ja jestem wiatr, a nie chorągiewka.maciek z klanu pisze:Proponuje na przyszlosc zapoznac sie dostatecznie z materialami, a potem wydawać opinie. choragiewek na wietrze jest sporo.
edit: poprawilem orta
wiatr wieje tam gdzie chce.
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
ja jestem wiatr, a nie chorągiewka.maciek z klanu pisze:Proponuje na przyszlosc zapoznac sie dostatecznie z materialami, a potem wydawać opinie. choragiewek na wietrze jest sporo.
edit: poprawilem orta
Pamiętam jak dziś - takim zwrotem Nergal argumentował swoją "przemianę ideologiczną" w wywiadach. :Dtwoja_stara_trotzky pisze:Mój kolor jest czarny dla ślepych
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
Prośba. Trzymajmy się faktów!!!twoja_stara_trotzky pisze:nie psuj zabawy :DDDD
:Dmaciek z klanu pisze: (...) ale teraz chyba jest "modne" sluchac takich rzeczy, ale obawiam sie ze nie dlugo hipster i wyrocznia trocki napisze, ze nowe revenge jest genialne to sie chyba pożygam.
Wydaje mnie się, że przesadzają tutaj co niektórzy z tym hype'm na Revenge. Raptem kilka osób, po których się można było tego spodziewać, mają radochę, a neofityzmu tutaj nikt nie uprawiał w tej kwestii. Jakoś nie widzę tutaj tego co miało miejsce przy okazji Oblajterejszyn, DSO, Ałtopsi czy Peste Nua, że nagle everybody clap your hands i wszyscy tańczą pomarańcza.Realista pisze:Idą za głosem Wybrańców :D Lud zawsze tak robił :) ja nie idę bo nie czaję na tyle kultu Revenge :)beastov23 pisze:Ciekawe, skąd nagle np. tyle fanatyków Revenge :).
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95