulubione. Tak trzymać panie Alieksiej.
-
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Jeśli jutro będziesz miał w swoich łapach digi pack, to napisz czy to badziewny kartonik pokroju ecopacka czy też w miarę dobrze wykonany digi z prawdziwego zdarzenia.Mort pisze:mam nadzieje juz jutro sprawdzic, czy dobrze odgadlem kto napisal kawalki, sadze, ze jest tak
Ja zaszalałem i zamówiłem wydanie z figurką. W sumie nie lubię takich wydań i pewnie kupię sobie również zwykłe, ale niech to będzie wyraz mojego uwielbienia dla tej kapeli. :)
Jak to jest, że zamiast poświęcić czas na koncert zespołu, który lubisz wolisz poświęcić czas na pisanie na forum o zespole, którego nie lubisz? :))twoja_stara_trotzky pisze:ti ti ti mały faszysto :D
-
- mistrz forumowej ceremonii
przy moim tempie przypuszczalnie posłucham tego za jakieś 6 lat, choć to też nic pewnego. ale nie szkodzi, mnie się nigdzie nie spieszy, bo te płyty CC które już posiadam, wystarczają mi w zupełności do szczęścia. A jeśli tę nówkę sprawdzę, to raczej w ramach pewnej ciekawostki przyrodniczej.
-
- rasowy masterfulowicz
Zwykłe wydanie w digipacku siedzi w tym boksie, który zamówiłeś.Maria Konopnicka pisze:Ja zaszalałem i zamówiłem wydanie z figurką. W sumie nie lubię takich wydań i pewnie kupię sobie również zwykłe
Ostatnio zmieniony 09-03-2012, 13:15 przez Mort, łącznie zmieniany 1 raz.
I AM MORBID
Czy ta "figurka" jest odpowiedniej wielkości (dmuchana lala), by można było ją z pełną satysfakcją torturować?
Ja zamierzam z nią współrzyć. W sumie jak okaże się mała to nie szkodzi ;)
-
- weteran forumowych bitew
tylko po co to rz:)))