No i nareszcie słowo prawdy na tym zakłamanym, pozerskim forum.:)Kingu pisze:Terrorfront zmiata wszystko przed i po. Hit za hitem. Czekam na jego kolejną część.
INFERNAL WAR
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
-
- postuje jak opętany!
Re: INFERNAL WAR
Urodziłem się Hebrajczykiem, ale potem przeszedłem na narcyzm. (W. Allen)
- Only_True_Believers
- zahartowany metalizator
ale z was głuche chłopy z pola :)
Black metal is the last bastion of white people culture. Everything else has been degenerated.
- Morph
- mistrz forumowej ceremonii
- Kontakt:
Już tak ich nie piętnuj, bo sam puściłeś brzydkiego bąka. ;D
Give birth to something dead
Give birth to something old
- nicram
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Mocne słowa jak na czternastolatkę. ;-)aryman pisze:No i nareszcie słowo prawdy na tym zakłamanym, pozerskim forum.:)Kingu pisze:Terrorfront zmiata wszystko przed i po. Hit za hitem. Czekam na jego kolejną część.
all the monsters will break your heart
- Castor
- weteran forumowych bitew
- Morph
- Kontakt:
Nie mogę z powodu dwuwymiarowości forum, zależności występują w trzech wymiarach i nie sposób ich opisać w dwóch. W skrócie - poza progresem i regresem mamy też twórcze "skokwboki".
- yossarian84
- rasowy masterfulowicz
dobry band, acz nudny. gdyby wydawali same epki po kilkanaście minut to byłbym fanem :)
- nicram
buuueehahahahaha, wolfkhan idź się zabić! ;-)
- Morph
- Kontakt:
Przecież to nie Wolfkhan...
A jeżeli tak - niesamowity progres chłopak zrobił, transgresję wręcz przejszedłbył.
A jeżeli tak - niesamowity progres chłopak zrobił, transgresję wręcz przejszedłbył.
- Herezjarcha
- w mackach Zła
Widzę że Redesekration mocno niedoceniane. Ja tam nie wiem jak to możliwe. Dla mnie to płyta totalna od a do z, skończone arcydzieło. Brud, wściekłość, agresja, kontrolowany chaos a w sumie dostajemy same szlagiery. Zero słabszych momentów, cały czas IW morduje z pedantyczną precyzją.
Taki Terrorfront podniesiony do potęgi i nagrany z lepszym smakiem (na tej płycie trafiły się babole jednak)
Reszta materiałów w sumie też fajna (do transfiguracji trochę musiałem się przekonywać ale teraz jest ok - fajne 3 intra do prawdziwej uczty serwowanej przez KSM)
Taki Terrorfront podniesiony do potęgi i nagrany z lepszym smakiem (na tej płycie trafiły się babole jednak)
Reszta materiałów w sumie też fajna (do transfiguracji trochę musiałem się przekonywać ale teraz jest ok - fajne 3 intra do prawdziwej uczty serwowanej przez KSM)
- Castor
Coś w tym jest, przyznaję. ;)Morph pisze:Nie mogę z powodu dwuwymiarowości forum, zależności występują w trzech wymiarach i nie sposób ich opisać w dwóch. W skrócie - poza progresem i regresem mamy też twórcze "skokwboki".Castor pisze:@Morph
Napisz wszystkim jaka powinna być kolejność??
Powoli stajesz się drugim Trotzkym, taki sensei masterfula się z Ciebie robi. :D

- yossarian84
- rasowy masterfulowicz
znowu jakis Wolfkhan...nicram pisze:buuueehahahahaha, wolfkhan idź się zabić! ;-)
nie lubię być porównywany do kogoś
ogarnij, że to nie jest taki black metal który ja lubię i na dłuższą metę naprawdę mnie nudzi takie granie. mam na siłę lubić IW, tylko dlatego że większość ich lubi?
- Morph
- Kontakt:
To się nazywa zaakceptowanie rzeczywistości. Do tej pory myślałem, że mam po prostu w życiu szczęście, teraz wiem że jestem zwyczajnie zajebisty.Castor pisze:Powoli stajesz się drugim Trotzkym, taki sensei masterfula się z Ciebie robi :D
- Castor
- twoja_stara_trotzky
Cześć trotzky!Morph pisze:To się nazywa zaakceptowanie rzeczywistości. Do tej pory myślałem, że mam po prostu w życiu szczęście, teraz wiem że jestem zwyczajnie zajebisty.Castor pisze:Powoli stajesz się drugim Trotzkym, taki sensei masterfula się z Ciebie robi :D
- nicram
CZEŚĆ!Trocki nie został nigdy oficjalnie zrehabilitowany w ZSRR jak wielu innych działaczy zamordowanych z rozkazu Stalina. Niemniej w latach 80. wydano pamiątkowy znaczek z jego postacią, a w 1987 zniesiono zakaz publikacji i posiadania jego książek.
- Self
- rasowy masterfulowicz
Wszystko się da. Napisz funkcję do swojego wykresu twórczości Piekielnego Wora, to wtedy pogadamy. ;)Morph pisze:Nie mogę z powodu dwuwymiarowości forum, zależności występują w trzech wymiarach i nie sposób ich opisać w dwóch. W skrócie - poza progresem i regresem mamy też twórcze "skokwboki".Castor pisze:@Morph
Napisz wszystkim jaka powinna być kolejność??
Moja nierówność jest dość prosta dla odmiany. Redesekration >>>> reszta
- Morph
- Kontakt:
Nie da się tego opisać funkcją.
- empir
To jaki to ten black metal który lubisz? Wymień jakieś kapele, poza późnym samaelem of course.yossarian84 pisze:znowu jakis Wolfkhan...nicram pisze:buuueehahahahaha, wolfkhan idź się zabić! ;-)
nie lubię być porównywany do kogoś
ogarnij, że to nie jest taki black metal który ja lubię i na dłuższą metę naprawdę mnie nudzi takie granie. mam na siłę lubić IW, tylko dlatego że większość ich lubi?
-
@Wolfkhan, znaczy Yossarian - nie dlatego, dlatego ze pisze na tym forum Conflagrator :D z tym BM z kolei to wiecej w Tobie SIIDa niz Wolfkhana, ale moge pierdolic, bo ja coraz czesciej odnosze nieodparte wrazenie, ze rzad osobistosci: SIID, Wolfkhan, Postmortem, Castor, Dlugopis, to jedna i ta sama osoba ;))
Ostatnio zmieniony 07-03-2012, 23:27 przez byrgh, łącznie zmieniany 1 raz.